İç Giyim ve Gecelik - Sabahlık - Pijamalar Zıbın ya da alttan çıtçıtlı badi giymenin zararları var mıdır?

sevgili Tu Lu Tu Lu , tahriş olsa camaşırının demirlere değen kısmında kan olurdu ama sen silince içerden kan geldiğini söylemişsin, bence doktora görünsen çok iyi olur . belki genç kızlarda olan bağzı zararsız durumlar olabiliyo ilaç tedavisi ile halloluyo öyle bir şeydir. ben de giyerim ve akıntıya sebep oldugunu biliyorum ama kanama yapması mümkün değil, muhakkak git bir doktora canm, hem aklın rahat eder. Sorunun çözülür hemen inşallah. Sıkma canını.

sevgili Tu Lu Tu Lu , tahriş olsa camaşırının demirlere değen kısmında kan olurdu ama sen silince içerden kan geldiğini söylemişsin, bence doktora görünsen çok iyi olur . belki genç kızlarda olan bağzı zararsız durumlar olabiliyo ilaç tedavisi ile halloluyo öyle bir şeydir. ben de giyerim ve akıntıya sebep oldugunu biliyorum ama kanama yapması mümkün değil, muhakkak git bir doktora canm, hem aklın rahat eder. Sorunun çözülür hemen inşallah. Sıkma canını.
İç çamaşırsız giymiyorum ama anlamıyorum ben de zıbın giymesem bile eğer iç çamaşırı vajen içine girerse de hani bazen olur ya kusura bakmayın açık açık söylüyorum ama, o zaman da kanama oluyor, hafif de olsa oluyor. Ben herkesde olur diye düşünüyordum. Gerçekten çok teşekkür ederim anlamlı ve duyarlı bir cevap verdiğiniz için, benim için önemliydi ve sıkıntı yaşıyordum. Doktora gitmeye çekiniyordum ama artık karar verdim gidecem mutlaka sağolun.

Peki ne anlamda soruyorsun açıklarmısın? Dolaylı yoldan zara getiriyorsun konuyu, daha öncede bu konuda yazdım ve bu kadar takma dedim hala kan gelmesinden bahsediyorsun sonrada gereksiz yere alevleniyorsun. Her kim konularına biraz göz gezdirse şu konuyu neden açtığını anlar. Keşke gerçekten umrunda olmasaydı.
Evlende bozulsun zarın diye iyi dileklerimi iletesim geliyor artik, sürekli bu düşünceyle günler mi geçer yahu.
Siz geçmiş konuyla bağdaştırıp öyle bir kanıya varmış olabilirsiniz. Evet korkmuştum ilk başta bir anda o kadar çok kanı görünce ve o ihtimali düşündüm. Ama ben sürekli bu durumu yaşıyorum o günkü kadar çok kan olmasa da devam ediyor. Zarın da bir defa kanayacağını biliyorum ve sebebinin o olduğunu düşünmüyorum. Dar olduğu için sıktığini farkediyorum rahatsız olduğum anda çıkardım sabaha kadar bıraktım ve sabah da kan olduğunu gördüm. ve bunu sormamdaki amaç sadece zıbının dar olması ve kancalarının rahatsız etmesi sebep oluyor olabilir mi? Sizde de böyle bir şey yaşayan var mı? Neden dalga geçmek zorundasınız ki? Ben sadece bilgi almak istiyorum ve aldım da bazı insanlardan doktora gitmeye karar verdim. Siz de cevap vermek zorunda değilsiniz, ben dalga geçildiğinde üzülüyorum o zaman da üzülmüştüm dalgayla karışık hakaret edilince de alevleniyorum belki siz etmiyorsunuz ama edenler oluyor.

Kadın doğuma veya ürolojiye git benim de böbreklerim de kanama olmuştu. İdrarını da kontrol et mutlaka. İhmale gelmez çok önemli. Afedersin ama tam ne renk kan siyaha yakın mı tam kırmızı mı?

Kadın doğuma veya ürolojiye git benim de böbreklerim de kanama olmuştu. İdrarını da kontrol et mutlaka. İhmale gelmez çok önemli. Afedersin ama tam ne renk kan siyaha yakın mı tam kırmızı mı?
Parlak kırmızı ama bazı zamanlarda lekelenme gibi siyaha yakın renkte olduğu da oluyor

Benim her ikisi de oldu zamanında ve böbrekte sorun varmış. O yüzden sordum. Bayramdan sonra hemen bir uzmana git sakın ihmal etme. Bunda ne utanma ne çekinme olur. Sağlık bu doktorlar bunun için var.

Anlaşılan o ki bir sağlık sorunun var. İhmale gelmez aman diyeyim. Teşekkür ederim geçti çok şükür. Sana da geçmiş olsun ve canını sıkma ilaç tedavisiyle düzeliyor. Sağolasın canım sana da hayırlı bayramlar.

İç çamaşırsız giymiyorum ama anlamıyorum ben de zıbın giymesem bile eğer iç çamaşırı vajen içine girerse de hani bazen olur ya kusura bakmayın açık açık söylüyorum ama, o zaman da kanama oluyor, hafif de olsa oluyor. Ben herkesde olur diye düşünüyordum. Gerçekten çok teşekkür ederim anlamlı ve duyarlı bir cevap verdiğiniz için, benim için önemliydi ve sıkıntı yaşıyordum. Doktora gitmeye çekiniyordum ama artık karar verdim gidecem mutlaka sağolun.

canım git tabi doktora bir arkadaşın da dediği gibi doktorlar saglık için varlar. ilaçlarını kullanırsın için rahat eder, bi sorun da vasa ilerlemeden hallolur hiç sıkma canını. korkucak sıkılıcak bir durum yok. merak etme :):) <3

Back
X