• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

boşanmalı mıyım

İnan sen çok terbiyesizsin… burada okuduğum konularda en haksızlarından birisisin.

Yaşım geçiyor çocuk yapacağım diyen de sensin.
Adamı kpss yi kazanana kadar kullanıp sonra atayım diyende sensin.
İyi bi konfor alanı sağlıyor bırakmak istemiyorum diyen de sensin.
Adam yanına barışmak için geliyor, yok şöyle bağırdım böyle tersledim diyende sensin.

Senin konun bile boşanmalımıyım…
Tabi ki sen boşan.
Senin gibiler konfor alanını kendi rahatları için bırakmayıp karşı tarafa tasmalı muamelesi yapan tiplersiniz.

Neden kendi konfor alanını kendin oluşturmayıp istemediğin bir kocanın sağladığı alanı kullanıp birde matah şeyler yapıyormuş gibi savunuyorsun.

Evet oğlum var. Ama inan ki senin gibi enerjisi sömürü üzerine kurulu bir kadınla evlenmesini hiçbir anne istemez .
Oğluma temiz niyetli, temiz enerjili bir eşi olsun isterim.
Zaten temiz niyetli insan bir sorunda… bir daha oluşmaması için çabalar.

Sen o konuşmandan sonra eşinin ailesinin gözünde zerre değerin olduğunu mu sanıyorsun.
Kendini hala her konu da haklı görmen sabit fikir örneği. O konuşmayı yapsak eşlerimiz adliye de soluğu alır. Senin ağzından çıkanı kulağın duyuyor mu???

Dersen ki iki tarafta seviyeyi kaybetti. Boşanacaksın.
bakın anlaşılmıyor mu kavgada iki kişide suçludur karşı taraf sizce daha mı hafif konuşuyor ailesiyle konuştuğunu bilmiyordum diyorum
bu sorunlar olmazsa kullanma atma durumu olmaz fikir alıyoruz dimi
keşke oğlunuza benim gibi biri denk gelse dünyanın en şanslı insanı olur elimden gelmeyen iş yok
aile ile konuşup hallettik ayrıca ki benim enerjim dışarı karşı gayet iyi pozitif eşe karşı onun geçmişte yaptıklarından karşı böyle
konfor alanı içinde tabiki evlilikte herkesin böyledir kendi evi sonuçta
eminim siz beni tanısaydanız bunları yaşadığıma asla inanmazdınız

Tüm yazdıklarınızı okudum aslında aklı başında kendi ifade edebilen birisiniz. Bu hayatı kendinize de eşinize de neden yaşatıyorsunuz ki. Evet belki geçmişinizde sizi kırmış incitmiştir ama onun intikamı alma zamanı değil ki evlendiniz artık. Keşke öncesinde yapamıyorum diyip evlenmeseydiniz belliki içinizde sevgi var devam ettiniz. Çift taraflı geçmişi bırakın. Sakince oturup biz neden böyleyiz diye konuşun. Yada güzel bir mektupla duygularınızı ifade edin. Bazen insan yazarak daha iyi ifade eder kendini. Cümlelerini iyi seçer. Baktınız ilişki olarak ikinizin yapısı bu salın birbirinizi . Gençsiniz kapanmayacak yaralara sebep olmayın.
evet haklısınız aynı dediğiniz durumdayım tavsiye lerinizi dinliycem teşekkür ederim

Aileniz acıdığı için gönderiyor maddi şiddet gördüğünüzün ya da kocanızın durumunun kötü olduğunun farkındalar.

Yoksa evlenen kızlarına para göndermezler. Kocasının durumu iyi olsa ya da maddi şiddet uygulamasa.

Hatta kocası iyi ve bonkör ise kocasından ailesine para gönderir kadınlar kendinizi kandırmayın
yuh artık ya ne maddi şiddeti maaşından bile haberleri yok zaten babamla kırk yılda bir konuşuyoruz kendi isteği ile gönderir durum iyi ama hani kişisel ihtiyaç oluyor ya onun parasını harcamam sonuçta gidip en pahalı şeyi alamam dimi
bakın aile niye elin adamının parasını alsın çok ayıp sonuçta aileler bakmakla yükümlü kaldı ki daha istediğim çoğu şeyi yapmadılar her türlü imkanı karşı tarafın ailesi karşılıyor benim ailemin durumu olmasına rağmen

yuh artık ya ne maddi şiddeti maaşından bile haberleri yok zaten babamla kırk yılda bir konuşuyoruz kendi isteği ile gönderir durum iyi ama hani kişisel ihtiyaç oluyor ya onun parasını harcamam sonuçta gidip en pahalı şeyi alamam dimi
bakın aile niye elin adamının parasını alsın çok ayıp sonuçta aileler bakmakla yükümlü kaldı ki daha istediğim çoğu şeyi yapmadılar her türlü imkanı karşı tarafın ailesi karşılıyor benim ailemin durumu olmasına rağmen
hem size kalsa aileler evlenirken yardım etmemeli ev araba almamalı mezara mı götürsünler

bakın anlaşılmıyor mu kavgada iki kişide suçludur karşı taraf sizce daha mı hafif konuşuyor ailesiyle konuştuğunu bilmiyordum diyorum
aile ile konuşup hallettik ayrıca ki benim enerjim dışarı karşı gayet iyi pozitif eşe karşı onun geçmişte yaptıklarından karşı böyle
konfor alanı içinde tabiki evlilikte herkesin böyledir kendi evi sonuçta
eminim siz beni tanıdıydanız bunları yaşadığıma asla inanmazdınız

Siz kendinizi güzel ifade edeceksiniz ki anlayalım.
Tanısanız inanın beni de hayatınıza sokmak istersiniz… fakat evlilik iyi insan olmakla vs yürümez.

Sanıyormusun… bizim sinirden gözümüz dönmüyor, ağzımıza konuşmak için cümleler dizilmiyor.
Susuyoruz. Sinirimiz geçinde konuşuyoruz.
Sende bunu dene o zaman.

Evliliğin ilk zamanları kavga vs olur ama insanlar birbirlerini tanıdıkça durması gereken yeri bilir.
Sizde bunu deneyin.
Bizde bunları tecrübe ederek öğrendik.

Eşinde uzatmayıp yanına geliyor sende uzatma.

Back
X