H Hyuga hinata Popüler Üye Kayıtlı Üye Katılım 14 Şubat 2017 Mesajlar 626 Emoji Skoru 392 Puanlar 103 17 Ocak 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Hyuga hinata #21 Dunya1981 .!.: Saçlarımı her ay düzenli kesmek(Kozmik Bakım Takvimi Tarihlerinde) uçlarından (Aslan Gününde) Yazmak Düzenli su içmek vs.. Genişletmek için tıkla... Aaa sende izmirdeymissin Hemşehrim :) Kozmik bakimi bendr bir iki sene önce arastirmistim, ama hiç yapmadım.. işe yarıyor mu, hic denedin mi?
Dunya1981 .!.: Saçlarımı her ay düzenli kesmek(Kozmik Bakım Takvimi Tarihlerinde) uçlarından (Aslan Gününde) Yazmak Düzenli su içmek vs.. Genişletmek için tıkla... Aaa sende izmirdeymissin Hemşehrim :) Kozmik bakimi bendr bir iki sene önce arastirmistim, ama hiç yapmadım.. işe yarıyor mu, hic denedin mi?
Dunya1981 Beyaz Duvaklı Gelin Kayıtlı Üye Katılım 2 Ekim 2015 Mesajlar 1.476 Emoji Skoru 1.276 Puanlar 133 19 Ocak 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Hyuga hinata #22 Hyuga hinata .!.: Aaa sende izmirdeymissin Hemşehrim :) Kozmik bakimi bendr bir iki sene önce arastirmistim, ama hiç yapmadım.. işe yarıyor mu, hic denedin mi? Genişletmek için tıkla... Kozmik bakım sayesinde saç dökülmem azaldı.
Hyuga hinata .!.: Aaa sende izmirdeymissin Hemşehrim :) Kozmik bakimi bendr bir iki sene önce arastirmistim, ama hiç yapmadım.. işe yarıyor mu, hic denedin mi? Genişletmek için tıkla... Kozmik bakım sayesinde saç dökülmem azaldı.