• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zipzip ile En Fit Benim

Günaydınlar bugün listeye başlıyorum yeniden 😔 motive olacağımız bir hafta olsun. Şekeri bırakalım sağlıklı beslenme ile başlayalım yeniden başlayacaklar için. Karbonhidratı çıkaralım diyetimizden. Kilo bildirimi 53.2 hedef 51 olarak güncelliyorum. Spora başlıyorum bugün 💪

80 ay sonu hedefim
Mevcut kilom 85.9

Eklentiler

• 1000177978.webp
    1000177978.webp
    36,4 KB · Görüntüleme: 15
Bulabildiğim kadar ekledim, güncelleme yapacağım siz ekledikçe ☺️

Eklentiler

• 1000159798.webp
    1000159798.webp
    12 KB · Görüntüleme: 12
Verirsin tekrar 🙏🏻 ve en önemlisi duysusal iniş çıkışları bu işten ayrı tutmayı öğrenmemiz lazım ondan sonrası çözülür
Selam seni gördüğüme çok sevindim.
Nasılsın
Ben verdiğim kiloları geri aldım
Başlamam lazım çok şiştim ve ödem çok
Burası zayıflama sayfası herhalde
Yeniden düzenli bir hayata geçmem lazım.

Selam seni gördüğüme çok sevindim.
Nasılsın
Ben verdiğim kiloları geri aldım
Başlamam lazım çok şiştim ve ödem çok
Burası zayıflama sayfası herhalde
Yeniden düzenli bir hayata geçmem lazım.
Bu ay yaptığım listeye ekleyebilirim. Kilo ve ay sonu hedef kilo olarak düzenliyorum. Haftalık kilo paylaşımı, günlük menü ve spor paylaşımı yapılıyor.

Zipzip- Zipzip-
Nergis 35 Nergis 35
60kiloyum 60kiloyum
S Serra D
Mthn83 Mthn83
HanimKelesimiGetir HanimKelesimiGetir

Kasım ayı için güncel kilo ve ay sonu hedeflerinizi yazarsanız listeye atayım. Son iki sayfa paylaşımına göre isim yazdım. İsmini etiketleyemediğim, katılmak isteyenler de yazarsa eklerim listeye. Kilo eksili bir ayımız olsun 🪷
Hedefim 62 olsun çok fazla dikkat edemiyorum
Zipzip- Zipzip- Elifcim Elhana, cordelia ya, pastele ulaşabilir misin gelsinler. hareketlendirelim burayı
Yarın müsait olunca bir bakayım da bende çok aktif olamiyorum

Back
X