Zipzip ile En Fit Benim

Merhaba arkadaşlarım. Misafir enflasyonu yaşıyorum yurt dışındakiler hala burada( yarısı apart otelde ama ara sıra kahvaltı, akşam yemeğine çağırıyorum) onların harici üç ayrı aile geldi gitti. Cumartesi eltimin yeni evlenen oğlu hanımıyla gelecek. Gelenlerin çoğu akraba ve sevdiğim insanlar şikayet etmeye utanırım ama çok yoruldum. 😭 Sıcaklar bir taraftan. Eşimin yedi sülalesine rahmet okuduğum çok oluyor. Antalya' da yaşama fikri onundu.
Zayıflama motivasyonumu tam bulmuşken hayatın içinde kayboldum. Hafta içi Viyanalılar gidiyor, diğerleri de gidince tekrar başlayacağım bu süre zarfında pastelim ve nergis kankim kaybolmaz inşallah rakiplerim beni solladı gitti ama yetişirim bence ☺️Dua edin kimse gelmesin artık 🙄
kolay gelsin sana canım 😘

Sabah yarım simit, öğlen iki yumurtalı peynirli omlet, akşam kabak yemeği+yoğurt, ara kaçamak meyveli soda+muz+fındık. Bugün yorgun hissettiğim bir gündü spor kısmı pas geçti
Afiyet olsun canım ♥️
iyi akşamlar kızlar. nihayet bu sabah tartıldım. ben ortalama 3 kilo artım vardır diye düşünüyordum ama çok şükür öyle değilmiş.

bu sabah 80.6 çıktım 😊
iyi akşamlar canım dikkat edersen cumaya 7 li rakamları yeniden görebilirsin 😍

Sabah yarım simit, öğlen iki yumurtalı peynirli omlet, akşam kabak yemeği+yoğurt, ara kaçamak meyveli soda+muz+fındık. Bugün yorgun hissettiğim bir gündü spor kısmı pas geçti
Afiyet olsun canım
iyi akşamlar kızlar. nihayet bu sabah tartıldım. ben ortalama 3 kilo artım vardır diye düşünüyordum ama çok şükür öyle değilmiş.

bu sabah 80.6 çıktım 😊
Oo ne güzel haber darısı 7 li rakamlara artik

Günaydın herkese
Bende bugün 69 u unundan gördüm güle güle 7 li rakamlar lütfen seninle anlaşamıyoruz bir daha bana uğrama 👍🥰🥰

Back
X