slm arkadaslar bende bir kaç aya kadar tüp bebek yapmayı düsünüyorum :CüvCüv:malum biraz pahalı bi işlem madi durumda kısıtlı olunca en uygun nereyı bulursam oraya gitmeyi düsünüyorum zeynep kamıl hastanesınde tedavı olanlar yada daha uygun bıldıgınız yerler varsa lutfen bana cevap yazın bıde fıyatını yazarsanız cok sevınırım hayırlı günler
canım ben tedavimi orda oldum.raporumuda orda çıkartmıştım zaten.eğer rapor çıkartırsanız ilaçlarla birlikte toplam maliyet 800 tl. eğer rapor olmazsa 3000-3500 arası diye biliyorum
bu 3000 tl nin arasında ilaçlarda var canım.ama sen yinede oraya gidip tam maliyeti bir öğren.ben ocak ayında oradaydım.ve biraz karışık bir düzeni varmış gibi görünsede doğru ve etkin tedavi uyguluyorlar
tesekkur edrım canım ilk fırsatta hafta sonu bi işimiz olmassa gıdıp görüsmek istiyorum ilgil için cok tesekkur ederım senın suan durumun ne canım işallah hamıleyım dersın bende svınırım
tesekkur edrım canım ilk fırsatta hafta sonu bi işimiz olmassa gıdıp görüsmek istiyorum ilgil için cok tesekkur ederım senın suan durumun ne canım işallah hamıleyım dersın bende svınırım
canım haftasonu eğer toplama yada transfer işlemleri olmazsa kapalı oluyor.açık olsa bile sanırım sekreter orda olmaz.yani görüşmenizi hafta içi yapmalısınız.evet ben hamile kaldım ilk denememde fakat dış gebelik olduğu için malesef benden almak zorunda kaldılar onu..... bende mayıs veya haziranda dondurulmuşlarımla devam etmek için orada olacağım yine.
canım benım cok gecmıs olsun ama enazından kardeslerı hazırda beklıyorlar demektı daha zamanı varmıs tatlım işallah allah hayırlarla bebegını kucagına almayı nasıp etsın işallah bizim gibi olan herkese nasip etsin rabbim
önümüzdeki ay adetten sonra baslanıyor galıba önümüzdeki ayın 30 işallah bi aksilik cıkmassa allahım izin verırse kısmet bakalım uıne gün dogmadan neler dogar bilinmez canım senın sorunun ne benımkı tüplerim alıntı ikiside tıkalıydı 6 ay önce amelıyat oldum işallah bu sefer sana banada bizim gibi evlat isteyen herkese nasip etsin rabbim :CüvCüv:
canım benim eşimdeydi problem.ilk denemede hamile kaldım ama dış gebelik oldu sonuçta. bizde bu ayın sonlarına doğru tekrar görüşmeye gideceğiz yeni tedaviye başlamak için.bu arada senin yaşın kaç arkadaşım?
merhaba canım valla kac gündür yazamadım cunku köye gittim ve nette yoktu bugun geldım onun için kusura bakma canım benım yasım 25 canım valla nasıl desem vazıyetımız kötü esim gil 2 haftadır hiç çalısmıyorlar işleri hiç yok allah sonumuzu hayırlı etsın bizim işler böyle giderle bizim bebek işi yine ertelenecek gıbı işallah bi aksilik olmazda bu ay sonuna tedavıye ikimizde baslabılırız
merhaba zeynep kamıl hakkında bılgı aldınmı nasıl tup bebekte hem maddı hem manevı yonden banada bılgı veırımısın hızlı sılıyormu hersey cunku calısanım ben oyuzden sordum