• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Zeynep Kamil'de Aşılama Yaptıran Var mı ?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
bende ayniyim grip bogaz agrisi oksuruk.tup bebektedr ayni olmustu bisey olmaz demisti doktor.tam sökulmezse gtme yarin persembe gidersin

Aynen bende oyle oldum tüp bebektede bogazlarım şişti sesım kısıldı ozamanda anastazı uzmanı olmasaydın ıyıydı dedı ama olmuşsun dedı bugun akşama kadar tam olursam yarın gıderım olmazsa Persembe herhalde duruma gore sen oldun mu

S Shahida yarın gıdecegım gıbı gorunuyo bugunden olmaya basladım ben yarın tam olursa sabah gıderım bide grip oldum bogazlarım şişti bu bı engel olurmu acaba asilamaya

Aynen bende oyle oldum tüp bebektede bogazlarım şişti sesım kısıldı ozamanda anastazı uzmanı olmasaydın ıyıydı dedı ama olmuşsun dedı bugun akşama kadar tam olursam yarın gıderım olmazsa Persembe herhalde duruma gore sen oldun mu
yok canim normalde cuma olmam gerek daha olmadim.muhtemelen onumuzdeki hafta baslarim bende

S Shahida bişey daha soracagım Persembe gıdecegım ya eşiminde gelmesı gerekıyomu ben oyle bişey dedıklerını hatırlamıyorum ama sana dedıler mı

Kızlar ben regl oldum sonunda dün bugün geldim igne yazdılar başladık bakalım

Yok canım yarın sabah gıdecegım bende dun öglen oldum oyuzden tam gün deyıl dıye Persembe gıderım dedım eşinlemi gıttın tek mi bide hangi ignelerı yazdılar sana
13 tane fostimon 75 IU bide Ovitrelle yazdı hazırlıklı git pahalı baya 200 civarı eşinle gitmen e gerek yok alttan ultrasonla bakıyo iğneleri nasıl vurman gerektiğini öğretiyor o kadar bide her eczane de yok bunlar ben baya dolaştım çocuk acilin tam karşısındaki eczanede var aynısını yazarsa arama diye söyledim

Hakkımızda hayırlısı olsun hepimiz için

13 tane fostimon 75 IU bide Ovitrelle yazdı hazırlıklı git pahalı baya 200 civarı eşinle gitmen e gerek yok alttan ultrasonla bakıyo iğneleri nasıl vurman gerektiğini öğretiyor o kadar bide her eczane de yok bunlar ben baya dolaştım çocuk acilin tam karşısındaki eczanede var aynısını yazarsa arama diye söyledim

Hakkımızda hayırlısı olsun hepimiz için
İynenin tanesı 200 dimi 13 tane ıyne baya cokmuş ya bu ıynenın parasının yarısını ssk karsılamıyomu

@ayşe1995 bizim orda tanıdıgımız eczane var ona sorarım orda varsa hepsını ordan alırım amın inşallah allah hayırlı habeelerle cıkmayı nasıp etsın inşlh

İynenin tanesı 200 dimi 13 tane ıyne baya cokmuş ya bu ıynenın parasının yarısını ssk karsılamıyomu
Hayır aldığım ilaçların hepsi 190 tuttu benim rapor olduğu için ssk %80 ni karşılıyor

Hayır aldığım ilaçların hepsi 190 tuttu benim rapor olduğu için ssk %80 ni karşılıyor
Bizim de öyle olmuyomu ki bizim çıkartıdıgımız yanı salı gunu cıkar dedıklerı rapor ilaç raporu deyıl mi net bi yazarmisın ben tam ne ne deyıl anlamadım

Yok canım yarın sabah gıdecegım bende dun öglen oldum oyuzden tam gün deyıl dıye Persembe gıderım dedım eşinlemi gıttın tek mi bide hangi ignelerı yazdılar sana
bende bugun oldum yarin gidecegim:) pespese siralandik kizlar birergun arayla.

Kızlar ben regl oldum sonunda dün bugün geldim igne yazdılar başladık bakalım
gozun aydin canim ins hayirli sonuclar alirsin tedaviden.saglik kuruluna gttin dosyani aldin doktorami gttin oyle nasil oldu tam anlatsan canim ayrintili

Back
X