Evet teşekkür ederim inşallah ama bu süreçte hızlı bir kilo aldım onu dengelemek için bende katılabilirim kilomu korumak için
Cuma günü bildirim yaparım tamamdır.Ödemlerimi atmaya fırsatım olur.
GünaydınGünaydın
GünaydınGünaydın
HoşgeldinSağlıkla kucağına al canım. Hayırlısı olsun
İyiyim canım bazı durumlar vardı uzaklaştım bi kopunca dönemedim. çok şükür buluştuk yine
GünaydınGünaydın
GünaydınGünaydın
Kilo vermek için kalori açığı yakalamak gerekiyor yani yediğinden fazlasını yakacaksın. Sağlıklı besleneceksin şekerden uzak duracaksın karbonhidratı minimuma düşüreceksin. Sporda destekleyici oluyor hareket bereket tabiiNeler yapıyoruz kızlar? Kilo vermek mi amaç spor mu yapamak, hareket bereket midiröyle şeyler mi
Teşekkürler canımAfiyet olsun canım
Niye canım devam edersin. Sadece diyet yapmıyoruz ki sohbet de ediyoruzHoşbuldum canım, yeniden döndüm ama ne kadar devam ederim bilmiyorum
Cordelia sen de hoşgeldin nasılsın?Hemen çağırdım canım yeni geldik
Haklısın canım sohbet muhabbet de ediyoruz da bazen vakit bulamıyorumNiye canım devam edersin. Sadece diyet yapmıyoruz ki sohbet de ediyoruz
Ayarlarsın canım. İşin olduğu zaman az girersin. Biz de öyle yapıyoruz. Sen kaptanlığı çok güzel yapıyordunHaklısın canım sohbet muhabbet de ediyoruz da bazen vakit bulamıyorum
7 Li rakamları görmüşsün tebrik ederimAyarlarsın canım. İşin olduğu zaman az girersin. Biz de öyle yapıyoruz. Sen kaptanlığı çok güzel yapıyordun
Ben de şu an şehir dışındayım. Eve dönünce kaldığım yerden devam edeceğim. 2 kilo falan aldım gibi. Eve gelince tartılacağım. Sizlerin gelmesi çok güzel oldu. Hepinizi özlemiştik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?