Zikkimin dibini yee...

lutti

Guru
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2008
284
306
303
Almanya
iyi akşamlar ,öfkeliyim sinirliyim şu an.
olay şu,eşim oruc tutuyor ama çalişmiyor virüs yüzünden bütün gün evde,ben tutmuyorum ve çalişiyorum .
Bugün evdeydim uzun zamandir içli köfte yapmiyordum ,iftara hazirlayim dedim .Övünmek için yazmiyorum sirf ne kadar uğraştiğimi bellirtmek icin .
Dün işten geldikten sonra iç harcini hazirladim.
Sabah erken kalktim hamurunu yoğurdum ve üc saat tamitami uğraştim.
bizim evde buzluktan hazir yemekler yenmez ,illaki ogün hazirlanmali .
yani buzlukta ne sarma ,dolma nede köfteler var,hep taze yapilir.
öğlen sonra kiz kardeşimede götürdüm o hamile ,yapamiyor özlemiştir diye.
çok beğendi ,kac kez teşekkür etti.

akşam oldu iftar vakti geldi ,birde çorba yaptim ,hoşaf ve yeşillik vardi .
Eşim iki tane yedi ,sordum "olmuşmu beğendinmi?"
"hihi olmuş".
ee dedim ne söylüyorsun .
"sanki dişi yumşak (haşlama) içide civik"
Sen çok nankör bi adamsin ,iyi artik bir sene beklersin köfte yemek için .

Bu adam gercekten çok nankör ,evde yemek secme gibi durum var ,çocuklarda seciyor onun yüzünden .
ben kafami yoruyorum ne pişirsem diye aldim cevaba bakin .

kendisi evde bir süpürge bile tutmaz orucum diye bütün gün yatar .
alişverişe gitmez zaten sen dişardasin gelirken bir uğrayi ver der.

kapiyi carpip ciktim ,yoksa çocuklar beni kötü biliyor cünkü bağrip çağirmak zorunda kaliyorum, o da sanki eşek duvara bakar gibi biyik altindan gülüyor.
hergün bir tabak makarna koyacaksin önüne.
zikkimin dibini yesin...

Vallahi cevabınızı kendiniz vermişsiniz yapmayın böyle admlara yemek bırakın ne yiyosa yesin

ben anlamıyorum kadın hem çalışıyor hem 4 *4 lük ev hanımlığı yapıyor...

yani 2 kat yoruluyor karşılığında teşekkür bile yok

neden bu adamlara bu kadar yüz veriliyor ki

sadece merak ediyorum

benim hayatım kolaylaşmıcaksa ne anladım ben o ilişkiden

Son düzenleme:
benim aptalliğim
çocuklar huzursuzluk görmesin
yarin birgün annemiz bize hic yapmadi demesin

belki,hep böyle söyleniyor ,herşeye bir kulp bulur ondan sinirlendim .
insan bir elline sağlik der
Eline sağlık demeli evet .Genel durumu bilemiyorum ama madem zahmetli yemeklerde bile memnun olmuyor ve eline sağlık demiyor o halde kendinizi yormayin .Canınız ne istiyorsa onu pişirin

benim erkek arkadaşım da böyle. önceden evde böyleydi şimdi askerden bile böyle tepkileri. hayatımda ilk kez -lapaya benzeyemen- pilav yaptım, fotoğraf attım, eline sağlık bile demeden 'ben şehriyeyi daha kızarmış severim' dedi. sanki ona yaptım, sanki yiyebilecek bir de. benim ona klasik cevabım 'sen öyle yaparsın' oluyor. kekin şekeri mi az, sen şekerli yaparsın. şehriye az mı kızarmış, kıyamam, sen kızarmışını yaparsın

Ben söyleyeyim elinize sağlık! Eminim harika olmuştur, elleriniz dert görmesin. Siz haklısınız, en azından ufak bir iltifat, teşekkür bekleniyor, haklı olarak. Çalışan birinden içli köfte beklenmez normalde. Siz yine kendiniz istediği için yapın, tatlı tatlı söylerseniz veya böyle olmuyor, yoruluyorum, ev işleri aslında senin benim değil ikimizin görevi derseniz yavaş yavaş size yardım edecektir. Hayat müşterek, siz bana yardım etmiyor diye düşünmeyin, sizin göreviniz değil ki. İş paylaşımı yapmamışsınız ki! Tartışmadan, sakin sakin konuşup halledebilirsiniz.
Yorumunuzu okuyunca kızkardeşinize götürmenize ve sinirlenmenize güldüm. Umarım afiyetle yersiniz.

valla evden çalışıyorum ayrıca online olarak dil kursu alıyorum. hep evdeyim. afedersiniz hayvan gibi uyuyorum.
eşim işe gidiyor ve oruç tutuyor ona rağmen benim online kursum bazı günler 19.00 da başlıyor diye iftarı hazırlıyor.

eşinizin yaptığı çok büyük terbiyesizlik.
ben sizin yerinizde olsam ona hazırlatırım yemeği çünkü evde olan o. çalışan sizsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…