- 19 Temmuz 2016
- 284
- 87
- 18
- Konu Sahibi vitaminsiiz
-
bir tezatlık varda ben çözemedim tartışma sırasında yumuşak pek mümkün değil hatta oto kontrol çok zordur :)))))Mesela tartışma esnasında insan biraz yumuşak olur demi
anahtarı alıp kapının dibine oturuyor. Hiç bir adım yaklaşmıyor böyle anlarda.
Merhaba iyi sabahlar arkadaşlar, sizden bir konuda yardım istiyorum..
Öncelikle türkçe kendimi pek iyi ifade edemiyorum o yüzden kusuruma bakmayın en iyi şekilde yapmaya çalışacağım.
Eşimle tartıştığımız zaman çok iğneleyici çok zıt şeyler söyler, mesela ben yatarken sıcak odayı pek sevmediğim için kaloriferi kısık tutarım, o yatağa geldiğinde de "aman biz soğukta da yatarız, donarız da bişey olmaz sabaha hasta kalkarım" gibi cümleler kurar. Oysa biliyor sıcakta yatamadığımı. Sonra kalkıp kaloriferi açmak istediğimde ise yok der hayır kalaın der. Bu ne şimdi ne anlamam gerekiyor bundan? En basit örnek şimdi aklıma gelen bu ama çoğu tartıştığımız konu bu gibi şeyler yüzünden.
Bişey yapıyorum, beğenmiyor. Kalkıp düzeltmeye çalışıyorum (yani onun istediği gibi yapmaya çalışıyorum) bu sefer de red ediyor.
Bu davranışını hiç anlamıyorum.
Mesela tartışma esnasında insan biraz yumuşak olur demi (o yapı itibariyle benden daha sakin ve sabırlı, ben daha çabuk parlarım) ben o soğuk odayı terketmek istiyorum yalnız kalmak için. Ne beni bırakıyor ne de kendi çıkıyor. Kapıyı kilitleyip anahtarı alıp kapının dibine oturuyor. Hiç bir adım yaklaşmıyor böyle anlarda.
Kızlar acaba ben mi hassasım yoksa ne var bunda ?
Şu soğuk da yatmama konusunda haklı da kapıyı kitleyip,kapı dibine oturmak neyin kafası?Eşinin adı tripcan falan olsa gerek
Orası bana da acaip geldi...abimiz garip bir cins
Güya benim dışarı çıkmama engel olacak öyle yaparakOrası bana da acaip geldi...abimiz garip bir cins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?