ben en son çanakkale bigalı köyünden aldım ltsi 15 tl. sen kaça getirtiyosun?!Litresi nasil 7 lira 20 lira ya?
Biz Iznik'ten getirtiyoruz baya pahali , Bu fiyatlar bana cok ucuz geldi..
ben en son çanakkale bigalı köyünden aldım ltsi 15 tl. sen kaça getirtiyosun?!
40 lira çok değilmi kız litresine? bu tarafların da çok güzel kendim bursalıyım iznik zeytinyağınıda biliyorum ama çanakkale tarafının daha güzel hem litresi 15 tl. biz çok tüketiyoruz batarız 40 tlden alsak :)Bizim litresi 40 liraydi gecen ekim ayinda daha bitmedi, simdi ne kadardir bilmem ama cok guzel her seyde kullaniyorum. Resmen al ic o kadar tadi guzel..
40 lira çok değilmi kız litresine? bu tarafların da çok güzel kendim bursalıyım iznik zeytinyağınıda biliyorum ama çanakkale tarafının daha güzel hem litresi 15 tl. biz çok tüketiyoruz batarız 40 tlden alsak :)
iyi afiyet olsun bakalım, bitince ben sana ucuzundan göndereyim bi deneValla anlamadim ki bizimki neden oyle pahali acaba? Neyse saglik olsun tadi cok guzel belki ondandir deyip kendimi kandirayim
litresi 40 liraya hiç duymadım bilgece,burası zeytinyağı yeri biliyorsundur,hadi diyelim 20 olsun,sizi kazıklıyorlarmı acaba,bizde 2 ayda 1 litre biter sadece salataya katıyorumBizim litresi 40 liraydi gecen ekim ayinda daha bitmedi, simdi ne kadardir bilmem ama cok guzel her seyde kullaniyorum. Resmen al ic o kadar tadi guzel..
litresi 40 liraya hiç duymadım bilgece,burası zeytinyağı yeri biliyorsundur,hadi diyelim 20 olsun,sizi kazıklıyorlarmı acaba,bizde 2 ayda 1 litre biter sadece salataya katıyorum
yerinden alırsan uygun oluyor tabii,buradada 10 tlden başlıyordur,fakat kaorisi yüksek zeytinyağınınKendi zeytinağaçlarımız var,ailem kendisi sıktırıyor ama 2 senedir kışın geçen sert havalardan dolayı 2 senedir zeytin az oldu,sanırım fiyatların yükselmesi bu yüzden.Bu nedenle bu sene ben bile köyümüzden başka birinden satın aldım ama kilosu 10 tl den.
bal farklı olabilir bilgece anzer balı kestane balı,bir sürü çeşidi var,balın kilosu 150 ye alıyordu babam biz almadık gerçi:)zmz zeytinyağı farklı,zeytinyağının kilosu ne kadar olabilirki en pahalı 20 olsun,ama getirtmesi falan içindeyse değişebilir tabiiKazikladiklarini sanmam. Ama sanirim bir daha ordan almayacagimbalin kilosunu da biz cok pahaliya aliyoruz. Neyse du iyice bi arastiricam
bal farklı olabilir bilgece anzer balı kestane balı,bir sürü çeşidi var,balın kilosu 150 ye alıyordu babam biz almadık gerçi:)zmz zeytinyağı farklı,zeytinyağının kilosu ne kadar olabilirki en pahalı 20 olsun,ama getirtmesi falan içindeyse değişebilir tabii
evet canım tabiiki biz yerinden almış olduk,kendi bildiğimiz tanıdığımız insanlar ama zaten dışarıyada o fiyata veriyorlar,çokta güzel ve kaliteli,ben pasta börek hariç asla ayçiçek yağı kullanmam.Ama burada kilosu 40 tl ye duyunca şok oldum,40 tl ye zaytinyağımı olur yayerinden alırsan uygun oluyor tabii,buradada 10 tlden başlıyordur,fakat kaorisi yüksek zeytinyağının
ya bilgece dayanamadım seni alıntılıyorum kusura bakma canım ama cidden kazıklanıyorsunuz yazıktır ya paranıza,biz kendimiz toplayıp sıktırıyoruz bal gibi ve bizim buralarda kilosu 10 tl,sen başka yerleri bir araştır tatlım,cidden pahalı alıyorsunuz.Bizim litresi 40 liraydi gecen ekim ayinda daha bitmedi, simdi ne kadardir bilmem ama cok guzel her seyde kullaniyorum. Resmen al ic o kadar tadi guzel..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?