Şampuan ve Saç Kremleri Zeytinyağlı sabun!!!

• Konu Sahibi Konu Sahibi izmirliii
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ARKADASLAR BENDE ZEYTİN YAGLI SABUN KULLANDIM SONUCMU SIFIR:1no2: SACLARIM İNCE SEKLE GRMIO SACI BESLEDİNİ DUYM VE KULLANDM SACLARM RESMEN KURUDU TARANMIO BİLEE VE DOKTU TABİ TARARKEN.SONRA YENİDEN SAMPUANA GECTM VEEEE KAHRETSİN Kİİ SACLARM OLDUNDANDA İNCE KALDI DUSUNUN TOPLAYAMIYORDM BİLE BENCE KULLANMAIN TABİKİ HER SAC İÇİN AYNI SONUC VERRMİ BİLEMEM..AMA SUANDA ISIRGANI DUYDUM ISIRGAN SUYUYLA SACLARIMI YIKIYORUM AZDA OLSAA ETKİSİNİ GORDUM DİYEBLRM..

senin sac tipin neydi bende tam tersi saclarim gayet acildi dökmedi problem yapmadivallah sampuan kadar yumusak olmuyor oda dogal artik ama alisir zamanla sac tipin kuruysa kurutmus olabilir benimkiler cabuk yaglaniyor

Canım zeytinyağının defnenin hasını kullansalar bile pH problemi yüzünden saça sabun sürmek çok sakıncalı. Egzama kepek kaşıntı ve döküntü yapıyor uzun vadede dikkat edin derim.

Eskiler dediğiniz saçlarını haftada bir yıkarlardı, peroksit saç boyası bilmezlerdi, tertemiz kuyu suyuyla beyaz sabun haftada bir derine hiçbirşey yapmazdı, o devirler bizden 3 nesil önceydi.

Canım saçlı deri gerçekten çok hassas doğal birşeyler olsun derken daha beter olmasın. Çok yumuşak tam organik bir bebek şampuanı çıkmış ben aldım kokusuda süper sertifikalı Organicare Baby cildi hassas olan büyükler içinde kullanılıyor. Ben duş jeli niyetine başladım zararlı kimyasal içermiyor.

senin sac tipin neydi bende tam tersi saclarim gayet acildi dökmedi problem yapmadivallah sampuan kadar yumusak olmuyor oda dogal artik ama alisir zamanla sac tipin kuruysa kurutmus olabilir benimkiler cabuk yaglaniyor

NORMAL VE İNCE TELLİ SAC TİPİM..YOK AMA BENDE ALISIR DEDM KULLANDM AMA TARANMIO TARAMAYA CALISIORM SNKİ TARAMAMS GBİ ESKİ HALİNE DONUYOR..KORKTM VALLA KEL KALICAM DİEfisfisfis SAMPUANLA YIKAYINCA NEKADR COK DOKULDUNU FARKETTİM AMA ALLAHIMA SUKUR SUAN SACIM SUPERR SORUNUM YOKK ARTIK İLAC SAYESİNDEE ..a.s.hihoyyytHERKESE ACİL SİFALAR DİLİYORUM

ben saçımı önce zeytinyağlı sabunla arkasından şampuanla yıkıyorum. ama şampuanla sadece uçlarını yıkıyorum. dibine sabundan başka bişey değdirmiyorum...çok da memnunum :)

ben yenı aldım bu sabundan
ama
yıkayınca (zaten beceremedım pek ) cook sertleştirdi
kuru benım saçlar da

ama o sertleşince şampuanladım direk
yapamadım sanırım yaw

off nasıl kullancam ben bunu bilmiyorumkismile

acaba alışana kadar önce sabun ardından da kremlesem mi

Ben de bugün zeytinyağlı sabunla saçlarımı yıkadım ama biliyordum kazık gibi olacağını :)) bu yüzden önceden maydanoz kaynatıp süzdüm. 3 kere saçımı sabunladım taramak ne mümkün sonra maydanoz suyunu döktüm iyice masaj da yaptım,krem yerine maydanoz suyu kullanın,her kullanımımda maydanoz saplarını bir kavanoza koyup biriktiriyorum,yumuşacık yapıyor saçları ,şipşak taradım çıktım hepsi bu :)) şampuana elveda artık sabun kullanıcam sabredin hemen pes etmeyin...

Ben de bugün zeytinyağlı sabunla saçlarımı yıkadım ama biliyordum kazık gibi olacağını :)) bu yüzden önceden maydanoz kaynatıp süzdüm. 3 kere saçımı sabunladım taramak ne mümkün sonra maydanoz suyunu döktüm iyice masaj da yaptım,krem yerine maydanoz suyu kullanın,her kullanımımda maydanoz saplarını bir kavanoza koyup biriktiriyorum,yumuşacık yapıyor saçları ,şipşak taradım çıktım hepsi bu :)) şampuana elveda artık sabun kullanıcam sabredin hemen pes etmeyin...

aaa maydanoz mu :53: ilk kez duydum.ne kadar maydanozu ne kadar suda kaynatıyorsun.her seferinde taze mi hazırlıyorsun yoksa hazırladığın suyu kullanabiliyor musun sonradan.çok ilgimi çekti detay verir misin.bir de saç maydanoz kokmuyor mu:26:

doğal katkısız ezıneden zeytınyagı bızım sıteden alabılırsınız

Ben de buyuk umitlerle en kalitelisinden zeytin yagli ve defne yagli sabun aldim ama saclarim boyali oldugu icin sanirim cok kotu yapti sacimi ,hem sert hem de yagli yagli oldu saclarim sanki hic yikanmamis gibi :43: sanirim boyali saclara gore degil bu tarz sabunlar :50:

aaa maydanoz mu :53: ilk kez duydum.ne kadar maydanozu ne kadar suda kaynatıyorsun.her seferinde taze mi hazırlıyorsun yoksa hazırladığın suyu kullanabiliyor musun sonradan.çok ilgimi çekti detay verir misin.bir de saç maydanoz kokmuyor mu:26:
Merhaba arkadaşım cevap vermem bayağı uzun sürdü :) takip etmeyişimden kaynaklı kusura bakma,hem özel msj da çekemedim pek bilmiyorum,yeni üye olmuştum o sıralarda,şimdide senin msjlardan burayı ancak buldum :) Yarım demet maydanoz diyeyim ama,kullandığın,ayıklamada gözden çıkardığın maydanozlar,sapları filan,bir avuç olsa yeter kaynat,süz en son saç yıkama işin bittiğinde,maydanozlu suyu saçına dök,bu su az olsada yeter nasıl diyim bir iki su bardağı kadar. Her defasında taze yap tabi. Birde maydanoz kokmuyorsun merak etme,saçların yumuşacık oluyor.

Back
X