Zipzip ile En Fit Benim

Ayarlarsın canım. İşin olduğu zaman az girersin. Biz de öyle yapıyoruz. Sen kaptanlığı çok güzel yapıyordun 🥰

Ben de şu an şehir dışındayım. Eve dönünce kaldığım yerden devam edeceğim. 2 kilo falan aldım gibi. Eve gelince tartılacağım. Sizlerin gelmesi çok güzel oldu. Hepinizi özlemiştik 😘
Merhaba canım ben de hemen dönünce senin kilonna baktım yedileri görmüşsün çok ama çok sevindim inşallah altılar gelecek en kısa sürede🥰❤️

Eklentiler

• 1000018544.webp
    1000018544.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 3
Bu cuma 80.5 olsam ne iyi olur artık 7 ler gelsin puff
Tatlışım ihtiyacımız olan tek şey zaman. Sabırla ulaşacağız inan bana :KK60::KK68:
Şimdiki şişkoluğumda pişmanlık ve keşkelerim yok isteyerek oldu artık yeter biraz da çıtır olayım dedim uğraşması da ayrı bir zevkli :rapci:Sevdiğim arkadaşlarla incelmek de ayrıca çok keyifli. Zipzipim ve sen yanımda olun 100 kilo verebilirim. :KK73:

Tatlışım ihtiyacımız olan tek şey zaman. Sabırla ulaşacağız inan bana :KK60::KK68:
Şimdiki şişkoluğumda pişmanlık ve keşkelerim yok isteyerek oldu artık yeter biraz da çıtır olayım dedim uğraşması da ayrı bir zevkli :rapci:Sevdiğim arkadaşlarla incelmek de ayrıca çok keyifli. Zipzipim ve sen yanımda olun 100 kilo verebilirim. :KK73:
İnşallah canım evet birlikte başaracağız buna eminim buranın sizlerin motivasyonu harika 🥰❤️❤️❤️

Back
X