- 14 Mart 2024
- 473
- 609
- 23
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kolay gelsin sana canımMerhaba arkadaşlarım. Misafir enflasyonu yaşıyorum yurt dışındakiler hala burada( yarısı apart otelde ama ara sıra kahvaltı, akşam yemeğine çağırıyorum) onların harici üç ayrı aile geldi gitti. Cumartesi eltimin yeni evlenen oğlu hanımıyla gelecek. Gelenlerin çoğu akraba ve sevdiğim insanlar şikayet etmeye utanırım ama çok yoruldum.Sıcaklar bir taraftan. Eşimin yedi sülalesine rahmet okuduğum çok oluyor. Antalya' da yaşama fikri onundu.
Zayıflama motivasyonumu tam bulmuşken hayatın içinde kayboldum. Hafta içi Viyanalılar gidiyor, diğerleri de gidince tekrar başlayacağım bu süre zarfında pastelim ve nergis kankim kaybolmaz inşallah rakiplerim beni solladı gitti ama yetişirim benceDua edin kimse gelmesin artık
![]()
Afiyet olsun canımSabah yarım simit, öğlen iki yumurtalı peynirli omlet, akşam kabak yemeği+yoğurt, ara kaçamak meyveli soda+muz+fındık. Bugün yorgun hissettiğim bir gündü spor kısmı pas geçti
iyi akşamlar canım dikkat edersen cumaya 7 li rakamları yeniden görebilirsiniyi akşamlar kızlar. nihayet bu sabah tartıldım. ben ortalama 3 kilo artım vardır diye düşünüyordum ama çok şükür öyle değilmiş.
bu sabah 80.6 çıktım![]()
Ooo harika aynı kilodayız o zaman beraber zayıflayalımiyi akşamlar kızlar. nihayet bu sabah tartıldım. ben ortalama 3 kilo artım vardır diye düşünüyordum ama çok şükür öyle değilmiş.
Afiyet olsunSabah yarım simit, öğlen iki yumurtalı peynirli omlet, akşam kabak yemeği+yoğurt, ara kaçamak meyveli soda+muz+fındık. Bugün yorgun hissettiğim bir gündü spor kısmı pas geçti
GünaydınGünaydınlar![]()
Afiyet olsun canımSabah yarım simit, öğlen iki yumurtalı peynirli omlet, akşam kabak yemeği+yoğurt, ara kaçamak meyveli soda+muz+fındık. Bugün yorgun hissettiğim bir gündü spor kısmı pas geçti
Oo ne güzel haber darısı 7 li rakamlara artikiyi akşamlar kızlar. nihayet bu sabah tartıldım. ben ortalama 3 kilo artım vardır diye düşünüyordum ama çok şükür öyle değilmiş.
Günaydın canım tebrik ederimGünaydın herkese
Bende bugün 69 u unundan gördüm güle güle 7 li rakamlar lütfen seninle anlaşamıyoruz bir daha bana uğrama![]()
Teşekkürler canımGünaydın canım tebrik ederim![]()
GünaydınGünaydın![]()
Eh işte, bu ara iş nedeniyle çok stresliyim. Bir yandan da stresi yemekle bastırma düşüncesi ile savaşıyorum. Sürekli birşeyler yemeliyim gibi hissediyorum. Sen nasılsın?Günaydınlar herkese nasılsıniz
Gunaydın sıcaklar olmasa daha iyi olacağım geceleri uyuyamıyorumGünaydınlar herkese nasılsıniz
GunaydınGünaydın![]()