- 17 Nisan 2012
- 30.408
- 65.370
- 598
Forever sende bizi keko gördün kekliyorsun.
Bende ciddi ciddi yorum yazdım. Daha cumartesi günü askerde değil miydi bu çocuk?
3gunde mi döndü işinin basına?
Ya da birden fazla kişiyle mi görüşüyorsun?
Kizlar sevgilim askere gitti bir ay oldu. Ben ona kargo gondermek istiyorum. İcine defter koyacam onla benle bizle ilgili neler yaptigimi neler hissettigimi yazan. Baska neler koyabilirim. Ve bu deftere baska neler yazip doldurabilirim?
Hic bi fikrim yok. Tecrubeli olanlar varsa yardimci olabilir mi?
NOT: BU KONUYU ARKADASİM ADİNA ACTİM. ONUN UYELİGİ YOK. BİZZAT O CEVAP VERECEK.
O konuyu arkadaşı adına açmış...Forever sende bizi keko gördün kekliyorsun.
Bende ciddi ciddi yorum yazdım. Daha cumartesi günü askerde değil miydi bu çocuk?
3gunde mi döndü işinin basına?
Ya da birden fazla kişiyle mi görüşüyorsun?
Konuyu arkadaşıma adına açtım demiş yalnız
O konuyu arkadaşı adına açmış...
Hayiiirrrr ponyoo arkadas eski konusunu hatirlattiktan sonra not düştu..
Hayiiirrrr ponyoo arkadas eski konusunu hatirlattiktan sonra not düştu..
Evet çünkü ben okuduğumda yoktu. Sonradan burada gördüm. Olsa dikkatimi çekerdi büyük harflerle yazılmış çünkü
Evet çünkü ben okuduğumda yoktu. Sonradan burada gördüm. Olsa dikkatimi çekerdi büyük harflerle yazılmış çünkü
canım bıseyı merak ettım, alıntılarda da yazıyor, arkadası adına yazdıgı, konuyu guncelleyınce alıntı da guncellenıyor mu? degılse belirtmiş demekki o zamanda.
Enemmm keklendim mi ben şimdi kızlar?
Hadi yine iyiyimOlabilir yani..
Enemmm keklendim mi ben şimdi kızlar?
ivit sipirmin sin virmissinValla kuzum bende bilemedim kafam karıştı neyse zaten en sert tepkiyi de ben vermişim susayım ben en iyisi
Radyasyonun yoğun olduğu bir yerde laborant ,radyolog ya da hemşire olsa gerek .Tekrar anlatayim.sevgilimin İsi surekli ama bu kizla yaptigi is yilda sadece uc ay. Hatta o uc ayda da haftanin belirli gunleri calisiyolar. Kalabalik bi ortamdalar genellikle. Bas basa calismiyolar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?