Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım bende suan yumurtlama problemı var esımde varıkosel ameliyatı olmustu bakalım bende adetın 3 gunu hormon testı verecem bakalım nasıl olacakcnm orası için bilmiyorum ama bnde Marmara araştırma hast tedavi görüyorum iğneli 2 kez aşılama olman lazım tüp bebeğe geçmen için ayrıca direk iğneli yapmıyorlar ilk ilaçlı olarak başlıyorlar tabi büyük bi sorun yoksa
Benim eşimde varikosel oldu ama sende de yumurtlama sorunu olduğu için direk iğneli yapabilir hadi hayırlısı inşallah ,lk denemede olumlu sonuçlar alırsıncanım bende suan yumurtlama problemı var esımde varıkosel ameliyatı olmustu bakalım bende adetın 3 gunu hormon testı verecem bakalım nasıl olacak
2-5 gün arasında gidiliyor kan testi ve ultrason yapılıyorkızlar zeynep kamile aşılama ıcın gıdıcem aslında ılk adetın 3 gunu hormon testlerımı verecem aşamaları nelerdır doktorları nasıldır 2 tane aşılama yapmadan tüp bebege gecmıyorlarmı bılgısı olan vve gıden arkadaslar varsa ne gıbı prosedürler uygulanıyor ılk gıdısde
Merak ettim son durumunuz nedir gebe kalabildiniz mi?direk ilaçla başlamadılar , bende herhangi bir problem yok , eşimde de problem görünmüyor direk iğne ile başladılar belki yaşım 34 olduğu için böyle bir yol izliyorlardır
ben son aşılamada hamile kaldım ama düşük oldu. şimdi tüp bebek için rapora baş vuracağımMerak ettim son durumunuz nedir gebe kalabildiniz mi?
zeynep kamilde tüp bebekte başarı oranı onlara sorarsan %80 diyorlar ama benim gördüğüm kadarıyla 10 kişiden 1 kişi diyebiliriz. normal şartlarda diğer merkezlerde %80 şans var diyor. tabi onlarında gerçekte karşılaştığım başarı oranı 10 kişide 3 kişi diyebiliriz.kızlar oncelıklle hayırlı olsun herkese ben aşılama yaptıracaktım zeynep kamılde ama sonuclarım pek iç acıcı olmayınca dırek tüp bebege yönlendırdıler amh testım 0,49 cıktı usg adetın 3 gunu bakıldıgında 5 yumurta göründü oda cok az sayısı benım merak ettıgım burda aktif bir zeynep kamılde tup bebek yaptıran topic bulamadım burası aktıf bır konusma alanı bırde tup bebekte basarı oranı hakkında bılgısı olan varmı ben hıc bır arastırma yapmadım adet olmayı beklıyorum ılacları aldım yasım 33 bu arada
CAnım benden hormon testi smear usg usg için adetin 3günü baktılar hiv hepatit idrar kültürü istediler eşim sperm ve hepatit batırdı ekg akciğer falan sonrA evraklar tamamlanınca dahiliye randevu al diğerlerinde sıkıntı olmazda psikiyatr genel cerrah anestesi bölümüne gidiyorsun bir kaç şey.sordular sigara.içiyorsan psikiyatri çok içiyorum dene 10gustondaysa.atıyor tek tül dersin sonra 4 kase sonrası raporbolumune veriliyor ama bu arada onlar 4 fotoğraf eşinin. Ve senin ayrı ayrı nüfus kağıt örneğini istiyorlar birde sen.Ve esin ssk müdürlüğünden hizmet dökümü kaşeli imzalı aliyorsunikinizde çalışıyorsanız ikinizde alacaksanız birde prim gününüz 900 gün den az olmaması lazım evlilik cüzdanı fotokopisi kimlik fotokopileri ile rapor.bölümüne veriyorsun ilk onay 1 haftada çıktı 2 onayda.Bu.evrakları veriyorsun ilaç raporu da çıkıyor 1 haftada 2 onayı bekledim şimdi ilâçlarım tamam adet 2'günü bekliyorum umarım yardımcı olmusumdurzeynep kamilde tüp bebekte başarı oranı onlara sorarsan %80 diyorlar ama benim gördüğüm kadarıyla 10 kişiden 1 kişi diyebiliriz. normal şartlarda diğer merkezlerde %80 şans var diyor. tabi onlarında gerçekte karşılaştığım başarı oranı 10 kişide 3 kişi diyebiliriz.
zeynep kamilde standart tüp bebek yapıyorlar diye biliyorum ama bende henüz tüp bebek doktoruyla görüşmedim. düşükten sonraki regl dönemimi bekliyorum sanırım 7 -10 gün sonra oda olur başlarım rapor için koşturmaya. ben eşimle benim dna araştırmamızdan sonra izleyeceğim yola karar vereceğim. kromozomlarımızda bir sorun varsa zeynep kamilde tedavi olmayı düşünmüyorum çünkü embriyo dna analizi yapmıyorlar. hiç bir sorunumuz yoksa belki düşünebilirim. hastanede yumurta toplama sırasında yoğun kalabalık oluyormuş hoş günde sadece 10 tüp bebek hastasına bakıyorlar 4 yatak varmış aynı yatakta yatan hastalar oluyormuş benim duyduklarım bunlar , ayrıca hastane tüp bebek hasta bölümü çok havasız oluyor.
