Cocuklar 'eline sağlık' dediği zaman eşiniz utanmiyormu. Bu yaşına kadar öğrenememiş insallah çocuklarından öğrenir birşeylericocuklar masada değillerdi
kapiyi carpip evden gitmedim sadece başka odaya
ben çalişiyorum yani dişardan gelirken alabilirimmiş
Yapmayın yemeği.Kendisi mükemmel yemeğini yapıp yesin.genel olarak herşeyde mükemmelik ariyor
oysaki kendi mükemmel değil
umursamaz ,böğüm böğüm bakarCocuklar 'eline sağlık' dediği zaman eşiniz utanmiyormu. Bu yaşına kadar öğrenememiş insallah çocuklarından öğrenir birşeyleri
Sogukkanlı değil sogukkan böyle bir şey değil. Tembel ve şükürsüz. Evde dururken iki supurge yapsa eline yapışmaz.umursamaz ,böğüm böğüm bakar
cok soğuk kanli biri
Yani oruç tutunca ne oluyor ? Millet tarlada oruç tutuyor. Kadın işten gelecek hem market alisverisi mi yapacak? Önümüz karantina birde onları mı tek başına taşısın birde eve gelip yemek yapsin. Ne için ? Bir supurge bile tutmayan insan için. Elestirebilir ama yaptığı içinde ayrıca teşekkür etmeli tabikiAllah aşkına bu nedir? İlla uğraştınız diye çok beğenmek zorunda mı anlamadım adam yememezlik etmemiş ağır bir lafta etmemiş sanki biraz yumuşak cıvık olmuş demiş sormasaydınız madem beğendin mi diye..her zaman tutmayabilir olmayabilir bu kadar tepki çok aşırı hele ki çocuklara karşı ve bu ortamda kapıyı vurup çıkmak..bence siz böyle yemekler yapmayın illa takdir bekleyecekseniz.
Eşiniz siz çalışırken oruçlu ve çocuklarla evde ne kadar iş yapabilir dışardayken alınacakları al diyormuş niye siz dışardayken bu virüs ortamında ayrıca o çıksın
ehh işte onun için sinir patlamasi oldu .Yani oruç tutunca ne oluyor ? Millet tarlada oruç tutuyor. Kadın işten gelecek hem market alisverisi mi yapacak? Önümüz karantina birde onları mı tek başına taşısın birde eve gelip yemek yapsin. Ne için ? Bir supurge bile tutmayan insan için. Elestirebilir ama yaptığı içinde ayrıca teşekkür etmeli tabiki
bu adama o bile çokHergun bir tabak makarna koyacaksın onune degıl, koy.
İster yesin ister yemesin.
Öyle bir yazmışsınız ki nefret kusuyorsunuz resmen. Neden boşanmıyorsunuz maden öyleiyi akşamlar ,öfkeliyim sinirliyim şu an.
olay şu,eşim oruc tutuyor ama çalişmiyor virüs yüzünden bütün gün evde,ben tutmuyorum ve çalişiyorum .
Bugün evdeydim uzun zamandir içli köfte yapmiyordum ,iftara hazirlayim dedim .Övünmek için yazmiyorum sirf ne kadar uğraştiğimi bellirtmek icin .
Dün işten geldikten sonra iç harcini hazirladim.
Sabah erken kalktim hamurunu yoğurdum ve üc saat tamitami uğraştim.
bizim evde buzluktan hazir yemekler yenmez ,illaki ogün hazirlanmali .
yani buzlukta ne sarma ,dolma nede köfteler var,hep taze yapilir.
öğlen sonra kiz kardeşimede götürdüm o hamile ,yapamiyor özlemiştir diye.
çok beğendi ,kac kez teşekkür etti.
akşam oldu iftar vakti geldi ,birde çorba yaptim ,hoşaf ve yeşillik vardi .
Eşim iki tane yedi ,sordum "olmuşmu beğendinmi?"
"hihi olmuş".
ee dedim ne söylüyorsun .
"sanki dişi yumşak (haşlama) içide civik"
Sen çok nankör bi adamsin ,iyi artik bir sene beklersin köfte yemek için .
Bu adam gercekten çok nankör ,evde yemek secme gibi durum var ,çocuklarda seciyor onun yüzünden .
ben kafami yoruyorum ne pişirsem diye aldim cevaba bakin .
kendisi evde bir süpürge bile tutmaz orucum diye bütün gün yatar .
alişverişe gitmez zaten sen dişardasin gelirken bir uğrayi ver der.
kapiyi carpip ciktim ,yoksa çocuklar beni kötü biliyor cünkü bağrip çağirmak zorunda kaliyorum, o da sanki eşek duvara bakar gibi biyik altindan gülüyor.
hergün bir tabak makarna koyacaksin önüne.
zikkimin dibini yesin...
Emınım ilk vukuatı degıl adamın, simdıye kadar yapmis konu sahıbı.bu adama o bile çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?