Zeynep Turan'a Yıldız Haritası Ya da Tarot Baktıranlar Var mı ?

Selamlar, bende Zeynepile ilgili deneyimimi sizinle paylaşmak istiyorum. Geçtiğimiz hafta Çarşamba günü kendisinden bende danışmanlık hizmeti aldım. Açıkçası burada yazılanlara da çok şaşırdım. Kendisi son derece kibar olmakla beraber, sizin burada bahsettiğiniz olumsuz hiçbir davranışıyla karşılaşmadım. Dediğiniz gibi birisi olduğunu da asla düşünmüyorum. Kibar, anlayışlı, nazik, bilgili ve güzel bir kadın vardı karşımda. Bazı durumlarda karşı tarafın verdiği enerjiye de bakmak gereklidir. Belki de siz kendinizi iyi ifade edemediniz. Bir de öyle düşünün? Bana verdiği önemli tarihleri atlattıktan sonra açıkçası tekrar gitmeyi düşünüyorum Bu kadar donanımlı birisinden faydalanmış olduğum için de kendimi şanslı dahi hissediyorum.

Herkes sizinle aynı deneyimi yaşamak zorunda mı?

Merhaba ben bu sene nisan ayında danışmanlık aldım ve 1500 tl para ödedim. Sırf hayatımızla ilgili önemli bir adım atıcağımız için o belirli tarihlere göre ilerlemek istedik. Bana karşı davranışlarıyla ilgili bir sıkıntı yaşamadım açıkcası evet soğuk biri lakin beni dinledi sorularımı cevapladı ama anlattıklara faso fiso... yani zaten 1 saatimiz var anlat işte haritamı ama sadece uçucu şeyler üstünden 8 ay geçti ve 1 yıllık döngüye bakıyor birde 8 ayda verdiği öngörülerin hiçbirini ama hiçbirini yaşamadım. Boşuna param ve zamanım gitti. Asla memnun kalmadım kimsenin de gitmesini tavsiye etmiyorum o yüzden de bunu buraya yazmak istedim sevgilerle.. Böyle büyük gibi gösterilen astrologlardansa kendini yeni geliştiren astrologlar sırf sizi kazanmak ve kendini geliştirmek adına emin olun size daha çok şey katarlar.

Back