• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zipzip ve Yaş Takıntısı

Aslında ben de bazen çok merak ediyorum yazan kişin yaşını, sonra konu kimle alakalıysa karşısındaki insanın yaşını falan. Ama Zipzip konudaysa bizim yerimize sormuş oluyor.:KK70:

Yani öyle konular ve konu sahipleri var ki acaba 12-13 yaşında da buraya hasbel kader konu mu açtı ki diyorsun.

Site yönetimi YAŞ KAÇ diye sorduğu için zipzip'a ceza mı veriyorsunuz?
küfür değil hakaret değil dalga değil. istemeyen cevap vermesin.
ben bütün konulara "Allah yardımcınız olsun" yazıp çıksam nasıl göze batmayacaksa bu da öyle bi durum bence. O sorar, isteyen cevap verir.
ceza almasını saçma buldum.

Iyi hos soyluyorsunuz ama zipzip soru sorup ortadan kayboluyor. Siz Allah yardimciniz olsun deseniz kimse bi beklenti icine girmez ama yas kac diye sorulunca insanlar devami gelicek diye bekliyor hakli olarak. Bu da goze batiyor ve rahatsiz ediyor.

Teknik olarak yasak degil, terbiyesizlik degil. Dalga gecildigini dusunmek kisisel bir sey. Ki ben de bu kisinin dalga gectigini dusunuyorum. O ayri.
Durust olmak gerekirse "yas kac" sorusuna kotu icerik ve ceza vermeyi mantikli bulmadim. Kendi soylemedigi surece dalga gecmek amaciyla sordugunu kanitlayamayiz cunku. Yani forum kuralina ayiri bir sey degil. Ha bu kisinin bu yersiz sorularindan hoslaniyor muyum? Hayir. Mantiksiz buluyorum. Bu kisinin alakasiz sorularini forumda gormek beni geriyor mesela. Ya dalga geciyor, ya da ruh sagligi yerinde degil diye dusunuyorum, o derece. Yine de bence yapacak bir sey yok. Kimse kaale almasin, umursamasin, cevap vermesin. Kendi kendine yazsin gitsin. Nasil olsa donup o cevaplara bile bakmiyor. Yok sayalim gitsin.

Back
X