• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zipzip ile En Fit Benim

merhaba kızlar nihayet geldim. ama çok yorgunum ve çok iş var evde. bu arada ürtiker oldum. ilaç kullanıyorum.

Merhaba canım tekrar motive olamadın sen galiba. Hadi bir topla gel bekliyoruz❤️❤️❤️
aynen öyle canım. iş acayip yoğundu ve sıcaklar bunalttı beni. işyerinden yiyince de dağıldım iyice. şimdi de sıkıntıdan ürtiker oldum. neyse bu hafta toparlayayım da başlayacağım inşallah.

merhaba canım iyiyiz sen nasılsın? uzun zamandır yoktun neler yaptın. buralara dönmeyi düşünmüyor musun?
Canım biliyorsun hasta olan bir kedim vardı o dönemde aşırı üzgündüm geri kilolarımı aldım
Sonra tekrar toparladım ama kuzucuğumu kaybettim beni çok sarsan bir kayıp oldu. Yavaş yavaş toparlandım.
Gizem e tekrar başladım ve yine 87 oldum. Bahar gelmeden artık hedef kiloma ulaşmak istiyorum inşallah da ulaşacağım 🙏
Net bir şekilde haftada 1 kez perşembe tartılıyorum onun dışında kesinlikle bakmıyorum bu benim motivasyonumu doğrudan etkileyen birşey hem o hem de benim spor programım buranın kurallarına uymuyor şu anda
Zıp Zıp yeni sayfa açtığını ve sizleri görünce selam vermek istedim.
Muhabbete gelirim arada kabul ederseniz ❤️

Canım biliyorsun hasta olan bir kedim vardı o dönemde aşırı üzgündüm geri kilolarımı aldım
Sonra tekrar toparladım ama kuzucuğumu kaybettim beni çok sarsan bir kayıp oldu. Yavaş yavaş toparlandım.
Gizem e tekrar başladım ve yine 87 oldum. Bahar gelmeden artık hedef kiloma ulaşmak istiyorum inşallah da ulaşacağım 🙏
Net bir şekilde haftada 1 kez perşembe tartılıyorum onun dışında kesinlikle bakmıyorum bu benim motivasyonumu doğrudan etkileyen birşey hem o hem de benim spor programım buranın kurallarına uymuyor şu anda
Zıp Zıp yeni sayfa açtığını ve sizleri görünce selam vermek istedim.
Muhabbete gelirim arada kabul ederseniz
kediciğin için çok üzgünüm canım 😔 ama senin elinden geleni yaptığına eminim.
diyete devam etmene çok sevindim. ben de bu hafta yeniden başlayacağım. Gizeme ne zaman başlarım bilemiyorum. ama ona benzer listeler hazırlayacağım kendime.
ben de izindeydim, uzun süredir tartılmadım. yarın sabah tartılmayı düşünüyorum. kendimi göreyim artık. 79 a kadar inmiştim ama kilo aldım arada. 84 falandım en son. bakalım yarın sabah kaç çıkacağım tartıda.
buraya da masterfit sayfasına da gel canım. orada hazırlıkta olursun menü yazarsın. sporunu istediğin gibi yaparsın. kimse birşey demez. burada zaten yaptıklarımızı yazıyoruz. hergün gel, arada değil :)) kimse kimseyi sıkmıyor menü ve spor konusunda. masterfit sayfasında da hazırlıkta sorun olmuyor.
sen ne güzel eskiden hergün geliyordun 90+ lara da. buralara da devam et. muhabbet sohbet derken motivasyon olur :KK200:

kediciğin için çok üzgünüm canım 😔 ama senin elinden geleni yaptığına eminim.
diyete devam etmene çok sevindim. ben de bu hafta yeniden başlayacağım. Gizeme ne zaman başlarım bilemiyorum. ama ona benzer listeler hazırlayacağım kendime.
ben de izindeydim, uzun süredir tartılmadım. yarın sabah tartılmayı düşünüyorum. kendimi göreyim artık. 79 a kadar inmiştim ama kilo aldım arada. 84 falandım en son. bakalım yarın sabah kaç çıkacağım tartıda.
buraya da masterfit sayfasına da gel canım. orada hazırlıkta olursun menü yazarsın. sporunu istediğin gibi yaparsın. kimse birşey demez. burada zaten yaptıklarımızı yazıyoruz. hergün gel, arada değil :)) kimse kimseyi sıkmıyor menü ve spor konusunda. masterfit sayfasında da hazırlıkta sorun olmuyor.
sen ne güzel eskiden hergün geliyordun 90+ lara da. buralara da devam et. muhabbet sohbet derken motivasyon olur :KK200:
İnşallah bakalım ❤️🙏

Gizeme ne zaman yeniden başladın? bir de tekrar kaça kadar çıkmıştın?
Haziran başladım 3 lü haneler diyim bu sefer çok daha yavaş veriyorum ama çok daha inceyim
Daha önce mesela 90 ken giydiğim normal olan bir pantalon şimdi 90 da bol oldu
İşin ilginç yanı ben regl de olmuyorum artık 6 aydır falan menopoz kesinleşti hani artık yavaş gitmesi normal ama tahminimden çok daha iyi inceldim

Son düzenleme:
Haziran başladım 3 lü haneler diyim bu sefer çok daha yavaş veriyorum ama çok daha inceyim
Daha önce mesela 90 ken giydiğim normal olan bir pantalon şimdi 90 da bol oldu
İşin ilginç yanı ben regl de olmuyorum artık 6 aydır falan menopoz kesinleşti hani artık yavaş gitmesi normal ama tahminimden çok daha iyi inceldim
ben haziranın 20 si gibi ara verdim. ama yazın dönemedim. çünkü aşırı sıcaklarda diyete veya başka bir şeye odaklanamıyorum. bir de işyerinde çok yoğun oluyorum. hiç olmuyor. ayrıca hastamız vardı izin alıp onun yanına gittim falan. başka yerde de diyet olmuyor. yani bir türlü diyete, Gizeme dönemedim.
bir de bende yeme bozukluğu var ya o çok sıkıntı çıkarıyor. sıkıldıkça ataklarım çok oluyor. şimdi de eve yeni geldim. evde iş çok bu hafta. bir kendime geleyim de bakayım önüme. Şu an için başlamıyorum Gizeme. düşüneceğim. sen ne güzel düzenli devam etmişsin. maşallah diyeyim :KK68:

Nasılsınız? lütfen herkes gelsin artık. düzenli paylaşım yapalım da motive olalım hep beraber :KK200:

Back
X