Zıbın mı HAstane çıkışımı

Muhittin

Nirvana
Kayıtlı Üye
29 Şubat 2012
10.716
19.805
598
ikisi arasında kararsız kaldım yardımcı olurmusunuz ?? :26:
kimi diyor hastane çıkışı gereksiz zıbın al 3 4 takım kimi diyor iyi

Ben hiç hastane çıkışı almadım. Bol bol alttan çıtçıtlı uzun kollu kısa kollu kolsuz body ve de yakadan topuğa kadar önden çıtçıtlı tulum aldım. Hem ben hem de kardeşim yazın doğduk, o nedenle annemin tavsiyelerine güveniyorum. Hastane çıkışında çok gereksiz fazla parça var. Şahsen doğunca ince bir çorap, alttan çıtçıtlı body, bez, boydan tulum (elleri ve ayakları da kapalı olan) ve bere kullanmayı düşünüyorum.

Tecrübeli bir anne olarak nacizane tavsiyem, alt ve üst ayrı ayrı takımları almaya gayret edin, bebekler ilk aylarında çok kusuyor ve altlarını kirlettiklerinde deyim yerindeyse bellerine kadar yapıyorlar, sadece üstü kirlendiğinde üstünü veya sadece altı kirlendiğinde altını değiştirmek daha pratik oluyor, birbirine kombinleyeceğiniz alt ve üst giyimlere yönelin derim.

Herkese sağlıklı, hayırlı doğumlar dilerim...

kesinlikle hastane çıkışı alma çok gereksiz onun yerine çıtçıtlı zıbnlar al ve yandan bağcıklı yelek gibi giydirilebilen üstler ve onun altlarnı al bebek küçükken giydirmesi daha kolay oluyor

çok teşekkür ederim ya gerçekten çok güzel bilgilendirdiniz bende şu yandan bağcıklıları alayım

Ayına bağlı aslında. Yaz aylarında hastane çıkışları çok gereksiz oluyor. 2. günden itibaren benim oğlum tek bir alttan çıtçıtlı atletle durdu. Ağustos ayında, cehennem sıcağı günlerde doğdu. Ama kış gelince aldığım ve kullanmadığım hastane çıkışlarının uzun kollu üstlerini filan giydirdim, ufalmışlardı biraz ama idare etti. Kış bebeği ise o ayrı ayrı parçalar işe yarar.
Ha bir de ilk bebeğğinizse cicibici heves edersiniz. Yaz bebeği de olsa 1 takım alın hastane çıkışı...

Ayına bağlı aslında. Yaz aylarında hastane çıkışları çok gereksiz oluyor. 2. günden itibaren benim oğlum tek bir alttan çıtçıtlı atletle durdu. Ağustos ayında, cehennem sıcağı günlerde doğdu. Ama kış gelince aldığım ve kullanmadığım hastane çıkışlarının uzun kollu üstlerini filan giydirdim, ufalmışlardı biraz ama idare etti. Kış bebeği ise o ayrı ayrı parçalar işe yarar.
Ha bir de ilk bebeğğinizse cicibici heves edersiniz. Yaz bebeği de olsa 1 takım alın hastane çıkışı...

temmuz 27 ağustos 2 doğum tarhim

Hastane çıkışını neden gereksiz buldu arkadaşlar ben anlamadım cnm.
İçerisinde aklet-kilot-çıtçıtlı body-ince bir zıbın-uzun kollu ama penye bir üst, ayaklı bir penye alt, çorap, şapka, eldiven ve battaniye var. Aklet-kilot ve çıtçıtlı bodyi yazın güle oynaya giydirebilirsin. Uzun kollu üst ve ayaklı alta gelince de serin olan bazı yaz akşamlarında mutlaka ihtiyacı olacak bence. Penye battaniye de aynı şekilde. Olsa olsa belki eldiven ve şapka giydirmezsin. Bence sonuna kadar değer cnm hastane çıkışına. Netice itibari ile çok abartılı da değil fiyatları. Üstelik çokta güzel oluyorlar. Bence çok kullanışlı.

bir tane tam takım hastane çıkışı aldım.. bu yeterli gelmiyeceği bariz belli sürekli üstleri değişiyor çünkü alt ve üst olmak üzere cıtlı badiler zıbınlar tulumlar aldım. en çok lazım olanlar zıbınlar oluyor ayaklı pijamalar ve cıtlı badiler oluyor. hepsinden alman gerek kısacası.

bende 6 takım zıbın tarzı ayaklı felan var annemdede vardır bi 3 4 takım yetmezmiki

yeterli yenidoğan için zaten çabucak büyüyorlar eskimelerine bile zaman olmuyor.fazlasıda israf olmuyor. kücüldükce takviye edilir.

yeterli yenidoğan için zaten çabucak büyüyorlar eskimelerine bile zaman olmuyor.fazlasıda israf olmuyor. kücüldükce takviye edilir.

çok teşekkür ederim şimdide eldiven çorap alcam yarın bide kendime 2 takım pijama yetermi acaba

Son düzenleme:
Back
X