nevo sana bahsettiğim hipp marka emziren anneler için granül bitki çayı diyor içeriğinde dekstroz, maltodekstrin, melisa ekstratı, ısırgan otu ekstratı, kimyon ekstratı, anason ekstratı, rezene ekstratı, sedef otu ekstratı, limon otu aroması diyor. ama şöyle bir durum var görümcek bu kutuyu bana verdi ama açıp kullanmış biraz aslında dolu sayılır ama kutunun dışında açıldıktan sora 3 ay içinde tüketilmelidir diyor. bu sebepten riske atıp kullanmam. gider yenisini alırım zaten bu tip süt artırıcı çaylar 10-2 lira bişey oluyor. şimdi sorsam sen bu paket ne zman açıp kullandın diye hatırlamaz yada yeni açmıştım der oysaki oğlunu sütten kesmek üzere :) yani oğlu 14 aylık suan.
duygucum aynı çaydan bende var. onun kutusu 20 lira falan. diğerlerine göre pahalı bir çay. geçende daha yeni açtım görüşünce sana getireyim. içer bakar beğenirsen yenisini alırsın. çünkü hakikaten tadı tuhaf bir çay. içip de beğenemzsen boşuna para vermemiş olursun. bir de arkadaşım amerikadan organik belgeli bir çay getirmiş. ondan da getiririm.