- Konu Sahibi kelebekim35
-
Daha bugün vardı gazetelerde yetiştirme yurdundaki çocuklara fuhuş yaptıran yöneticiler, 5 yaşındaki öz kızına "bekaretinden şüphe ettiği için" işkence ve tecavüz eden, sonra da öldüren sözümona müslüman bir din adamı...
Her seferinde kanım donuyor, Allah bunlara şaşırmayacağımız günleri göstermesin.
az önce facebook sayfasında okudum bunu .. off ...arap müslümün ... ya bizim dinimiz böyle bir din mi .. nasıl yani .. inancıma zarar gelsin istemiyorum .. islamiyet nasıl yaşıyor bunlar birde ahkam keserler .... ya bizim geleceğimiz .. ya bizde o topluma benzersek o yönde gelişirse ... hayattan soğdum şuan
inançlı insanlar değil onlar din kisveti altına sığınıp her türlü pisliği yapan ucubeler...
ötede zebaniler yapsın o yaptıklarını inşallah onlara...
işallahh... offf Allah onları ıslah etsin .. birisi bir içki içti mi , dekolte giydi mi hemen taşlarlar başına bir şey gelse ibretlik Allah çarptı derler ,
çok üzülüyorum bunlara ... sanki dindar erkekler cinseliğe düşkün , kadını sadece cinsel obje olarak görüyor gibi , islam dini kadına değer vermez mi hiç , özellikle bir halt yerken sakalına , tesbihen sığınan yaratıklardan nefret ediyorum , aslı dini kirleten , insanları sağutan bu mahlukatlar .. Allah onları ibretlik yapsın işallah ..
şekilcilik diyosun ama atılan başlığı görmüyosun camilerde istirmar diye burda bu pisliği yapanın mesleği önemlimi gazetelerde bunu yapan doktorda var öğretmende babada annede .ne yani doktara gitmi cezmi çocuğumuzu okula vermicezmi imam yapınca allaha olan inancımızımı yok edecez bize düşen çocuklarımızı gözetlemek eğer kuran kursuna yolluyosan takip edeceksin. imamdır hocadır doktordur öğretmendir diye gözü kapalı teslim etmeyeceksin allah akıl vemiş dimi....onu kullanacaksın.
bu iğrenç yaratıkları dinimizle,inancımızla bağdaştırmayın.
bizim dinimiz merhamet dini,güzellik dini,doğruluk dini...
bu aşağılık yaratıkların tek yaptığıysa dinimizi alet ederek iğrençliklerine ortam hazırlamak.
evet hayat çok zorlaşıyor,bu iğrenç şeyler hayatı zorlaştırıyor,bizi daha da tedirgin ediyor.
bununla savaşmanın tek yoluda bilinçli olmak ve daha dikkatli hareket etmek.
şekilcilik diyosun ama atılan başlığı görmüyosun camilerde istirmar diye burda bu pisliği yapanın mesleği önemlimi gazetelerde bunu yapan doktorda var öğretmende babada annede .ne yani doktara gitmi cezmi çocuğumuzu okula vermicezmi imam yapınca allaha olan inancımızımı yok edecez bize düşen çocuklarımızı gözetlemek eğer kuran kursuna yolluyosan takip edeceksin. imamdır hocadır doktordur öğretmendir diye gözü kapalı teslim etmeyeceksin allah akıl vemiş dimi....onu kullanacaksın.
kelebekim35 seni o kadar iyi anlıyorum ki.
Üç gün önce çok iğrenç bir şeye şahit oldum.
Üç gündür erkekler yüzünden midem bulanıyor, yemek dahi yiyemiyorum.
Aklıma geldikçe midem kalkıyor.
Hele de dini alet etmeleri yok mu?
Aynı hissettiklerini hissediyorum hiç mi kadının değeri yok kadın=seks midir?
Sen normal konuşurken erkeğin aklından ne fanteziler geçiyor Allah'ım midem bulanıyor düşündükçe.
Hiç mi düzgün bir erkek yok hepsi mi aynı, kime güvenilir bu hayatta?
Ahlaklı, namuslu bir erkek ütopya mıdır?
Son günlerde bunu ben de çok merak ediyorum:
Eki Görüntüle 827333
Hani hep derler ya imtihan dünyası diye durumu özetliyor aslında. Bizim dünyaya gelme amacımız da budur zaten. İyilik ile kötülüğü ayırt edebilmek. Allah nasıl izin veriyor diye bir şey söyleyemeyiz. Çünkü bizlere serbest irade vermiştir. Aynı zamanda nasıl ki teknolojik aletlerin kullanma klavuzu var bide klavuzunu göndermiştir. Varsayalım ki herkes iyi ya da herkes kötü oldu. O zaman bizim dünyaya gelme, imtihan edilme olgumuz otomatikman sıfırlanır.
Ya iyisindir ya da kötü. Allah müdahele ettiği kısıtlama yaptığı zaman özgürlük diye de bir kavramda olmaz
Bize iyiliği yaptırmıyor, yapmamızı istiyor kısaca özeti bu...
Evet biz yetişkinler için imtihan ama daha küçücük çocuklar için oldukça ağır değil mi bu imtihanlar, Allah'ın merhameti, adaleti sorgulanmaz ama bazen bizlerin bile dayanamadığı şeylere Allah bizden kat be kat merhametli olduğu halde nasıl sabrediyor ya da neden ağır cezalar vermiyor?
Neyse bunlar konu dışı da arada düşünüyorum işte konuyu görünce yazmak istedim.
Şayet Allah zulümleri yüzünden insanları cezalandıracak olsaydı dünyada tek canlı bile bırakmazdı. Fakat onları takdir ettiği bir vâdeye kadar bekletir. Vâdeleri gelince ne bir an öne alabilir, ne bir an geriye bırakabilirler. (Nahl, 16/61)
Şayet Allah insanları yapıp ettikleri yüzünden hemen cezalandıracak olsaydı, yerin üstünde tek bir canlı bırakmazdı; fakat onlara belirlenmiş bir vadeye kadar mühlet veriyor. Vâdeleri dolduğunda ise, Allah kullarını hakkıyla görmektedir." (Fatır, 35/45)
Ayetlerde açıkça belirtilmiş herkes zamanının dolmasını bekliyor. Bu karşılığını almayacakları anlamına gelmez. Dini bu yapılanlara alet etmek mantıklı değil. Din adamı bunu yapmış hadi dinden soğuyalım bu mu? Adam sözde din adamı diye dini tamamen yaşadığı çıkarılamaz o yüzden bunu din adamı yapmış diye din bunu hoş mu görür? Herkes kendi yaptığından sorumlu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?