- 22 Ocak 2013
- 41.632
- 210.414
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba canım ben de hemen dönünce senin kilonna baktım yedileri görmüşsün çok ama çok sevindim inşallah altılar gelecek en kısa süredeAyarlarsın canım. İşin olduğu zaman az girersin. Biz de öyle yapıyoruz. Sen kaptanlığı çok güzel yapıyordun
Ben de şu an şehir dışındayım. Eve dönünce kaldığım yerden devam edeceğim. 2 kilo falan aldım gibi. Eve gelince tartılacağım. Sizlerin gelmesi çok güzel oldu. Hepinizi özlemiştik![]()
Hoşbulduk canım iyiyim çok şükür. Sen nasılsın ? kilomuz yakın birbirine beraber zayıflayalım inşallahCordelia sen de hoşgeldin nasılsın?
Ayy ben de bıraksam zaten tüketmiyorum diyet gereği ama sıfır yapsam ne iyi olur. Nasıl bırakacaksın? Neler yemeyeceksin?Dün ben 3 bin adımda kalmışım. Öyle sıcaktı ki. Bugün hareketli bir gün olsun. Şekeri bırakma günüm bugün.
Bende 5 li rakamları görmek istiyorum ama daha çok yolum varBu cuma 80.5 olsam ne iyi olur artık 7 ler gelsin puff
Hoşgeldin canım
Her türlü sıcağa rağmen
Sen daha harikasın canım kaptanım.Elhancim harikasin![]()
Sen daha harikasın canım kaptanım.Bizi bir çatı altında yeniden bir araya getirdiğin çıtır hayalleri kurdurduğun için sonsuz teşekkürler.
![]()
Merhaba bitanecim
Tatlışım ihtiyacımız olan tek şey zaman. Sabırla ulaşacağız inan banaBu cuma 80.5 olsam ne iyi olur artık 7 ler gelsin puff
İnşallah canım evet birlikte başaracağız buna eminim buranın sizlerin motivasyonu harikaTatlışım ihtiyacımız olan tek şey zaman. Sabırla ulaşacağız inan bana
Şimdiki şişkoluğumda pişmanlık ve keşkelerim yok isteyerek oldu artık yeter biraz da çıtır olayım dedim uğraşması da ayrı bir zevkliSevdiğim arkadaşlarla incelmek de ayrıca çok keyifli. Zipzipim ve sen yanımda olun 100 kilo verebilirim.
![]()