ziyaretine gidecekmis nasil sinirlenmeyim ben buna

Bu ne şimdi geçen cumartesi açmışsın dalga mı geçiyorsun bizimle? Kaç sevgilin var buda bir ihtimal tabiii

Forever sende bizi keko gördün kekliyorsun.
Bende ciddi ciddi yorum yazdım. Daha cumartesi günü askerde değil miydi bu çocuk?
3gunde mi döndü işinin basına?
Ya da birden fazla kişiyle mi görüşüyorsun?
O konuyu arkadaşı adına açmış...

Vay beee hemen de not dusmussun ortaya cikinca. Bastan niye o notu dusmedin de arkadas deyince düştun?

Ayrica bir uyelik almak o kadar mi zor? Bizi kandirmayin ya..

Iyide hiçmi düşünemedin konuyu arkadaşım adına açtım yazan insan niye mesleğini yazmaya çekinsin ifşa olmamak için.

Evet çünkü ben okuduğumda yoktu. Sonradan burada gördüm. Olsa dikkatimi çekerdi büyük harflerle yazılmış çünkü

canım bıseyı merak ettım, alıntılarda da yazıyor, arkadası adına yazdıgı, konuyu guncelleyınce alıntı da guncellenıyor mu? degılse belirtmiş demekki o zamanda.

canım bıseyı merak ettım, alıntılarda da yazıyor, arkadası adına yazdıgı, konuyu guncelleyınce alıntı da guncellenıyor mu? degılse belirtmiş demekki o zamanda.

Onu hiç bilmiyorum canım, benim hiç dikkatimi konuyu okudum ama nasıl dikkatimi çekmedi o koskoca not bilmiyorum. Ama sende haklısın çünkü bazıları konusunu kaldırıyordu ... ,,, gibi şeyler koyuyordu ama alıntılarda ilk konu gözüküyordu. Yani sende haklı olabilirsin.

Valla kuzum bende bilemedim kafam karıştı neyse zaten en sert tepkiyi de ben vermişim susayım ben en iyisi
ivit sipirmin sin virmissin

Bence bende sussam iyi olacak yoksa Mune birazdan cımbızı alıp yolacak bizi, geyik yapmak yasak diye...

Yahu kizlar niye boyle bi feyk konu acim sasirmayin. Duzenleme tarihine bakin o konunun. Snradan eklesem o noyu duzenleme tarihi simdiyi gosterir. İcinizde pro uyeler var bilmiyo mu bunu? Ayrica onu acali kac gun oldu belli bi sureden snra duzenlenmiyo konu degisturlmiyo icerik.

Tekrar anlatayim.sevgilimin İsi surekli ama bu kizla yaptigi is yilda sadece uc ay. Hatta o uc ayda da haftanin belirli gunleri calisiyolar. Kalabalik bi ortamdalar genellikle. Bas basa calismiyolar.
Radyasyonun yoğun olduğu bir yerde laborant ,radyolog ya da hemşire olsa gerek .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…