- 16 Mayıs 2018
- 785
- 429
- 23
- Konu Sahibi Sekerkizads
-
ben de öyleyim,Kizlar meraba.zihnim sürekli mesgul birşeyler düşünüyorum hic boş olmuyor.sabah bile ilk kalkar kalkmaz bisey aklima geliyor benim gibi olan var mi aranizda .aslinda kafama taktigim bisey yok fakat sürekli eskiden olan bisey veya yapacağım bisey hakkinda surekli düşünüyorum kafam hic bos durmuyor cok yoruyor buda beni
Herkes öyleyse sıkıntı yok o zaman :)Ben de öyleyimde, zaten normali bu değil mi? Beyin sürekli çalışma halindedir. Sürekli bir şeyler düşünür insan.
Eğer gereksiz şeyler düşünüyorsanız kitap filan okuyabilirsiniz.
Aynen canim hatta bazen dalginlik yapiyor.icimden bazen kiziyorum bazen seviniyorum.sürekli ic konusma biseyler düşünme zihnimizi zamanında hor kullandik galiba.düşünce içinde düşünce hem de bendeki ... kendi kendime düşünürken laf lafı açıyor filansizden birkaç tık ilerisi sanırım
Nasil bi terapi canimben de öyleyim,
uykuda dinleniyor muusn?
terapi ye başladım ben
Tesekkur ederimBir ara bendede öyle bir durum olmuştu.Bedenim uyusada beynim uyumuyordu resmen..Sakin bir ortamda kokulu mumlar rahatlatıcı tütsüler ve slow müzik dinlemek iyi gelmişti..Ilık banyolar kitap okumak açık havada yürüyüş bunlarda rahatlatıyor..
Tüm bunlara rağmen
kendiniz yenemiyorsanız uzman yardımındanda çekinmeyin geçmiş olsun..
Sıkıntılı bir döneminiz oldu sanırım. O zaman bir şekilde bunu atlatmanız lazım belki yardım alarak.Normal olduğunu dusunmuyorm zihnimin berrak sürekli bisey dusunmeyen halini ozledimnormal olsa eskiden beri heo böyle olmazmiydi.bi ara kafama taktigim cok seyler oldu yaklasik 3 4 yildir böyleyim
İlkokula gidiyordum, saat tam 10 da yatağa girerdik uyumak için, ben düşünmekten bir türlü uyuyamazdım. Bir bakardım saat 12 olmuş hala cin gibi uyanığım. Benim normalim bu olduğu için yadırgamadım.Herkes öyleyse sıkıntı yok o zaman :)
Anliyorum canim benim 3 4 yildir böyle malesefİlkokula gidiyordum, saat tam 10 da yatağa girerdik uyumak için, ben düşünmekten bir türlü uyuyamazdım. Bir bakardım saat 12 olmuş hala cin gibi uyanığım. Benim normalim bu olduğu için yadırgamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?