Zeynep kamilden tüp bebek raporu

acelyali29

Üye
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2023
918
346
23
Arkadaşlar ben tüp bebek raporu çıkarmayı planlıyorum zeynepkamil’den birkaç soru soracağım da bu süreçleri geçirmiş olanlardan kimse var mı acaba burada

ben şuanda zeynep kamilde aşılama tedavisi görüyorum canım
A süper canım ben tüp bebek raporu çıkarmak istiyorum ama süreç nasıl oluyor?dıs merkezde kullanmak üzere cıkarmak istiyorum. Regl iken mi gitmek lazım bu ay yaptırdığım hormon testlerim var amh 1 in altında. Kendileri yeniden mi yapmak isterler? Esim sperm testi verecek önce ona randevu mu almalıyım o test sonucu ne zaman çıkıyor bilgi verebilir misin bana

şimdi şöyle canım, benim eşimde sperm azlığı var(taslak olarak anlatıyorum) bende pcos hastasıyım. zeynep kamilde tüp bebek olabilmek için (yani ssk dan), 3 kez klomen kullanmış, 2 kez de aşılama denemiş olmak gerekiyor. ben 2 klomen kullanımını ve 1 adet klomen destekli aşılamayı özel hastanede yapmıştım, benden bu tedavılerın raporlarını istediler götürdüm. sonrada infertilite bölümünde tedaviye başlattılar, aşılamamın başarı oranı çok düşük biliyorum ama süreç bu şekilde ilerlemesi gerektiği için aşılama oluyorum. sana da aynısı olacak sanırım. ben 2 gün önce ilk aşılamamı oldum allah nasıp eder hamıle kalırsam tup bebeğe gerek kalmayacak, ama negatif olursa 2. aşılama planı oluşacak. bu arada zeynep kamıl hastanesını tedavı ıcın sıddetle onerıyorum ben çok memnunum.

bu arada seni infertiliteye yönlendirdiklerinde, dosya açılımı için gerekli evrak listesi veriyorlar, bu listede adetin 2-3. günü verilen hormon kanları(testleri kesinlikle zeynep kamilde yaptırman gerekiyor), hsg çekimi, meme ultrasonu ve zeynep kamıldekı genel cerrahıye onaylatman gerekıyor, adetin 2 . günü çekilen ultrason vs gibi istekleri var, eşlerden de spermiogram testi ve skrotal us isteniyor bunları da zeynep kamılde urolojı dr onaylıyor. zaten orada herşeyı tek tek anlatıyorlar, ben hepsini dışarda yaptırmıştım geçerli saydılar bir tek adet ultrasonu ve kanlarını orada verdim.

Peki sperm testi ne zaman cıkıyor ve diyelim ki diğer seyleri götürdüm test ve ultrasonu da yaptırdım. Sperm testini de verdik rapor ne zaman cıkar acaba bende asılama sartı olmayacak cunku amh 1 in altında

Ben smr testini rahim ulturasonunu özelde yaptırdım kabul ettiler.
Sonra süreç yordu özele geçtim.bahçeci de
Özelde dondurulmuş embriyom var alıp Zeynep kamile geçeceğim.

Ben smr testini rahim ulturasonunu özelde yaptırdım kabul ettiler.
Sonra süreç yordu özele geçtim.bahçeci de
Özelde dondurulmuş embriyom var alıp Zeynep kamile geçeceğim.
Rahim ultrasonu dediğin sey yumurta sayımı yapıyorlar o mu? Meme usg için hangi bölümden almalıuım randevu acaba? Birde sperm testi için zeynep kamilden ürolojiden mi randevu almak lazım

Rahim ultrasonu dediğin sey yumurta sayımı yapıyorlar o mu? Meme usg için hangi bölümden almalıuım randevu acaba? Birde sperm testi için zeynep kamilden ürolojiden mi randevu almak lazım
Rahim tip flmi yazacağıma ultrason yazmışım.
Rahim tüp filminde tüpler açık mı sorun var mı ona bakılıyor.basit bi işlem.
Meme usg yi kadın doğum sevk açıyor öyle randevu alınıyor. Ama Zeynep kamil radyoloji katına gidip durumu anlat sura veriyorlar. Ben başka hastane de daha erken buldum oraya gittim
Evet sperm için üroloji

Ben bir yorum okudum bu raporu baska özelde kullanamıyorsun diye öyle bisey var mı? Ben dıs merkezde kullanmak istiyorum

Canım ben hangi bölümden randevu alayım ilk sefer için? Jinekoloji mi infertelite mi

Canım ben hangi bölümden randevu alayım ilk sefer için? Jinekoloji mi infertelite mi
Ben tüp bebek polikliniğine gittim randevu almadan gişeden direk onlarda bana kağıt verdi sırasıyla yapmam gereken işlemlerin listesi. smr ve vagen kültür testinden başla mesela inferliteden ya da jinekolojiden randevuya bak o boşluğa göre gitmişken hem kağıdı al hem işlemi yaptır

Ben arkadaşımdan dolayı işlem sırasını biliyordum zaten arkadaşlar. Jnk ya da inferliteden randevu aldım.aynı gün tüp bebeğe gittim listeyi aldım.gitmişken smr vagen o testleri verdim aynı gün eşimde ürolojiye gitti sırasıyla yavaş yavaş yaptım. tabi hiç denemediysen tüp bebek yapmıyorlar önce aşılama şartı falan var.aşılamanın test evraklarını topluyorsun.

Aa ben direkt tüp bebekten aldım bu kültür testini fşakan orda verenez miyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…