Merhabalar
burda yeniyim
benimde herkezde olduğu gibi kilo sorunlarım var evlendiğimde 52 kiloydum hamile kaldığımda 55 6 sene önce 2 çocuğum var hamileliklerimde 25 er kilo alarak bitirdim ilkinden sonra 59 a kadar inmiştim sonra ikinci doğumdan sonra 65 düştüm oylece kaldım kilo çok vermek istiyorum ama beceremiyorum başarı öykülerini okudukça kendime çok kızıyom irademmi yok yoksa beceriksizmiyim bilemiyorum ilk hedefim 60 olabilmek yaza girildiğinde bir nebze ince olmak istiyorum benim en büyük sorunum göbeğim kocaman 64 kiloya göre fazla yeni tanıyan önce hamilesinmi diyorlar gerçekten çok sinir bozucu
yardıma ihityacım var..listelerimi varsa kaçamklarımı yazıp herkezin yardımıyla zayıflamak istiyorum
bugün yediklerim
Uyanınca
2 kuru kayısı 3 bardak su
Kahvaltı
çeyrek simit,bir parça ekmek
peynir, 2 zeytin,1 tk zeytinyağı şekersiz çay
ara
2 kuru kayısı 2 bardak su
öğle
1 kepçe çorba
bir parça tavukgöğsü mantarla -3 köfte
brokoli salatası
1 etimek
2 tk sütlaç
ARA
1 kayısı 10 beyaz leblebi, 2 küçük galeta
ARA
çeyrek simit 1 dl peynir 10 beyaz leblebi
şimdilik bu kadar akşama hafif bişeylerle geçiştireceğim
bu siteden öğrendiğim kadarıyla 6-7 öğün beslenmek şart olduğunu zayıflamak isteyenler için
reglim yakın iştahım kabarık İMDAT İMDAT
burda yeniyim
benimde herkezde olduğu gibi kilo sorunlarım var evlendiğimde 52 kiloydum hamile kaldığımda 55 6 sene önce 2 çocuğum var hamileliklerimde 25 er kilo alarak bitirdim ilkinden sonra 59 a kadar inmiştim sonra ikinci doğumdan sonra 65 düştüm oylece kaldım kilo çok vermek istiyorum ama beceremiyorum başarı öykülerini okudukça kendime çok kızıyom irademmi yok yoksa beceriksizmiyim bilemiyorum ilk hedefim 60 olabilmek yaza girildiğinde bir nebze ince olmak istiyorum benim en büyük sorunum göbeğim kocaman 64 kiloya göre fazla yeni tanıyan önce hamilesinmi diyorlar gerçekten çok sinir bozucu
yardıma ihityacım var..listelerimi varsa kaçamklarımı yazıp herkezin yardımıyla zayıflamak istiyorum
bugün yediklerim
Uyanınca
2 kuru kayısı 3 bardak su
Kahvaltı
çeyrek simit,bir parça ekmek
peynir, 2 zeytin,1 tk zeytinyağı şekersiz çay
ara
2 kuru kayısı 2 bardak su
öğle
1 kepçe çorba
bir parça tavukgöğsü mantarla -3 köfte
brokoli salatası
1 etimek
2 tk sütlaç
ARA
1 kayısı 10 beyaz leblebi, 2 küçük galeta
ARA
çeyrek simit 1 dl peynir 10 beyaz leblebi
şimdilik bu kadar akşama hafif bişeylerle geçiştireceğim
bu siteden öğrendiğim kadarıyla 6-7 öğün beslenmek şart olduğunu zayıflamak isteyenler için
reglim yakın iştahım kabarık İMDAT İMDAT