5 yumurta var demişsin yine şanslısın aylarca gidip 1 yumurta gözlemlenmeyen hastalar var. o 5 yumurta ilaçlarla dahada çoğalacak uygun dozda olursa tahminen 10 yumurtan toplanır fazlasıda zarar açıkcası , o yüzden yumurtalarım az falan diyede üzülme. peki senden tüp bebek raporu için dahiliye genel cerrahi gibi doktorlarla görüşmeni istediler mi? akciğer filmi falan?
benim tekrar smear falan isterler mi acaba , ben aşılamalarımıda zeynep kamilde olmuştum. zaten sigara falan içmiyorum . ilaç vereceklerse puregon ise bende zaten var , hemen başlasalar iyi olurdu ama 35 den sonra 2 embriyo koyuyorlarmış belki benim bir sonraki regl dönemime sarkar. 1 ocakta 35 yaşıma girmiş oluyorumdaCAnım benden hormon testi smear usg usg için adetin 3günü baktılar hiv hepatit idrar kültürü istediler eşim sperm ve hepatit batırdı ekg akciğer falan sonrA evraklar tamamlanınca dahiliye randevu al diğerlerinde sıkıntı olmazda psikiyatr genel cerrah anestesi bölümüne gidiyorsun bir kaç şey.sordular sigara.içiyorsan psikiyatri çok içiyorum dene 10gustondaysa.atıyor tek tül dersin sonra 4 kase sonrası raporbolumune veriliyor ama bu arada onlar 4 fotoğraf eşinin. Ve senin ayrı ayrı nüfus kağıt örneğini istiyorlar birde sen.Ve esin ssk müdürlüğünden hizmet dökümü kaşeli imzalı aliyorsunikinizde çalışıyorsanız ikinizde alacaksanız birde prim gününüz 900 gün den az olmaması lazım evlilik cüzdanı fotokopisi kimlik fotokopileri ile rapor.bölümüne veriyorsun ilk onay 1 haftada çıktı 2 onayda.Bu.evrakları veriyorsun ilaç raporu da çıkıyor 1 haftada 2 onayı bekledim şimdi ilâçlarım tamam adet 2'günü bekliyorum umarım yardımcı olmusumdur
canım bır daha ıstemezler gıbı dusunuyorum 6 ay yada 4 ay gecerlı olabılır evrakların amam cok emın degılım bende 33 yasındayım yalvarsam 2 tane transfer ederlermı ya benım rezervler ıyı degıl ya barı %50 sansım belkı olur bılmıyorumbenim tekrar smear falan isterler mi acaba , ben aşılamalarımıda zeynep kamilde olmuştum. zaten sigara falan içmiyorum . ilaç vereceklerse puregon ise bende zaten var , hemen başlasalar iyi olurdu ama 35 den sonra 2 embriyo koyuyorlarmış belki benim bir sonraki regl dönemime sarkar. 1 ocakta 35 yaşıma girmiş oluyorumda
teşekkür ederim bilgilendirdiğin için
doktor en iyi olanı söyleyecektir. rezervin az olduğunda 2 tane belki yapabilirler. umarım en iyisi olur senin için. zor bir süre. bakalım ne olacak halimizcanım bır daha ıstemezler gıbı dusunuyorum 6 ay yada 4 ay gecerlı olabılır evrakların amam cok emın degılım bende 33 yasındayım yalvarsam 2 tane transfer ederlermı ya benım rezervler ıyı degıl ya barı %50 sansım belkı olur bılmıyorum
aşılama tutmayınca yada düşük olunca araştırmaya girmiyorlar , muayene bile etmediler. ben değerim düşüşe geçtiğinde gittim hiç bakmadılar bile kendim istedimde kan tahlili yaptılar . kadın hastalıklaına gitsen bizim alanımız değil diyorlar , kadın doğuma gitsen biz infertilite hastalarıyla ilgilenmiyoruz diyorlar . orta kalıyor insan. kime ne soru soracaksın onu bile bilemiyorsun. tüp bebek için başvuracağım hala beklemedeyim , düşük olduğu için 2 adet dönemi bekletiyorlar . düşük kanamasını saymıyorlar. buda düşükten sonra 2 ay demek. rapor çıkmasıda 1 ay dersen 3-4 ayı buluyor tüp bebeğe başlamakta . tabi aşılama sonrası durum 1 adet olması gerekiyor. benim durumum farklı olunca ...ben son aşılamada hamile kaldım ama düşük oldu. şimdi tüp bebek için rapora baş vuracağım
mrb arkadaşım bende zeynep kamil e gidiyorum ilk aşılamayı yaptık sonucu bekliyorum hastanede ilgi iyi bu konuda çok memnun kaldım ama işte devlet hastanesi evrakların tamamlanması zaman alıyo aşılaman tutmuş neden düşük olduğunu söylemedilermi buarada belirtilerin neydi paylaşırmısın buarada zeynep kamil e gidenlerle burada buluşalım konuşalım