Ziyarete gitmek?

Kiyametyaklasti

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2020
111
32
18
33
Merhaba hanımlar
Konum kv ile ilgili. 7 yıllık evliyim . Arkadaşlar vasıtasıyla evlendim. Avrupa'da dogdum buyudum. Evlenerek turkiyede kaldım. Başdan beri kv beni istemiyordu bu yüzden her fırsatta hakaret ,aşagalama vs gibi davranışları vardı. Dügün vs olmadı hep hakaret etti evlenmeyeyim diye son güne kadar uğraştı. Annem babam o esnada boşanma ,yeniden evlenme durumları vardı tam karışıklık zamanıydı. Anneannem felc gecirdi vs derken nikahdan evlendik . Ama evin tüm eşyasını hep kv begendi zorla aldırdı kendı zevkine göre. Eltiyle kıyaslayarak aşagladı hep. Tek avantajım evim ayrı. Başdan hiçbir şekilde aile apartmanında oturmayı kabul etmedim. Eşimle ortaklasa ev yaptılar. Eşim kendi Tapusunu bile 2 yıl önce zorla aldı onlardan ,kayınbaba ölmeden.
* Kv 7 yıldır her fırsatta aynı apartmanda oturmamızı istedi, ugraştı. Laf soktu.
* Hiçbir şekilde kabul etmedim.
İlk çocuk olduk dan sonra mecbur kiraya vermek zorunda kaldılar bizim daireyi. Yoksa gelmemiz icin verdirmiyolardı kiraya.
* İki yıl önce kendi paramla hac ve umreye gittik. Büssürü hakaret etti. Boşanırsak hic üzülmezmiş. O ev onunmuş oglu aptalmış beni ortak etmiş tapusunu alarak Vs vs gibi
* 1 yıl sonra hamile kldım. Doğum yurtdışında oldu. 8 ay yurt dışında kaldım maddi açıdan.
Nerdeyse 1 yıldır görüşmüyoruz. Bebek görmeye hiçbiri gelmedi.
Şu durumda benim ne yapmam gerekiyor? Eşim bebegi göstermek istiyor annesine. Ben gitmek istemiyorum. Gorumce , elti vs hepsi yabani . Bebek görmek, yeni evlenene gitmek vs gibi şeyleri umursamazlar.

Kusura bakmayın uzun oldu. Fikirlerizi bekliyorum

Kayınvalidenizin sıkıntısı nedir ? Neden en başından beri sizi istemiyor. Oğluna layık görmemiş gibi hissettim ben. Herşeyi bir kenara bırakalım evlenmişsiniz çoluk çocuk olmuş halen daha niye uğraşıyor. Belki de kadını gazlıyorlar size karşı o da durup durup sizinle uğraşıyordur. Aranızda evlenmeden önce büyük bir sıkıntı oldu galiba. Ben yerinizde olsam giderdim evine gayet rahat bir şekilde. Onların tepesi atsın :)

Evet ben giderdim.Sizinle neden bu kadar ugrasti ,sevmedi,istemedi? Sonucta artik siz onun torununun annesisisiniz.Ben yumusar diye dusundum.Ne mutlu size,hacca gitmissiniz.Ben de görümcelerimi sevmiyorum ama annelik farkli.Kv mi de sevmiyorum itiraf ediyorum ama sonucta sizin esinizi dogurmus,buyutmus..Anne haktir.Digerlerine istediginiz mesafeyi koyabilirsiniz.kv ye de mesafeli olun ama gidin bence de..

gercekten son zamanlarda duydugum tüm boşanmaların sebebi ya görümce ya kaynana terörü. kesinlikle gitmezdim sizin yerinizde olsam cunku böyle tiplere ne kadar yüz ve taviz verirseniz tepenize çıkarlar. valla kimse kusura bakmasın hem bana hakaret küfür edecek hemde cocugumu sevecek yok yaaa oldu canım.

Kayınvalidenizin sıkıntısı nedir ? Neden en başından beri sizi istemiyor. Oğluna layık görmemiş gibi hissettim ben. Herşeyi bir kenara bırakalım evlenmişsiniz çoluk çocuk olmuş halen daha niye uğraşıyor. Belki de kadını gazlıyorlar size karşı o da durup durup sizinle uğraşıyordur. Aranızda evlenmeden önce büyük bir sıkıntı oldu galiba. Ben yerinizde olsam giderdim evine gayet rahat bir şekilde. Onların tepesi atsın :)
Kv bencil. Sadece kendini düşünüyor. Kv ablası sonuncu oğlunu hiç evlendirmemiş Kendine baksın diye. Anladığım kadarıyla benim kv de amacı eşim sonuncu çocuk ( kendine baksın diye doğurmuş öyle söyledi) evlendirmeyip kendine baktıracaktı. Kız istemeye her gittiklerinde sorun cıkartmış olmasın evlenmesin oğlu diye. Bende tam karışıklık zamanı yurtdışından yeni gelmişiz, hiç bir bilgim yoktı cahildim, anne baba ayrılma durumları vardı vs ilk görüştük Kader evlendik. Ama mobilya dahil sadece 7 bin tl harcadılar . Hep hakaret etti . Bu yüzden aile apartmanına gitmedim. Görümcem bile annesinden nefret ediyo. Hep kavga ediyorlar. Şimdi bir yaşamak istemiyolarmış. Bizim kira sorunumuz çıkıyor onların yüzünden. Görümcemde hiç ev işi yapmayan, calışmayan, dıştan para ödeyerek babası emekli oldu zar zor. Sorunlu tipler aşırı titizler vs .

Back
X