ziyaret stresi

limoncu suyunu cayinida kadin mi getirsin.
ya gidecen yada gitmiyecen.esin sorun cikariyosa biseyde diyemiyosan gidecen.esin sen bilirsin diyosa gitme kafanada takma.
nadir kaynanalar vardir yemegini cayini yapan.genelde gelinim gelsinde evi temizlesin diye bile bekleyen var.sen varken omu yapsin yemegide cayida.
yapanda vardir.

Gidersende fazladan yemeklik ya mesela poğaça yap sigara börek yap vs oraya gidincede nasıl olsa her geldiğimizde yiyecek birşey bulunmaz bu evde onun için kendimize yiyecek yaptım desen utanmaz kv utanırmı acep ?

Ben olsam giderdim ayaklarimi uzatirdimm ayyy cok yoruldum bu yol yorgunlugu beni öldürdü derdimm hiçbir şey yapmazdim otururdumm yanımda da abur cubur götürürdum m7tfaktan kendime sandivic yapardim esime de yapardim annesi de bize bir şey hazirlamadigina göre heralde artık yemek yemiyo diye düşünürdüm :)) bir şey derse de her şeyi acik acik anlatirdim bi de esim bana kızmasın diye mazlum boynu bükük rolüne yatar aglardim

Birşey merak ettim.kayınvalideniz karadenizli mi?Aynı benim k.valideyi anlatıyosun.Bizim aramızda 16 saat var senede bir gderizbir haftalığına.Buzdolabı bomboş olur ne çay ne çorba.

Birşey merak ettim.kayınvalideniz karadenizli mi?Aynı benim k.valideyi anlatıyosun.Bizim aramızda 16 saat var senede bir gderizbir haftalığına.Buzdolabı bomboş olur ne çay ne çorba.
ayy ne kötü allah düşmana vermesin

git ama börek yap poğaça yap vaktin varsa yolda yiyecek bir şey yap gidince de sen bir şey yapmıyorsun ben de o kadar yoldan kendimize yemek yapıp geldim dersin.şimdi hasta ama normalde bir makarna bir çay yapsa zor değil

Hadi fukaradır anlarız zatende beklemeyiz o ayrı fakat durumu iyi olupta görgüsüzlüğünden ve sizin geleceğinizi bile bile yapıyorsa özellikle boşaltılmış buzdolabları bende aynı bu tür şeyleri bizzat yaşadım şok olmuştum sorsan oğlu torunları için ölürler lafta ama nekadar sevdikleri boş buzdolabından bellidir biz alışveriş a dan z ye yapardık yok un bitmiş yok yağ aklınıza ne gelirse her seferinde aynını yaptılar zerre utanmadılar daha liste yapıp hatta kv kendisi nerdeyse 1 yıllık alış-verişini yaptırmıştı

yaa öyle komık ki bizi bosver kocası ve ogluda var neden hazırlamıyo anlamıyorum dolap agzına kadar dolu bu arada hani fakır falanda degil ne yapıyo biliyomusun sogan ve tuz yiyo ben yemek yaptıgım zaman yazdı gittimizde karısık kızartma yaptım mis gibi herkez aldı o esime tavuk doner sparis etti onu yedi terbiyesizligi düsün

kaynanam 3 dolap eksiktti neden icini öyle cok dolduruyoki dolap icinde nefes alan alanları kapatıyo sürekli dolap bozuluyo bide böyle bi komıklık var yanii

fakirlikten alamazsın dersin ki yaa kadının paras yok bizimki bana gıcıklıgına yapmıyo dedim ya damay diyo aa bize tepsi tepis ces,t cesit yapıyo

Kaynananizin derdi sizinle. Esinize benim yuzumden sen de annenin yemeklerinden mahrum kalıyorsun. YYalnız gitti annnle hasrt gider yemeklerini ye. Benimle uuğraşmaktan seninle ilgilenemiyor kadın deyin. Sanirim sizin kayinvalidenizle bbaşka sorunlarınız da var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…