Zeyzey'in Banyosu ve Mutfağı

zeyzey3428

Olduğu kadar, olmadığı kader.
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2014
6.484
3.431
198
Evimin en sevdiğim yeri banyosu :)
Ev yeni olduğu için ve iskanı olmadığı için mutfağı henüz toparlayamadık.
Ama mutfak daha güzel bir hal alacak inşallah :)

Daha sonra iyice yerleşince salon ve oturma odamıda çekeceğim

IMAG0073.webp IMAG0074.webp IMAG0075.webp IMAG0079.webp IMAG0080.webp IMAG0081.webp IMAG0082.webp IMAG0083.webp IMAG0084.webp

Eklentiler

• IMAG0107.webp
    IMAG0107.webp
    270 KB · Görüntüleme: 1.722
birazcık resimden anladıgım kadarıyla çok şirin bir eviniz var güle güle sağlıcak oturun hayırlı ugurlu olsun:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Minik bi ev evet :)
iki kişilik. Saolun çektikçe diğer odaları ekleyeceğim

Güle güle huzurla oturun şirin bi eviniz var belli ki banyo paspasına bayıldım istiridye şeklinde olana :KK45:

80 M kare evim. ama ben sığıyorum. yetiyor bana temizilği çok kolay özellikle

Aynen odalarım kullanışlı hepsi dikdörtgen. o yüzden çok rahat sığılıyo kare olsa kulanımı zor olrdu seviyrm evimi 1 ay oldu geleli ama snki hep ordaymışım gibi:) Evim bahçe katı ama oturma odamdan kapısı olan bir bahçem var

Oturma odam.. Kiradaki evimde halım mavi beyazdı burda henüz değiştirme fırsatım olmadışimdilik buunu koyduk.

IMAG0118.webp IMAG0119.webp IMAG0120.webp IMAG0121.webp IMAG0122.webp

tatlım güle güle otur.çok hoş bir ev.banyoda bir tane paspas yeterli bence fayansların güzelliğini kapatma.bir de mutfaktaki masaörtünü pek beğenmedim.şöyle çiçekli romantik bir şey hoş olur.güle güle oturun.

tatlım güle güle otur.çok hoş bir ev.banyoda bir tane paspas yeterli bence fayansların güzelliğini kapatma.bir de mutfaktaki masaörtünü pek beğenmedim.şöyle çiçekli romantik bir şey hoş olur.güle güle oturun.

Öncelikle teşekkür ederim :)
Banyoda terlik kullanmıyoruz o sebeple fayansa basmamak için iki tane koydum.
Mutfaktada aslında dedğiniz gibi çiçekli birşey uyar ama ben bu muşambayı nette görüp çok beğenmiştim istanbulda bulduğumda uyup uymadığını düşünmeden aldım. meyve sepetim sürahim ve sandalyelerime takım oldu :)
renkleri canlı hoşuma gidiyo. ama dedğinizdende çiçekli olanlardanda bulursam alırım :)
Eşim çiçekli sevmez böyle örtüleri çizgisel sever birazda o yüzden böyle oldu.

Back
X