• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar zeytinyağlı sarımsak!

• Konu Sahibi Konu Sahibi ela
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
kokmaması için karışımın içine mesela menekşe yağı kullansak olur mu? bi eksi getirmez heralde :26:

gerçekten işe yarıyor mu bu karısım yarıyorsa hemen denemeliyim cünkü gercekten seyrek ve ince telli saclarım var ve cok sönük. cıkan saclar kalın telli mi cıkıyor kızlar ? cok gürlesmesini istiyorum umarım işe yarar

benim kafamda tepede seboreik dermatit var bu durumda zeytinyağını sürmem doğru olur mu acaba?

eğer sorun olmazsa bu haftadan itibaren başlamak istiyorum bu karışıma haftada 1 kez...

Son düzenleme:
gerçekten işe yarıyor mu bu karısım yarıyorsa hemen denemeliyim cünkü gercekten seyrek ve ince telli saclarım var ve cok sönük. cıkan saclar kalın telli mi cıkıyor kızlar ? cok gürlesmesini istiyorum umarım işe yarar

aynı dertten şikayetciyiz seyrek çok ince telli

Bu sarımsak zeytin yağı karışımı kaş ve kirpik içinde kullanılırmı etki edermi kaş ve kirpikleri coğaltırmı ..

Aynen kaş değil de kirpiklerim azaldı benim onun için ihtiyacım var.Deneyen varmı acaba kaş ve kirpiğe ?

zeytinyağlı değil de sadece sarımsağı kaşlarıma sürdüm ben
çok iyi geliyor sarımsağı havanda ezip kaşlarıma sürüyorum ben
haftada üç kez yapıyorum
10-15 dakika bekletip yıkıyorum
yakıyor biraz ama olsun
iyi geliyor tavsiye ederim

Koku olayı çok kötü ama ben göze aldım arkadaşlar. Zeytinyağına koydum sarımsakları. Bekletiyorum başlicam.:34:

Arkadaşlar benim babaannem maydanozun koku giderdiğini söylemişti. Sarımsak soğan doğradıktan sonra eline hep maydanoz sürer. Şu maydanozu kaynatıp duşta en son başımızı onunla durulayalım bence :40:

Herkese paylaşımları için teşekkürler. Ben de deneyceğim. Yaptım karışımı bildiririm.

Benim saçlar boyadan mahvoldu. Arada sadece zeytinyağı sürüyordum bi de bunu deniyeyim.

ben de bugün denedim arkadaşlar ama saçımdan yağın çıkması cok zor oldu:31: bir de sarımsağı iyi ezememişim taneleri saçıma yapıştı falan oof of ne zor iş bakımlı olmak :52:

yaaa arkdslar cıldırıcam ilk kez denedim bu karısımı ama sanki saclarım daha fazla döküldü tararken neden oldu acaba:SSS:(((
hatta anyoda bile bikaç tel dökülen saclarım bu sefer daha fazla döküldü aynı sekilde tararkende neyapsam acaba devam etsem mmi bu karısıma ilk oldugu için mi döktü acaba:((

ltfn bi akıl verin yaaa :( cok üzülüyorummm :(:(:(

bende asidi alınmış zeytin yagı kullanılmalıymış diye duydum yapacaktım karasız kaldım asitli zeytin yagı daha çok dökermiş asit oranı yüksek olmamalıymış dernern anlıcaz ki kızlar bunu aklım karıştı hala denemedim korkumdan

Ben 3-4 ay uygulayıp saçımı gürleştirmek istiyorum çünkü yaza doğru upuzun saçlarımı kısa kestirip acayip bi model denemek istiyorum..
Bugün ilk kez, dünden beklettiğim sarımsaklı zeytinyağını saçıma uyguladım 1 saat bekletip nemlendiricili şampuanla yıkadım
Saçlarım biraz yumuşadı, koku filan da kalmadı ama çok iyi yıkamama rağmen hala yağlı gibi görünüyo böyle tel tel ? :S

bende asidi alınmış zeytin yagı kullanılmalıymış diye duydum yapacaktım karasız kaldım asitli zeytin yagı daha çok dökermiş asit oranı yüksek olmamalıymış dernern anlıcaz ki kızlar bunu aklım karıştı hala denemedim korkumdan

