Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba ben 2 aydır zeytin yaginda bekletilmiş incir kuru yapıyorum evet faydalı fsh değerim 18 den 8 e düştü ayrıca amh değerim 0.6 tan 1.2 ye cıktı bugün folikul takibi icin dr gittim rezervlerin çok iyi çatlayan yumurtalarım varmış ama bende boş folikulde oluyor bugün kan verdim çatlayan folikullerin dolumu boşmu olduğuna bakılacak yarın sizlerle sonucları paylaşırım insallah bu güzel gecerValla keşke canım ben yapıyorum bi yakınım söyledi ama bakalim hayırlısı diyorum..
Merhaba incirleri 4 e 5 e bölüp üzerini örtecek kadar saf zeytinyağı koyuyorum adetinin 10uncu gününden sonra yumurta çatlayana kadar her sabah 1 bardak havuç suyu içtim cuma günü yapılan sin tahlilde folikullerunde dolu olduğunu söyledi dr hepimizin hakkinda hayırlısı olsun inşallahTam olarak nasıl kullanıyorsunuz acaba
Bir gün bekletiyorum zeytinyağında 4 5 adet inciri ertesi günü yiyiyorun aç karinaMerhaba incirleri 4 e 5 e bölüp üzerini örtecek kadar saf zeytinyağı koyuyorum adetinin 10uncu gününden sonra yumurta çatlayana kadar her sabah 1 bardak havuç suyu içtim cuma günü yapılan sin tahlilde folikullerunde dolu olduğunu söyledi dr hepimizin hakkinda hayırlısı olsun inşallah
Ne kadar bekletiyorsunuz zeytinyağındaMerhaba incirleri 4 e 5 e bölüp üzerini örtecek kadar saf zeytinyağı koyuyorum adetinin 10uncu gününden sonra yumurta çatlayana kadar her sabah 1 bardak havuç suyu içtim cuma günü yapılan sin tahlilde folikullerunde dolu olduğunu söyledi dr hepimizin hakkinda hayırlısı olsun inşallah
Kardelen bende prolaktin yüksekligi vardi hatta beyinde milimlik iyi huylu bi sey olusmustu tabi sonra ilacla tedaviyle gecti fakat bu incir kürunun prolktin yukseltigini diymustum dogrumu acaba bu konuda fikrin varmi bende incir kürünü bu yuzden yapamiyorum emin olmadigim icinMerhaba incirleri 4 e 5 e bölüp üzerini örtecek kadar saf zeytinyağı koyuyorum adetinin 10uncu gününden sonra yumurta çatlayana kadar her sabah 1 bardak havuç suyu içtim cuma günü yapılan sin tahlilde folikullerunde dolu olduğunu söyledi dr hepimizin hakkinda hayırlısı olsun inşallah
Kardelen bende prolaktin yüksekligi vardi hatta beyinde milimlik iyi huylu bi sey olusmustu tabi sonra ilacla tedaviyle gecti fakat bu incir kürunun prolktin yukseltigini diymustum dogrumu acaba bu konuda fikrin varmi bende incir kürünü bu yuzden yapamiyorum emin olmadigim icin
Hanile misinizMerhabalar ben yeni üye oldum. Hamilelik için zeytinyağlı incir kürü nu kullanıp faydasını gören oldu mu acaba?
Merhaba,konunun üzerinden çook geçmiş ancak bakinirken denk geldiniz çok ilginç geldi Amh değerinizi yükseltebilmis olmanız çünkü bu çok zor bir ihtimal,peki sonrasında hamile kalabildiniz mi diye merak ettim çünkü benim de bu aralar çabam bu yöndeMerhaba evet bende duydum incir kuru prolaktin hormonunu yükseltiyormus benimde kur incesi 7.47ymis sonrasında 11.04 olmuş incir kürüne başlama istersen ciğ fındık tüket ve çatlama gunune yakın havuç suyu içmeye çalış ben aktarsam kestane ballı köpekli içind e bikac otun olduğu macun hazırlarım yumurta rezervi azlığı ve kalitesiz yumurta icin 2 aydır da onu yiyiyoru. Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah hakkımızda hayırlısı olsun