Amin. Darısı benim başıma inşallah ben de 28. haftayı doldursam diye bekliyorum işte artık zaman daha çabuk geçiyor ama yine de korkular insan kucağına alana kadar bitmez.Biz de gezdik haftasonu bebek arabasıydı odasıydı beşiğiydi araştırdık fikir edindik. Alınacak şeyler belli aslında ama ben almak için 28. haftanın bitmesini beklicem. eylül ün 15 inden sonra oluyor. önce odasını ve beşiğini alırız. bebek arabası için se hala kararsızız. eşim de ben de concord neo yu beğeniyoruz ama 1700 tl travel sistemi oldukça pahalı. o yüzden beklicez biraz daha alternatif araştırıyoruz ama en uygun alternatif bile britax ın b-agile modeli o da 1000 tl. yani nerdeyse bebek odası kadar pahalı. hem çocuğu doğar doğmaz bebek arabasına koymicaz ya zaten kışa denk gelecek gezemeyiz. belki doğduktan sonra alırız bilemiyorum. duygucan sen anakucağını oto koltuğu olarak kullandın mı? bebeği hastaneye annene falan götürürken onla mı taşıdınız hep? sırt pozisyonu nasıl oluyor çocuğun? sanki yarı oturur pozisyonda gibi onlar. içine düz yatsın diye ped çıkarmış e-bebek.orda gördüm. ben kucağımda battaniyelere sarar sarmalar öyle çıkartırım bebişimi sağlık ocağı hastaneye giderken de ilk 40 gün böyle idare ederiz eğer bebek arabasına bütçe kalmazsa. hesapladık da odası beşiği bebek arabası doğum parası falan 5000 tl den fazla para lazım :) taksitle de alsak bunları biz ödicez o yüzden çok açılmamakda fayda var.
dün e-bebeğin libadiye de ki merkezine gittik dönüşte hello baby e uğrayacaktık ama bayram trafiği başlamıştı eve attık kendimizi. belki orda daha uygun sistem bebek arabaları olur son kararımızı da saraçhane de verir alırız :)
24 ünde şeker yüklemem var.az bile kaldı doktor kontrolüne :)
nevin de aldı bebeğini kucağına hala girip haber edemedi demekki düzen kuramadı hala. sonayda bugün yarın doğurur. ben senden alırım yine haberini. ben de bayram boyunca girdim baktım ama kimse yazmayınca ben de yazmadım.
göbeğiniz düşmüş hayırlı olsun artık parça parça bölüp gömersin konuştuğumuz gibi

eğer rahatlatıyorsa bebeği hem sabah hem akşam yıka canım uyumasına yardımcı olur. ayaklarına hafif masajlar yap.rahatlatır o da. gerçi sıcakta çocuğu yağlamak bile hoş olmayabilir ama bebek sütü kullanabilirsin. alışırsınız bu hafta iyice birbirinize. bırak kucağında uyusun geçici bir süre bu daha anne kuzusu o 40 ı çıktıktan sonra yavaş yavaş alışır.işe güce dalma çocuk uyusun da ben de iş yapayım deme önce onunla ilgilen bu anı çok beklemedin mi :) isterse hiç inmesin kucağımdan valla ben razıyım.