Zeynep kamilde tüp bebek yaptıranlar rapor çıktıktan kaç ay sonrasına randevu verildi

100 küsürse bişey değilmiş.sen hangi aşamadasın şu anda
Benim şuan bütün evraklarım bitti sadece adetliyken yapılan kan tahlilinin sonucunu bekliyorum o da çıkınca dosyayı açtıracağım inşallah ama kaç ay sonraya gün verecekler Allah bilir

Benim şuan bütün evraklarım bitti sadece adetliyken yapılan kan tahlilinin sonucunu bekliyorum o da çıkınca dosyayı açtıracağım inşallah ama kaç ay sonraya gün verecekler Allah bilir
hakkında hayırlısı canım🤲🏻🌹 Rahim filmini nerde çektirmiştin.

Kızlar zeynep kamilde rapor çıkartmaya çalışıyorum ama aklıma bişey takıldı tahminen ekim sonunda raporum çıkmış olacak size kaç ay sonrasına randevu vermişlerdi? Yaptıranlar bilgi verebilir mi?
Merhaba bende raporum herseyim hazır bana da ocak ayına gün verdiler.. Size hangi ayı veriyorlar acaba..

Benim. Normalde yarın başvuru günüm doluyor ancak histereskopi olacağım o yüzden mecbur bekleyeceğim.ilk başvurum olacak.🎈

Benim ikinci histeroskopim olacak geçen senede oldum ama hamile kalamadım maalesef.vardır bir hayır 🍀
Aynen öyle valla canım.. Bende Zeynep kamilde oldum histeroskopi Yarım rahimim ama belki perde vardır diye.. Hiçbisey anlamadım yine yarım Rahim dediler.. Kontrole gidince asistan da bana size bir işlem yapılmamıs dedi

Aynen öyle valla canım.. Bende Zeynep kamilde oldum histeroskopi Yarım rahimim ama belki perde vardır diye.. Hiçbisey anlamadım yine yarım Rahim dediler.. Kontrole gidince asistan da bana size bir işlem yapılmamıs dedi
Canım benim rahim içinde polip oluşuyor o tekrarlamış ikinci kez.ama yarım rahimi de ilk defa duydum yaş kaç.sana ne işlem yapıldı ki bana önceki ameliyatta bilgi verildi.sana bilgi verilmedi mi.yani asistanın sana bişey yapılmamış demesi ilginç 🤔

Canım benim rahim içinde polip oluşuyor o tekrarlamış ikinci kez.ama yarım rahimi de ilk defa duydum yaş kaç.sana ne işlem yapıldı ki bana önceki ameliyatta bilgi verildi.sana bilgi verilmedi mi.yani asistanın sana bişey yapılmamış demesi ilginç 🤔
Yas 29 canım.. Dogustan kaynaklı Yarım Rahimim.. Valla öyle dedi işlem yapılmamıs dedi zaten tüpler vs de bakılmamıs bile..

Bende 29 yaşındayım.erkeklerin tahlillerini kolay yaptırabildiniz mi Zeynep kamilde
Yaptırdım canım ama ben özelde yaptırdım sadece oradaki üroloji doktoru onay verdi bir de kan testlerini yaptı o kadar.. Diger türlü aylarca beklermişiz sperm testi için...

Salı günü sürüntü testi için çağırdılar eğer covid 19 yoksa perşembe yatış cuma ameliyat dediler.

Arkadaşlar merhaba elimde hiç açmadığım gonal-f 300 ilaç var. Fazla olduğu için kullanmadım. Son kullanma tarihi ocak 2021 . Parayla satmıyorum. İhtiyacı olan ve bu ay içerisinde tüp bebek yaptıracak varsa verebilirim.

Back
X