Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benimde ayni ozelde denedim.rapor ici z.k basvurdum sebep varmi gorunurde pekiEvet banada öyle dedıler Evet ilk kez aşilam olucak daha önce özelde tüp bebek denedık olmadı şimdi devlette deneyıp rapor almaya calışcaz inşlh
allah allah gec dollenme falan mi olduki 9 gunde cok uzun.benim tedaviye baslayacagim zaman 1 hafta gecmisti cok umutlanmistim hic sasmiyo diye sonra sokuldu 1 haftanun sonunda.umarim hamilesindirKızlar ben hala regl olmadım 9 gün geçti bu sabah yine test yaptım negatif neden olmuyo ya kafayı yicem bi başlayamadım aşılamaya
benimde ayni ozelde denedim.rapor ici z.k basvurdum sebep varmi gorunurde peki
Kızlar ben hala regl olmadım 9 gün geçti bu sabah yine test yaptım negatif neden olmuyo ya kafayı yicem bi başlayamadım aşılamaya
bi bayanla tanistim rapor icin gdip gelirken disarida2 negatif tup bebektrn sonra asilama icin basvurnus suan 2.5 yasinda kizim var dedi.2.asilama icin gelmis.insallah bizde boyle bir mucize yasarizEşimde Sperm hareketsızlıgı vardı ama allaha Şükür suan eşimdede bi sıkıntı yok düzeldi bende bi sorun yoktu zk de yapılacak asilamadan da bi umudum yok benım olmuycanı bılıyorum ama tüp bebek için şart oyuzden mecburi yaptırıyoruz herkez gıbı
bi bayanla tanistim rapor icin gdip gelirken disarida2 negatif tup bebektrn sonra asilama icin basvurnus suan 2.5 yasinda kizim var dedi.2.asilama icin gelmis.insallah bizde boyle bir mucize yasariz
Olmuyorum ya nedense anlamadım 12 gün oldu kafayı yicemm
Dr gıttın mı gıdıp sorsan bi baksa ona göre vakıt kaybetmezsinOlmuyorum ya nedense anlamadım 12 gün oldu kafayı yicemm![]()
Bugün gittim Dr kan tahlili yaptırdım negatif Mecbur beklicem regliDr gıttın mı gıdıp sorsan bi baksa ona göre vakıt kaybetmezsin
İnfertilite ye randevu al orda başlıyo tahliller vsArkadaslar merhaba. Ben ilk asilamamin sonucunu dun aldim ve negatif. Ozelde yaptirmistim ama artik zk gecmek istiyorum nerden baslamam lazim ne yapmam laizm bana bir yardim litfen![]()
zeynep kamilde olmusAmin Insallah en kısa zamanda zeynep kamilde aşilamaylamı olmuş kızı yoksa dısardamı yaptırmış
zaman kaybetmek istemiyorsan bu adetin basladigind 2.3veya 4.gunu randevusuz direj infetyiliteye git kan ve ultrason isini hallet.adet bitinminden sonra jinekolojiye randevu al smear ve kultur tahlilin bu ay icinde ciksin.asilama yeni olduysan sperm testin vardir esin urolojiden randevu alip spermiogram testini gostersin asilama icin onay veriyor.ve kan verecek.rahim filmi elinde varsa beklemezsin birdahi adetinle tamamlarsin.ben direk adetin 3.gunu randevusuz infertiliteye gttim kan verdim ultrasona girdim.adet btti 4 5 gun sonra ozelde smer ve kulttur verdim.rahim filmi vardi spermiogramda vardi esim urolojiye gdip kan verdi 10 gun icerisinde teslim ettim dosyayi.rapor yarin cikiyor adetimle baslayacagim insallahArkadaslar merhaba. Ben ilk asilamamin sonucunu dun aldim ve negatif. Ozelde yaptirmistim ama artik zk gecmek istiyorum nerden baslamam lazim ne yapmam laizm bana bir yardim litfen![]()
zaman kaybetmek istemiyorsan bu adetin basladigind 2.3veya 4.gunu randevusuz direj infetyiliteye git kan ve ultrason isini hallet.adet bitinminden sonra jinekolojiye randevu al smear ve kultur tahlilin bu ay icinde ciksin.asilama yeni olduysan sperm testin vardir esin urolojiden randevu alip spermiogram testini gostersin asilama icin onay veriyor.ve kan verecek.rahim filmi elinde varsa beklemezsin birdahi adetinle tamamlarsin.ben direk adetin 3.gunu randevusuz infertiliteye gttim kan verdim ultrasona girdim.adet btti 4 5 gun sonra ozelde smer ve kulttur verdim.rahim filmi vardi spermiogramda vardi esim urolojiye gdip kan verdi 10 gun icerisinde teslim ettim dosyayi.rapor yarin cikiyor adetimle baslayacagim insallah
aynen bugun rapor icin gttinmiRandevu ala bılırsenız alın alamazsanız Sabah erken gelın demişlerdı demi sanada oyle dedıler mi aşılamaya başlamak için
Yok canım gıtmedım gelmene gerek yok dedı dr geldıgınde gelır raporuda alırsın demişti iki iki gelme dedıaynen bugun rapor icin gttinmi
bende ayniyim grip bogaz agrisi oksuruk.tup bebektedr ayni olmustu bisey olmaz demisti doktor.tam sökulmezse gtme yarin persembe gidersin