• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zipzip ile En Fit Benim

Ayarlarsın canım. İşin olduğu zaman az girersin. Biz de öyle yapıyoruz. Sen kaptanlığı çok güzel yapıyordun 🥰

Ben de şu an şehir dışındayım. Eve dönünce kaldığım yerden devam edeceğim. 2 kilo falan aldım gibi. Eve gelince tartılacağım. Sizlerin gelmesi çok güzel oldu. Hepinizi özlemiştik 😘
Merhaba canım ben de hemen dönünce senin kilonna baktım yedileri görmüşsün çok ama çok sevindim inşallah altılar gelecek en kısa sürede🥰❤️

Eklentiler

• 1000018544.webp
    1000018544.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 15
Bu cuma 80.5 olsam ne iyi olur artık 7 ler gelsin puff
Tatlışım ihtiyacımız olan tek şey zaman. Sabırla ulaşacağız inan bana :KK60::KK68:
Şimdiki şişkoluğumda pişmanlık ve keşkelerim yok isteyerek oldu artık yeter biraz da çıtır olayım dedim uğraşması da ayrı bir zevkli :rapci:Sevdiğim arkadaşlarla incelmek de ayrıca çok keyifli. Zipzipim ve sen yanımda olun 100 kilo verebilirim. :KK73:

Tatlışım ihtiyacımız olan tek şey zaman. Sabırla ulaşacağız inan bana :KK60::KK68:
Şimdiki şişkoluğumda pişmanlık ve keşkelerim yok isteyerek oldu artık yeter biraz da çıtır olayım dedim uğraşması da ayrı bir zevkli :rapci:Sevdiğim arkadaşlarla incelmek de ayrıca çok keyifli. Zipzipim ve sen yanımda olun 100 kilo verebilirim. :KK73:
İnşallah canım evet birlikte başaracağız buna eminim buranın sizlerin motivasyonu harika 🥰❤️❤️❤️

Back
X