- 14 Mart 2024
- 756
- 1.205
- 33
Çok teşekkür ederim. Birlikte çabalamak motive edici oluyor benim için. İnşallah birlikte hepimiz istediğimiz kiloya kavuşuruz.Çok iyi kilo vermişsin doğumdan sonrahedefine de az kalmış onuda birlikte veririz inşallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok teşekkür ederim. Birlikte çabalamak motive edici oluyor benim için. İnşallah birlikte hepimiz istediğimiz kiloya kavuşuruz.Çok iyi kilo vermişsin doğumdan sonrahedefine de az kalmış onuda birlikte veririz inşallah
Harikasın kaptanımGeçen cuma 64.35
Bugün 63.8
Fark:0.55
Canım önceki kilon kaçtı? Onu da yazarsan harika olur.Bugün sabah tartıldım. 53.2
Süpersin tebrik ederim
Sağ ol canımTebrikler
Ne güzel bir rakam
Günaydın hayırlı cumalar dilerim tebrikler![]()
Teşekkür ederimHEdef olarak hangi kiloda olmak istiyorsun, keşke bende yeniden bu kiloları görebilsem
Harikasın canım tebrik ederim![]()
Bu hafta yeniden başlıyoruz haftaya daha iyi eksiler göreceğiz![]()
İyi akşamlar canımiyi akşamlar kızlar![]()
İyi vermişsin maşallah hepimiz hedef kilomuza düşeriz inşallah69 gördüm en fazla. Bebeğim prematüre doğdu o yüzden iki ay erken veda ettim kilo alımlarına![]()
Teşekkür ederimAfiyet olsun canım
Aktif kullanmayınca sorunu fark etmedimkızlar sitede 3-4 gündür sorun var farkında mısınız?
yok ben de ara ara giriyorum ama mesela giriş yaptığım halde sanki hiç girmemişim gibi görüntü oluyor. kaç gündür böyle. başka yer tıklayınca düzeliyor falan. anlamadım.Aktif kullanmayınca sorunu fark etmedim
Ben farketmedim canımyok ben de ara ara giriyorum ama mesela giriş yaptığım halde sanki hiç girmemişim gibi görüntü oluyor. kaç gündür böyle. başka yer tıklayınca düzeliyor falan. anlamadım.
Hatırlayamadım ki bir bakayım burda paylaşmıştım.Harikasın kaptanım
Canım önceki kilon kaçtı? Onu da yazarsan harika olur.
Çok teşekkürler
Sağ ol canım
Teşekkür ederim
İyi akşamlar canım![]()
54.8 başlangıç, 53.2 şimdiki kilom. Eksi 1.6Harikasın kaptanım
Canım önceki kilon kaçtı? Onu da yazarsan harika olur.
Çok teşekkürler
Sağ ol canım
Teşekkür ederim
İyi akşamlar canım![]()
Muhteşem tebrikler canım54.8 başlangıç, 53.2 şimdiki kilom. Eksi 1.6
Teşekkür ederim. Umarım devam edebilirim.Muhteşem tebrikler canım![]()
Geçmiş olsun Allah tekrarından korusun insalahhBalıkesir de 6.1 olmuş. iyi sallandık
Çok geçmiş olsunBalıkesir de 6.1 olmuş. iyi sallandık
Çok geçmiş olsun.Balıkesir de 6.1 olmuş. iyi sallandık
Çok geçmiş olsunBalıkesir de 6.1 olmuş. iyi sallandık