zigonun 20 tane yumurtası bugun toplandı

ada67

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2008
1.525
11
158
Diğer
selam arkadaslar hastanede zıgo ıle tanıstık bugun az once haberlestık 20 tane yumurta toplamıslar ıyıymıs cok sevındım ınsallah sonucuda sevındırır bızı

allah yardımcısı olsun.onun agrısı vardır şimdi.ama pozitif sonuçtan sonra hepsini unutur dimi

canım ihşallah kaliteli yumurta olurlar trasverde sana tutunurlar allah yardımcın olsun hayırlı haberlerini bekliyoz

slm inş hayırlısı olur zigo hangi hastanede tedavi oluyor belirtirseniz çok sevinirim allah kucağına almayıda nasip etsin:D

maşallah zigo , inşallah hepsi de bir güzel döllenir , sağlıklı nur topu gibi embriyolar olurlar ;)

merhaba arkadaşlar.ada'nında dediği gibi orda tanıştık.bana çok güzel moral oldu.20 tane yumurtam toplandı.ağrım çok oldu.ama yeterki sonu güzel olsun herşeye katlanırım.12 tanesi döllendi.3 tane transfer yapıldı.bugün evimize döndük.altıncı günümüz.hayırlısı bakalım.sonucu bekliyoruz.acaba bi belirtiler hissetmelimiyim bilmiyorum.beni merak ettiğiniz için hepinize teşekkür ederim.inşallah bende hamileyim diye burdan haber verebilirim.

merhaba arkadaşlar.ada'nında dediği gibi orda tanıştık.bana çok güzel moral oldu.20 tane yumurtam toplandı.ağrım çok oldu.ama yeterki sonu güzel olsun herşeye katlanırım.12 tanesi döllendi.3 tane transfer yapıldı.bugün evimize döndük.altıncı günümüz.hayırlısı bakalım.sonucu bekliyoruz.acaba bi belirtiler hissetmelimiyim bilmiyorum.beni merak ettiğiniz için hepinize teşekkür ederim.inşallah bende hamileyim diye burdan haber verebilirim.

canımcım hayırlı olsun minişler :ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:
inan bana test günün de gelse / en azından ben dahil bir çok arkadaşımda öyle oldu / hiiiiiç bi şey hissetmiyorsun . o bulantılar , kusmalar , çığlık çığlığa doğumlar vs.vs.. hep türk filmlerinde oluyormuş sanırım sırnaşık şey
şimdi kendini yormadan dinlenmeye dikkat ederek oturabilir yürüyebilir ağır işte çalışmıyorsan işine gidebilirsin . elinden geldiğince günlük hayatın içinde ol , yani kafanda sürekli olmasın bu tedavi durumu .. maydanoz-nane-patates-fındık-fıtık-badem-ceviz-kola-kahve-turşudan uzak dur . bulabilirsen bol bol ananas - kivi- kuru incir ye , 2 lt su iç . seni germeyecek kişilerle görüş , tv programlarını izle , stresten kesssssinlikle uzak dur , tamam mı canım Şeniz

canımcım hayırlı olsun minişler :ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:
inan bana test günün de gelse / en azından ben dahil bir çok arkadaşımda öyle oldu / hiiiiiç bi şey hissetmiyorsun . o bulantılar , kusmalar , çığlık çığlığa doğumlar vs.vs.. hep türk filmlerinde oluyormuş sanırım sırnaşık şey
şimdi kendini yormadan dinlenmeye dikkat ederek oturabilir yürüyebilir ağır işte çalışmıyorsan işine gidebilirsin . elinden geldiğince günlük hayatın içinde ol , yani kafanda sürekli olmasın bu tedavi durumu .. maydanoz-nane-patates-fındık-fıtık-badem-ceviz-kola-kahve-turşudan uzak dur . bulabilirsen bol bol ananas - kivi- kuru incir ye , 2 lt su iç . seni germeyecek kişilerle görüş , tv programlarını izle , stresten kesssssinlikle uzak dur , tamam mı canım Şeniz

çok teşekkür ederim canım.arada belime kasıklarıma ağrı giriyo ona bile seviniyorum.sonra hiçbirşey hissetmiyorum.böyle zaman geçirmeye çalışacağız.inşallah isteyen herkese versin allahım içinde banada.

maşşallahh zigoya :nazar::nazar: umarım sağlıklı yumurtaların döllenip sana stansferi gerçekleşir iyi haberlerini alırız geçmiş olsun tekrar a.s.

Back
X