Eşimde beni sinir etmek için geğirirdi yanımda çok kızdım ama dinletemedim hiç.
Üstelik ağzını açmasa ses de çıkmıcak ama o da senden mi utanıcam diyodu sürekli.
Şimdi ben hamileyim ve gaz problemim var sürekli geğiriyorum.
Her ne kadar ağzımı kapatsam da bazen birden oluyo ve ses duyuluyo malesef.
Eşim hakikaten çok iticiymiş demeye başladı ve artık yanımda geğirmiyo.
Acaba siz de onun yanında gaz çıkartsanız vazgeçer mi bu huyundan
ya kızlar çok çok afedersiniz de ben o kokuyu çekmek zorunda mıyım di mi ama( ben ordan gidene kadar sen çık, işini hallet gel... soğuyorum bak senden de dedim, umurunda değil yani.. düşünüorum neyden rahatsız olur diye de, rahatsız olacağı bişey yok ki adam geniş.. sakızı denemedim yanında cakkıdı cukkudu çiğneyeyim bakalım... sık olan bişey bu.. arada olsa idare ederdim
oooo işin içinde koku varsa olay biter zaten ,ben hiç şimdiye dek koku duymadım ,duysaydım bende aynı şeyleri hissederdim heralde ,ben sesten rahatsız oluyorsun zannettim ..
aynen cnm.. nefret ediyorum bu durumdan nefrettttt
valla haklısın canım bende olsam nefret ederdim hiç sevmediğim şeyAllahtan eşimde benle aynı düşüncede 25 yıllık evliliğmizde hiççççç duymadım gaz çıkartığını ikimizde aynıyız bu konuda zaten yapsa soğurdum ondan eşiniz çok rahatmış yaniii
hayatı paylaşıosunuz ne var bunda bu kadar rahatsız olacak soğuyacak kadar anlamadım.. Allah korusun dünyanın bin türlü hali var benim enişten genç yaşta yatalak oldu kaza sonucunda teyzem yıllardır altına bez yapar bir kerede of dememiştir
hayatı paylaşıosunuz ne var bunda bu kadar rahatsız olacak soğuyacak kadar anlamadım.. Allah korusun dünyanın bin türlü hali var benim enişten genç yaşta yatalak oldu kaza sonucunda teyzem yıllardır altına bez yapar bir kerede of dememiştir
size saygı duymalı , bu çok ayıp . Yani gaz çıkarması değil ama size saygı duymaması çok kötü
adam bi kere kazara gaz çıkarsa travma geçirirsindikkat et
hayatı paylaşıyoruz diye gazı da paylaşmamız gerekmiyorhayatı paylaşıosunuz ne var bunda bu kadar rahatsız olacak soğuyacak kadar anlamadım.. Allah korusun dünyanın bin türlü hali var benim enişten genç yaşta yatalak oldu kaza sonucunda teyzem yıllardır altına bez yapar bir kerede of dememiştir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?