- 26 Temmuz 2025
- 60
- 21
- 3
- Konu Sahibi venacavacaudalis
bakın karşı tarafta geçiriyor bunlar birikim oldu artık evlendiğimizden beri keza bugünkü kavgada ben daha sakin taraftım o delirdi onu yaptın bunu yaptın beğenmiyorsan git ağlama krizine bile girdi eşyalara vurdu tamam ilk güzellikle geldi önceki gece bana tatlı falan almış ama dışarı gittiği için kırgındım tartışma günü gitti çünkü sakın karışıyorsun deme normal zaman umrumda olmaz sabahta sarıldı ama kızgındım istemedim üstüne gittim ben mutsuzum dedi beğenmezsen gidersin filan dedi bende bişiler dedim kızdım haliyle sinirlendim haklı olarak gitsem giderim talimata gerek yok delirdi küçücük boyuyla üstüme yürüdü off hatırlamıyorum bile açıkçası neyin kavgasını verdik ayrılalım dedim ona da çok yanaşmıyor yani çift terapisi dedi senden çocuk yapılmaz dedi buna kızdım haliyle
bir süre sonra yine kalktı yine delirdi asık suratlısın diye her şeyi diyip nasıl güleyim yok yemek bana yaptın mı dedi hayır dedim fazla var gitsin alsın dimi yani
yok işte senle aynı oda da durmak istemiyorum falan dedi yorgan yastık attı koluma çarptı acıdı
diyip diyip yapıp yapıp aslında öyle demek istemedim özür dilerim diyor
yani velhasıl tek kriz geçiren ben değilim
Evliliğinizi kurtarmaya gönlünüz varsa tek çözüm evlilik terapisi. Ama dediğim gibi gönlünüz varsa. Eğer yoksa da ayrılın gitsin birbirinize hayatı zindan etmenin manası yok. Zaten eşiniz de söylemiş demek ki kurtarmak istiyor o da bir şeyleri. Bir de daha iyisi olabilirdi demişsiniz ona takıldım evlilik sürekli daha iyisi olurduyla geçmez daha iyisi varsa eşiniz için de var unutmayın. Bana bunu bunu dedi diyorsunuz da bakalım siz ona neler diyorsunuz