Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kimsecikler yok![]()
cumartesi 85.4 tümTartı geldi mi bu hafta

Günaydnlar bern yokum zaten listede sizlerle olmak için buradayımZipzip-
@Nergis 35
60kiloyum
@Serra D
@Mthn83
HanimKelesimiGetir
Kasım ayı için güncel kilo ve ay sonu hedeflerinizi yazarsanız listeye atayım. Son iki sayfa paylaşımına göre isim yazdım. İsmini etiketleyemediğim, katılmak isteyenler de yazarsa eklerim listeye. Kilo eksili bir ayımız olsun![]()
Günaydnlar bern yokum zaten listede sizlerle olmak için buradayımZipzip-
@Nergis 35
60kiloyum
@Serra D
@Mthn83
HanimKelesimiGetir
Kasım ayı için güncel kilo ve ay sonu hedeflerinizi yazarsanız listeye atayım. Son iki sayfa paylaşımına göre isim yazdım. İsmini etiketleyemediğim, katılmak isteyenler de yazarsa eklerim listeye. Kilo eksili bir ayımız olsun![]()
kimse uğramıyor. aslında herkes gelse güzel olur.Günaydınlar gene kmsecikler yok nerdesiniz.
Dağılmasın grupta ne güzel gidiyordu.kimse uğramıyor. aslında herkes gelse güzel olur.
evet güzel başladık aslında ama iş yoğunluğundan ara verildi. sonra da öyle kaldıDağılmasın grupta ne güzel gidiyordu.
İyi akşamlar. Biraz yoğunluk var bende işlerde, Çok girmedim. Sen nasılsın?iyi akşamlar kızlar nasılsınız?
ben de çok yoğunum hiç sorma. sıkıldım artık her şeyden. kilo da ayrı sorun. ona da çok canım sıkılıyor.İyi akşamlar. Biraz yoğunluk var bende işlerde, Çok girmedim. Sen nasılsın?