Ziyaretçi kabul etmemek için WhatsApp tan durum paylaşmak

Geçen ay doğum yapan arkadaşım paylaşmıştı. Eve geçtiklerini, iyi olduklarını, yeni hayatlarına alışmaya çalıştıklarını, pandemi dolayısıyla ziyaret kabul edemeyeceklerini, bu süreçte anlayış ve bol bol uyku duası beklediklerini yazmış. Bence gayet makul bir istek.

Aradığınız kişiye şuan da ulaşılamıyor.Lutfen daha sonra tekrar deneyiniz yazın ☺😁
Allah korusun kötü bir yakıştırma ama hastanede bebek covid kapmış hepimiz karantinadayiz deyin

Anneme gittim anneannem de oradaydı helallik almaya geldim doğumdan önce dedim helalleştik.Kendisi dayımlarla birlikte oturuyor diyor ki biz hastaneden çıktığın gün geliriz zaten şurda ne kaldı şimdi yaşlı insan bir şey de diyemedim suratım düştü umarım evdeki gençler akıl eder bir şeyleri
Siz aile bireylerinizle çok mu mesafelisiniz? Yani aynı şey değil ama bebeğimin doğum gününe anane dede dahil kimseyi almadık açık açık söyledik arayan teyzelere de covid movid bu sene böyle oldu en önemlisi sağlık vs konuşmaları yaptık. Bence şimdiden başlayın siz de söylemeye. Böyle sus pus sanki insanları bekliyomışsunuz gibi de düşünülebilir. Bir de lohusalık zamanı anne çok hassas oluyo herkes aynı değil tabi ama en ufak bir şey çok büyük patlamalara sebep olabiliyor. Ben 40ım çıkana kadar kimseyi almadım dedeler büyükanneler abla vs hariç. ayıpsa ayıp. Ki hiç bir ayıbı yok. Siz bu halinizle şimdiden dert etmişsiniz yazık değil mi size.

Back
X