- 26 Haziran 2014
- 101
- 27
- 53
- Konu Sahibi bbbetulsssenol
-
zeytinyağı konusunda bi fikrim ve bilgim yok ama bi cildiyeye gidip cildinize uygun bişeyler kullansanız daha faydalı olur bence.
Zeytinyağı kuru ciltler için faydalı. Ama tabi asit oranı en düşük olanı bulmak lazım. Onun öncesinde arkadaşında dediği gibi cildiyeye gitmek kesinlikle ertelenmemeli.. Geçmiş olsun.Merhaba arkadaşlar benim cildim çok kuru öyle ki yüzümde derin kırışıklar ve pul pul dokulmeler var ne yaptıysam sorunu çözemedim argan yagi bile uyguladım yüzüme ama sivilce çıktı ergenligim de bile bukadar çok sivilce olmamıştı argan yağını bıraktım ama hala sivilceler den kurtulamadım biyerde bişey okudum zeytin yağı cilde faydaları diye acaba doğrumu bilemedim ve size sormak istedim eğer doğruysa hangi zeytin yağı kullanmaliyim gene bi hüsranla karşı karşıya kalmak istemiyorum lütfen yardım edin şimdiden çok teşekkür ederim
daha yaşın çok küçük vardır bi çaresi cildini deneyip yanılarak daha çok yorma bana kalırsa. eğer soracaksanda doktora bi sor bakalım zeytinyağı işini.Teşekkür ederim evet gitmeyi düşünüyorum ama çok kötü sinir oldum artık kendime aynaya bile bakmak istemiyorum kırışıklar bile var anlimda ve de göz çevremde ve yaşım daha 24 offf ya
Zeytinyağı kuru ciltler için faydalı. Ama tabi asit oranı en düşük olanı bulmak lazım. Onun öncesinde arkadaşında dediği gibi cildiyeye gitmek kesinlikle ertelenmemeli.. Geçmiş olsun.
daha yaşın çok küçük vardır bi çaresi cildini deneyip yanılarak daha çok yorma bana kalırsa. eğer soracaksanda doktora bi sor bakalım zeytinyağı işini.
Benimde t bölgem hariç geri kalan yerler çok kuru canım. Cildiyede bir sorun çıkmayınca zeytinyağı kullandım elbette .Ama bizzat fabrikasından tanıdık aracılığıyla aldım bu yüzden memnunum. Bir arkadaşım benden esinlenerek kullanmış, ünlü bir markanın zeytinyağını almış marketten çok kötü yapmıştı yüzünü. O yüzden asit oranı üzerinde özellikle durdum.Benim cildim de çok kuru o nedenle en doğal olan zeytin yağını denemek istedim ama denemeden önce bi Dr giticem sizlere bi soruyum beni deneyen vardır diye belki önerir diye düşündüm
Evet çok fazla şey denedim ve cildim yoruldu ki sivilceler de yağ bile çıkmıyor sıktı gıda kızarıklık ve şişkinlik oluyor nemlendirici de kullanmazsam bu seferde cildim çok kuru oluyor ve geriliyor napıyım sadirdim
Benimde t bölgem hariç geri kalan yerler çok kuru canım. Cildiyede bir sorun çıkmayınca zeytinyağı kullandım elbette .Ama bizzat fabrikasından tanıdık aracılığıyla aldım bu yüzden memnunum. Bir arkadaşım benden esinlenerek kullanmış, ünlü bir markanın zeytinyağını almış marketten çok kötü yapmıştı yüzünü. O yüzden asit oranı üzerinde özellikle durdum.
Rica ederim canım, çevrende varsa fabrikayla alakası olan, onunla görüş o yardımcı olur sanaÇok saol canım ya bu bilgi için bende marketten alıp yapicaktum çok saol ya bunu bildiğim iyi oldu
Cilt önemli elbette...Yok malesef ben danimarkada yim pek dilde bilmediğim için Dr gidemedim ama tr gidince ilk isim Dr gidicem yüzüme zarar vermek istemiyorum artik çok kötü duruma geldi çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?