canım özelden yazamadım bızım memlekettekı saf zaten asıt yok asıl marketlerde satılan karısımlı sampuanına mesela 500 ml olan sampuana 5 kapak camtelebendı koy bır bas sarımsk 1 cay bardagı zeytınyagı bunlar bır gece kalsın sonra sut suzgecınden gecır pütür kalan sarımsaklar ayıtlansın dıye sonra onarıda tekrar ez bukadar banyoda sacına once zeytınyaglı sabunla yıka sonrada bu sampuan bu kadar öyle ayrı maska yapmana gerek yok cunku bu kökten besleyıcı bı formul dene asla pisman olmasın ben 2 aydır duzenlı kullanıyorum ve dökolmem nasıl azaldı ayrıca ensemde olan saclarımın boyu simdi omzumdan asagıda kokusunu sorarsan asla kuruyunca koku felan kalmıyo ve bıde sakın sacın cok ıslakken fönble kurutma cunku sacların kırılır derısı kuru canım :16:

Ben 3-4 ay uygulayıp saçımı gürleştirmek istiyorum çünkü yaza doğru upuzun saçlarımı kısa kestirip acayip bi model denemek istiyorum..
Bugün ilk kez, dünden beklettiğim sarımsaklı zeytinyağını saçıma uyguladım 1 saat bekletip nemlendiricili şampuanla yıkadım
Saçlarım biraz yumuşadı, koku filan da kalmadı ama çok iyi yıkamama rağmen hala yağlı gibi görünüyo böyle tel tel ? :S

canım öncelıkle sacında yag varken asla suya vurma eline önce sampuan al ıyıce heryere sur sonra soguk suya yakın suyla yıka zaten akıp gıdıcektır sonra normal banyonu yap ama banyoda önce sacşarını eg yıka sonra normal dusunu al vucudun yaglı kalır sonra kese yapmak zorunda kalırsın :35:

bende yaptım karışımı bekliyor :1: en az bir hafta durması gerekiyormuş sarmısağın zeytinyağına özünün geçmesi için..
geçen gün sadece sarmısağı sürdüm kafama bekletip yıkadım hiç koku kalmadı yağsız sarmısak sürmeme rağmen..
yani demem o ki koku yüzünden ertelemeyin hiç bişey kalmıyor..,
benim merak ettiğim konu açılalı baya olmuş ilk sayfalarda yazıp deneyenler acaba yazabilirler mi faydası oldu mu?

arkadaşlar merhaba.. 6 gün bekletip bende denedim,çok korkuyordum sarımsak kokusu kalırsa diye ama kalmadı kızlar ya ilk kururken çok çok hafif bi koku oldu o kadar oda çok az.. ikinci yıkamada da kokmadı hiç :52: tarifi veren arkadaşa teşekkür ediyorum,sabırla devam edeceğim,inş istediğim sonuca ulaşırım,zaman geçtikçe etkilerini yazarım inş :31: bu arada sirkeyle duruladım her zamanki gibi son olarak,onunda etkisi olmuş olabilir :21:

selam kızlar konu sahibi ela ben..
uzun zamandır yazamadım benim saç dökülme hikayemi bilen bilir az çekmedi saçlarım benden..
neler yapmadımki hiçbişey banamısın demedi bitkilerden yağlara ilaçlardan vitaminlere..
burda size tavsiyede bulunmak için grdim benim meğer kansızlığımın yanında sedef saçlı deride egzamam da varmış buda aşırı dökermiş saçı ,tabi herkesin dökülme sebebi farklı yaz olunca azıyor kış olunca azalıyor saç dökülmem..
bol su için ,
2 ünde bir yumurta yiyin
salatalara zeytinyağı koymayı ihmal etmeyin
proteininizi bir gün sebze yerseniz birgün et vejeteryanlar köfte yesin.
içtense düzelicektir.
sorularınız olursa cevaplarım

Geçmiş olsun.bu kadar rahatsızlığa rağmen yaptıgın bakımla saçın gúrleştimi canim.ben hazırladım karışımı bekliyor...

kızlar benim saçlarım yağlı. uzun süredir de dökülme problemi yaşıyorum. bnim gb ince telli ve yaglı saçta uygulayıp fayda gören var mı aranzda ?

Back
X