""Zeytinyağı incir kürü""

busra atalay

Üye
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2022
7
2
6
29
Herkese hayırlı ramazanlar. Yaklaşık 2 senedir evliyim. Son 9 aydır bebek sahibi olmak istiyoruz ilk bir kaç ay kendi denemelerimizin sonucu başarısız olunca doktor muayenesinin gerektiğini anladık. Eşimde de bende de herhangi bir sorun olmadığını öğrendik sadece bende kansızlık vardı ve ilaçlarını kullanıyorum şuan ekstra olarak pregnacare hım&her isimli gebeliğe hazırlık ilacını verdi 30 eşim için 30 da benim için olmak üzere toplamda 60 tane hap.

Bugün bir büyüğümden zeytinyağında bekletilmiş incirin çok faydalı olduğunu kim denerse hamile kaldığını öğrendik. Konuyla ilgili bilgisi olan var mı acaba psikolojik olarak yıpranmaya başladım korkuyorum yardım eder misiniz ? :(

Herkese hayırlı ramazanlar. Yaklaşık 2 senedir evliyim. Son 9 aydır bebek sahibi olmak istiyoruz ilk bir kaç ay kendi denemelerimizin sonucu başarısız olunca doktor muayenesinin gerektiğini anladık. Eşimde de bende de herhangi bir sorun olmadığını öğrendik sadece bende kansızlık vardı ve ilaçlarını kullanıyorum şuan ekstra olarak pregnacare hım&her isimli gebeliğe hazırlık ilacını verdi 30 eşim için 30 da benim için olmak üzere toplamda 60 tane hap.

Bugün bir büyüğümden zeytinyağında bekletilmiş incirin çok faydalı olduğunu kim denerse hamile kaldığını öğrendik. Konuyla ilgili bilgisi olan var mı acaba psikolojik olarak yıpranmaya başladım korkuyorum yardım eder misiniz ? :KK43:
İlk kez duydum

2 tane Kuru inciri bir kaç parçaya bölüp bir gece zeytin yağında bekletirsek yumurta gelişimine erkeklerde de sperm hızı kalitesi ve şekil bozukluguna iyi geliyormuş internette biraz araştırma yaptım hamile kalanlar varmış ama ne kadar süre kullanılmalı ya da hangi zaman aralığında tüketilmeli bilmiyorum :( :/

2 tane Kuru inciri bir kaç parçaya bölüp bir gece zeytin yağında bekletirsek yumurta gelişimine erkeklerde de sperm hızı kalitesi ve şekil bozukluguna iyi geliyormuş internette biraz araştırma yaptım hamile kalanlar varmış ama ne kadar süre kullanılmalı ya da hangi zaman aralığında tüketilmeli bilmiyorum :KK43: :/
Çok değişik inşallah faydalı olur diyelim o zaman 🙏🏻

İki ayrı doktora gittik pregnacare isimli ilacı 3 ay kullanıp faydasını görmezsek rahim filmi çekeriz demişlerdi şuan birinci kutunun yarısındayız ilaçta sizce yakın tarihte cektirmeli miyim ?

Bugün bir büyüğümden zeytinyağında bekletilmiş incirin çok faydalı olduğunu kim denerse hamile kaldığını öğrendik. Konuyla ilgili bilgisi olan var mı acaba psikolojik olarak yıpranmaya başladım korkuyorum yardım eder misiniz ? :KK43:
Bende 2 haftadır başladım 4 gundur eşimede yediriyorum benımle bırlıkte kuzenımde başlamıstı adeti 5 gun gecıktı bu gun oldu bi faydasını gördünüzmü devam etmelimiyim

Back
X