Zıbın mı HAstane çıkışımı

onuda kışa girerken alırsın yazlıkları ön planda tut şimdilik. senin doğuma ne kadar var canım..

hepsi çok güzel insan hangisini alıcana karar veremiyorki birbirinden güzeller.bende temmuz 19 nasipse allah sanada banada bütün hamişlere yardım etsin.bu battaniyeler çok güzel kışında çok kullanısı rahat olur. kundak battaniyeyiye çok beyendim ayaklı tulum battaniyeleride çok beyendim. 4 tane battaniyem var ama bi kundak da ben mi alsam şimdi bunları çok beyendim. off:D

hiç kıyafet almadım ben sadece hastane çıkışı birkac da cıtlı badi ile ayaklı pijama. ama annem gelinler felan sagolsun doldurdu kıyafet battaniyeler almayın diyorum artık getirmeyin yazık kullanamadan büyüyecek. doldurdular...çok fazlası israf acıyorum ben

bencede öyle yaa ayy Allah tamamına erdirsin inşllah :) bebiş cinsiyet ne bende bu kulaklılara bayıldım :1:

ayaklı kundak battaniye çok güzelmiş.. çok begendm ben, biraz daha uygun olsaymış fiyatı keşke.

hastane cıkışı mı almalı tek takım mı ben de kararsız kaldım. ama cok ucuza hastane cıkışları var, zaten alt üst takım + battaniye alsan bu fiyata gelecek, diğer parçaları da kullanılcak şeyler, badi önlük filan..
bundan alsam mı karar veremedim, cunki 2 tane hastane cıkışı aldım ben, bunu alırsam 3. olcak.

MNO EKONOMK HASTANE IKII

ayaklı kundak battaniye çok güzelmiş.. çok begendm ben, biraz daha uygun olsaymış fiyatı keşke.

hastane cıkışı mı almalı tek takım mı ben de kararsız kaldım. ama cok ucuza hastane cıkışları var, zaten alt üst takım + battaniye alsan bu fiyata gelecek, diğer parçaları da kullanılcak şeyler, badi önlük filan..
bundan alsam mı karar veremedim, cunki 2 tane hastane cıkışı aldım ben, bunu alırsam 3. olcak.

MNO EKONOMK HASTANE IKII

evet fiyatı pahalı ama ucuzunu bulcam bulmam laızm çok güzel :54:
olabilir ama dışarda o fiyat zaten 6 llı 4 lü hastane çıkışları :34:
ben hep almaya gidiyorum diyorum 25 verdim bi 10 vereyim daha büyüğüü alim sonra 35 oluyor 45 alamıyorum :1::emir_bebek:

elifnaz parça parça aldım ben dün annem 4 parça daha almış 12 14 parça oldu yeter

Ben san aldıklarımı yazayım sanki biraz abarttım ama bol bol kirlenir diye de düşünüyorum bakalım nolcak...
3 tane 5'li hastane çıkışı içlerinde çıtçıtlı badi, alt üst takım, şapka ve eldiven var 1 tanesi biraz adi gibi belki onu kullanmam birine hediye götürürüm:) Tam takım almadım pahallı geldiler bunları indirimden aldım zaten diğerleriyle farkı içinde + tulum, battaniye, mendil ve zıbın olması zıbın denilen bezden şey hiç giydiriliyomu bilmiyorum arkadaşımdan alcam 1-2 tane diğerlerinide bol bol alıp tamamladım böylece büyük hastane çıkışına gerek kalmadı,
3 tane kısa kollu alttan çıtçıtlı badi 0-3 ay,
3 tane askılı yandan ve alttan çıtçıtlı badi 0-3 ay,
3 tane askılı alttan çıtçıtlı badi 3-6 ay,
1 tane süslü askılı altı şort gibi tulum,
2 tane süslü modelde biri şapkalı 0-3 ay uzun kollu ayaklı tulum,
2 tane ince penye uzun kollu ayaklı tulum 0-3 ay,
2 tane ince penye uzun kollu ayaklı tulum 3-6 ay,
Birkaç çeşit elbise, pantolon, salopet cici kıyafet, çorap, önlük,
Benim bebekliğimden kalanlarla beraber 4 tane penye, 3 tane kalın battaniye,
2 tane alt açma,
yağmurluk, hırka, ayakkabı, örme giysiler, bakım ürünleri, biberon, emzik, göğüs pompası, koruyucusu ve kremi gibi ıvır zıvırlar,
oyuncaklar, beşik, bebek arabası, ana dizi,
kuzenimin kızından kalan nerdeyse 3 yaşına kadar giyibileceği çeşitli elbiseler,
İkimiz içinde mevlüt kıyafeti ve aklıma gelmeyenlerde vardır heralde büyük bi hevesle 6 aylıkken bunların hepsi tamamlandı inşallah giydirmekte kısmet olur ilk zamanlardan başladım yavaş yavaş tamamladım böylece hiç maddi sıkıntıda çekmedim,
Geri kalanlar: Bebeğe yedek yorgan yastık nevresim, biberon fırçası (bi bunu unutmuşum), bana hastanede giymek için pijama ve gecelik, bebek bezi ve yenidoğan ıslak mendil sadece bunlar kaldı yanılmıyosam hadi bakalım hayırlısı hepimiz için...

Son düzenleme:
benim bebeğim de haziran doğacak inşaAllah ve bir tane hastane çıkışı takımı aldım..ne kadar sıcak da olsa ilk günler üşüyebilir bebekler, zaten aldıklarımız da yaz sezonuna uygun ince penye kumaşlardan, kullanılır bence..
benim ikinci bebeğim ve ilkinde kusma problemi yaşadığımdan şimdi tedbirliyim, bol bol çıtçıtlı badilerden aldım..altına da ayaklı-ayaksız alt pijamalarla sıcak günleri atlatırız diye düşünüyorum...
sağlıklı doğumlar diliyorum tüm bebek bekleyen annelere...:16:

Geri kalanlar: Bebeğe yedek yorgan yastık nevresim, biberon fırçası (bi bunu unutmuşum), bana hastanede giymek için pijama ve gecelik, bebek bezi ve yenidoğan ıslak mendil sadece bunlar kaldı yanılmıyosam hadi bakalım hayırlısı hepimiz için...

oo maaşallah bende dün hepsinden aldım 14 takımı var
hastane çıkışı gibi hepsi 8 li :)

yorganını baddaniyesini anneannesi aldı
nevresim yastık biberon bebek bezi kaldı
ben dün lc waikikiden aldım kendime pijama takımı
bide 10 tl liklerden alcam

pamuk helvacım inşallah cümlemiz sağlıcakla kurtarırız :49::54:

Bence en az 4 tane zıbın alsın...hastane çıkışlarının hepsi kullanılmıyo.ben 3 tane götürmüştüm.Yetmedi....

3 tane hastane cıkışımız oldu, tüm parçalarını almam, lazım olcak parçalarından koyarım hastane çantamıza

Back
X