- 8 Eylül 2016
- 103.563
- 438.803
- 898
- 36
Merhaba ablacım iyi yolculuklar diliyorumGünaydınlar hanımlar bu aralar yoktum dışardaydık hep,salı günüde kızıma gidiyoruz kısmetse 10 gün kalıp döneceğiz haberinz olsun.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba ablacım iyi yolculuklar diliyorumGünaydınlar hanımlar bu aralar yoktum dışardaydık hep,salı günüde kızıma gidiyoruz kısmetse 10 gün kalıp döneceğiz haberinz olsun.
Merhaba canım acilen yediklerini düzenle ne güzel 7 li rakamları görmüştünmerhaba kızlarpazartesi tartıldım yazamadım. 86.3 çıktım. yemelerimi düzene sokmalıyım.
Merhaba canım çok aktif değiliz ama cuma ve pazartesi günleri kilo bildirimi yapiyoruzMerhaba kızlar bende aranıza katılabilirmiyim nasıl ilerliyorsunuz kural varmı
Çok teşekkürler kzucum sağolMerhaba ablacım iyi yolculuklar diliyorum![]()
evet valla hiç sorma çok fena kilo aldımMerhaba canım acilen yediklerini düzenle ne güzel 7 li rakamları görmüştün
eline sağlık canım. benim kasım ayı sonu hedefim 82 olsun.
Selam seni gördüğüme çok sevindim.Verirsin tekrarve en önemlisi duysusal iniş çıkışları bu işten ayrı tutmayı öğrenmemiz lazım ondan sonrası çözülür
Bu ay yaptığım listeye ekleyebilirim. Kilo ve ay sonu hedef kilo olarak düzenliyorum. Haftalık kilo paylaşımı, günlük menü ve spor paylaşımı yapılıyor.Selam seni gördüğüme çok sevindim.
Nasılsın
Ben verdiğim kiloları geri aldım
Başlamam lazım çok şiştim ve ödem çok
Burası zayıflama sayfası herhalde
Yeniden düzenli bir hayata geçmem lazım.
Hedefim 62 olsun çok fazla dikkat edemiyorum
Yarın müsait olunca bir bakayım da bende çok aktif olamiyorumZipzip- Elifcim Elhana, cordelia ya, pastele ulaşabilir misin gelsinler. hareketlendirelim burayı