- 9 Temmuz 2010
- 2.558
- 16
- 358
hoşgeldin nevo alıştınmı evine. sana şey sorayım laranın gelişimi nasıl harektleri falan.bizimki ıınnhhh yapıp yan dönüyor artık ve de anakucağına koyduğumda kendini kaydıra kaydıra aşağı iniyor eşim dün fark etti. şok olduk artık evde anakucağına komıycam önceden koyup kolduğun gerisine itiyordum ama artık tehlikeli. birde salyası akıyor tükrük gibi dr. normal dedi damakları kaşınıyor artık ama diş çıkarması ayı bulur dedi. inş erken çıkarmaz duyduguma göre diş ne kadar geç çıkarsa o kadar sağlam oluyormuş.birde parmkalarını emiyor büyü ihtimal damaklarını kasıyor eliyle. istediğini yaptırmak içnde çığlık atıyor mesela ınhh ınh yapıyor kıvranıyor beni al diye almayıyorum yavştan yavaşta çığlıkların dozunu arttıyor sonunda alıyorum. çabukmu büyüdü ne oldu
( daha farklı şeyleride oluyorda unuttum şimdi aklıma gedikçe yazarım. bu arada sen 3.ay kontrolüne götürdünmü kızçeni boyu kilosu nasıldı? biz bu ay rota asısında yaptık doktor ağızdan verdi hiç dışarı akmadaı yada kusmadı gerçi bir defa aşağı inmesi yetiyor dedi ama bizde hepsi gitti:) son olarak senin kılo durumun nedir ben hala veremedm ve evde sıkıntıdan abur cubur yiyiorum kek bisküvi gofret gibi. hani diyet yapsam emziriyorum korkusuna yapamıyorumda. en iyisimi br diyetisyene parayı basmak ve emziren kişeye uygun diyet ayarlaması hem o kadar para verdim bari uyayım derim belki
((