- 13 Ekim 2011
- 4.213
- 507
- 163
- 35
Canim basta yorumun icin tesekkur ederim rabim dualarinizi kabulmetsin cok saolun evet babami alip yaninda esimin konustum ama baba bile demek istemiyorum cahiller siddetin boyutu kolumdan belli oluyordu mosmordu esimde inkar etmedi zaten babamin karsisinda ama babam olacak mahluk bana bosanmak olmaz seni oldururuz ayiptir dedi hemde esime dov ama bize yolama dedi ya((bunlari size soylerken icim parcalaniyor ama napiyim hayattt
Böyle ailelerin allah cezasını versin. Ulan bu yaşa sen büyüttün getirdin döv ama yollama ne demek. Nasıl bir baba o . Baba sıfatına yakışmayan bir baban var kusura bakma. İçimden çok saydım babana da kocana da . Peki annen o nediyor ?
Senin için çok üzüldüm inan bana. Sen eşin olacak o pislikle konuşunca yine şiddet göstercek. Ama bu evladının arkasında duramayan ailenin suçu. Git babana de ki ya o öldürecek ya siz madem öyle siz öldürün bitsin eziyet. Bu boyutta sana dön derler mi ? İlk şiddet de git ablana ve aç boşanma davası sakın konuşma çünkü seni hırpalayacak.
Canım kendini koru , hiç tartışma kurtulana kadar he de geç. Ama ne olur sakın ömrünü bu pislikle ailen yüzünden heba etme.
Son düzenleme: