iyi bari menagon falan kalcadan vuruluyoya bida git gel yapmak zor olur gobekten kendim yaparim enazindanGöbekten kendim vurdum bu akşam çok çok az acıdı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyi bari menagon falan kalcadan vuruluyoya bida git gel yapmak zor olur gobekten kendim yaparim enazindanGöbekten kendim vurdum bu akşam çok çok az acıdı
Gıttın mi dr ne yaptıniyi bari menagon falan kalcadan vuruluyoya bida git gel yapmak zor olur gobekten kendim yaparim enazindan
Herkez kendi yapıyo bi ben cesaret edemedım ya bende korku olmasa yaparım da korkudan yapamıyorumiyi bari menagon falan kalcadan vuruluyoya bida git gel yapmak zor olur gobekten kendim yaparim enazindan
Olsun pazartesi gitmeye çalış belki olur şansını dene derim benMaalesef gidemedim. İzin alamadim is yerimdenbosuna gitti bu ay da
gttim anca geldim raporda sorun cikmis bekle bekle öldüm.halletim sonunda gonal f 450 verdi 75 unite olcam.persembe kontrol
bugun tam sokulmediyse eger cumartesi 1.gun sayilir pazartesu 3.gun baslanirKizlar adet gunun cumartesiye denk gelirse basil yapicaz? Benim oyle oluyor 2. Gunu cumartesiye geliyor
Sana farklı igne vermişler Neden acabagttim anca geldim raporda sorun cikmis bekle bekle öldüm.halletim sonunda gonal f 450 verdi 75 unite olcam.persembe kontrol
Gonal f fostimon dan daha etkili diye biliyorum ben bize niyegttim anca geldim raporda sorun cikmis bekle bekle öldüm.halletim sonunda gonal f 450 verdi 75 unite olcam.persembe kontrol
bilmem bi arkadsimla gttim ayni adet olduk onada preguon vermisler ama onun kist cikti bidaki aya kaldiSana farklı igne vermişler Neden acaba
benimkilerde bunlar canim.ben dosyamin icine tup bebek epikriz raporunu koymustum.benm menapur tedavisinde 11 de 1 olgun gonal f 300 le 9 yumurtadan 2 olgun cikti.yumurtalarim olgun cikmiyo toplandiktan sonra dejenere gorunuyo isleme alinmiyo boyle bir skinti cikti.belki oyuzden vermislerdir gonal f
Benimde aynı dr lar canım
Belki yastan dolayı vermişlerdır yada bı sorun olanlaramı farklı igne verıyolar bende tam anlamadım ki neye gore ilaç verıyolarbilmem bi arkadsimla gttim ayni adet olduk onada preguon vermisler ama onun kist cikti bidaki aya kaldi
ben 31 olucam.gorunurde bi sorun yok ama bilmiyorumki kafalarina gore veriyolar bence :)Belki yastan dolayı vermişlerdır yada bı sorun olanlaramı farklı igne verıyolar bende tam anlamadım ki neye gore ilaç verıyolar
Olabılır canım bende anlamadım neye gore gıdıyo bu işben 31 olucam.gorunurde bi sorun yok ama bilmiyorumki kafalarina gore veriyolar bence :)