Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
zıgocugum kacı dollendı canım
ada nerelerdesın ne yaptın transfer gerceklestımı yoksa sende sımdı mısarfıhanedemı kalıyon ada
merhaba arkadaşlar.ada'nında dediği gibi orda tanıştık.bana çok güzel moral oldu.20 tane yumurtam toplandı.ağrım çok oldu.ama yeterki sonu güzel olsun herşeye katlanırım.12 tanesi döllendi.3 tane transfer yapıldı.bugün evimize döndük.altıncı günümüz.hayırlısı bakalım.sonucu bekliyoruz.acaba bi belirtiler hissetmelimiyim bilmiyorum.beni merak ettiğiniz için hepinize teşekkür ederim.inşallah bende hamileyim diye burdan haber verebilirim.
canımcım hayırlı olsun minişler :ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:
inan bana test günün de gelse / en azından ben dahil bir çok arkadaşımda öyle oldu / hiiiiiç bi şey hissetmiyorsun . o bulantılar , kusmalar , çığlık çığlığa doğumlar vs.vs.. hep türk filmlerinde oluyormuş sanırım sırnaşık şey
şimdi kendini yormadan dinlenmeye dikkat ederek oturabilir yürüyebilir ağır işte çalışmıyorsan işine gidebilirsin . elinden geldiğince günlük hayatın içinde ol , yani kafanda sürekli olmasın bu tedavi durumu .. maydanoz-nane-patates-fındık-fıtık-badem-ceviz-kola-kahve-turşudan uzak dur . bulabilirsen bol bol ananas - kivi- kuru incir ye , 2 lt su iç . seni germeyecek kişilerle görüş , tv programlarını izle , stresten kesssssinlikle uzak dur , tamam mı canım Şeniz