Zikkimin dibini yee...

cocuklar masada değillerdi
kapiyi carpip evden gitmedim sadece başka odaya
ben çalişiyorum yani dişardan gelirken alabilirimmiş
Cocuklar 'eline sağlık' dediği zaman eşiniz utanmiyormu. Bu yaşına kadar öğrenememiş insallah çocuklarından öğrenir birşeyleri

Her allahın günü koyun önüne makarnayı. Içli köfteyi de rüyasında görür. çok severim ellerinize kollarınıza sağlık bana getirin ben yerim size de 1 hafta dua ederim:)

Erkekler bizim kadar ince düşünemiyor malesef . Suç biraz da bizde bunları bu hale biz getirdik

Yani oruç tutunca ne oluyor ? Millet tarlada oruç tutuyor. Kadın işten gelecek hem market alisverisi mi yapacak? Önümüz karantina birde onları mı tek başına taşısın birde eve gelip yemek yapsin. Ne için ? Bir supurge bile tutmayan insan için. Elestirebilir ama yaptığı içinde ayrıca teşekkür etmeli tabiki

ehh işte onun için sinir patlamasi oldu .
hic ama hic beni önemsediğini sanetmiyorum .
biraz utanma olma
ben yapiyorum mecburum cocuklarim var
gerceği ikiside büyükler ama tam şimdi herşey beyinlerine kaziniyor
yarin birgün annemiz bize yemek bile yapmadi demesinler
adama yol öğreteceğim derken çocuklarim benden soğumasin

Fikrini sorduğunuz için söylemiş. Bende eşime sorarım bazı yemekler de . Onun fikrine göre birdahaki yapışlarimda değişiklik yaparım tam lezzeti bulmak adına. Her yemej için sormam ama yeni denediğim sık yapmadığım yemeklerde sorarım.
Bana biraz abartı geldi tavrınız hem sorup hem zikkim ye demek çok kaba ...zikkim ne anlamda kullanılıyor biliyorsunuz değilmi?

Belki de gerçekten dışı yumuşak içide cıvıktı.

E adam en başta olmuş demiş siz ustelemissiniz. Yaptığınız herşeyi beğenmek zorunda değil ki olumsuz eleştiri almak istemiyorsanız sormayacaktiniz. Belki kardeşiniz de sizin huyunuzu bildiğinden olumsuz bişey soylemedi

Cok ödün vermissiniz buda sondamla olmuş
Cocuklar icin bile olsa okadar mukemmel olmaya gerek yok
Calisan kadinsiniz ortalama pratik yemekler yeterli
Ki evde duruyorsa bir zahmet el atmali esinizde

Bence abartmışsınız. Eşinizi tanırsınız madem eline sağlık deme huyu yok, her şeye kulp buluyor sormayın nasıl olmuş diye. Evet eline sağlık denmeli elbette güzel de olsa kötü de olsa ama eleştiriye açık değilseniz neden soruyorsunuz? Yemek seçen insan çok zor Allah kolaylık versin. Artık doldunuz anlıyorum ama eşiniz böyle bir adam kendiniz ve çocuklarınız için yapın ne yapıyorsunuz. Eşinizden takdir veya övgü beklemeyin

Neden dolaba atmıyorsunuz ki. Dolaba bi şeyler atıp istediğin zaman çıkarıp yapmak çok pratik oluyor. Hem de yorulmamış oluyorsunuz. Bence işe dolaba, buzluğa, dondurucuya bi şeyler atarak başlayın.
Ben de o kadar uğraştıktan sonra nasıl olmuş dediğimde emeğimin görülmesini isterdim. İki güzel laf etmek zor değil. Amaç aşçıya puan vermek değil yemek yarışmasında da değiliz zaten. Bundan sonra yemeklerle veya ev düzeniyle ilgili bi şey derse elimden gelen bu çok istiyorsan kalk sen yap diyin.

Vallaha siz zorlamıssınız olmus demiş eee demişsiniz o da fikrini söylemiş ne deseydi yalan mı söyleseydi abartılı tepkileriniz var...
Adam bu

ha yemek seçme olayı yok illa o öğün yemek yapılmalı kısmı da sizin tavızınızden kaynaklanıyor yapmasanız zorla yaptıracak halleri yoktu

baştan böyle alıştırmamalıydınız
Adam olağana uymus bu saatten sonra durumun değişmesi zor açıkçası
Evinizin düzeni bu olmus yapmayın yemek basit

Öyle bir yazmışsınız ki nefret kusuyorsunuz resmen. Neden boşanmıyorsunuz maden öyle

Bazı erkekler ne yazık ki öyle...Benim babam da önüne şef yemeği çıkar illa ki kusur bulur aslında beğenmediğinden değil huyu öyle sonra siler süpürür mmmm der ama ağzından asla güzel olmuş eline sağlık çıkmaz anneme karşı.Eşim de öyle yapar bazen kendileri upraşmıyorlar ya ondan yani biziz onların mabadını kaldıran yapma da kötü ol en iyisi

İftarda içli köfte sadece bi başlangıç ya da ara sıcak olabilir...İftarda ana yemek olarak cacıkla yiyemezdim şahsen...Boşuna uğraşmışsın zaten takdir de görmüyorsan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…