benimde drm orçun bey. kendisini biraz geç buldum.hamileliğimin başlangıcında ücretinden dolayı tercih etmemiştim 20.haftama kadar birçok dra gittim ama hiçbirini beğenmedim güvenemedim tam orçun beye karar vermiştim ki geç kaldığımı anladım 20.haftamda rahimde açılma oldu yapılan müdahalelere rağmen 22. haftamda bebeğimi kaybettim baştan gitmediğim için çok pişman oldum artık kendisini bırakmayı hiç düşünmüyorum çok ilgili anlayışlı ve başarılı. bebeğimi kaybettiğimde benimle çok ilgilendi moral verdi ve hep yanımdaydı.her zamn kendisine ulaşabilirsiniz.
Çok üzüldüm canım. İnşallah en kısa zamanda yeniden Rabbim yeni bir melek gönderir sana.
İnşallah bekletmez meleğin seni. Ben devam ediyorum. Hamilelik öncesi başlamıştım. Smear ve rutin kontrollerim yapıldı, folik asite başladım. Ve o ay hamile kaldımEn son 29 Aralık'ta gittim. Bir dahaki randevum bu ayın 29'unda.
çok sevindimallahım sağlıklı sorunsuz bir hamilelik geçirip bebeğini kucağına almayı nasip etsin. bende en son 30aralıkta gitmiştim düşükten sonraki ilk kontrolümdü hamileliğimde de enfeksiyonum vardı (enfeksiyona çok dikkat et) şimdi yara olmuş yeni bir hamilelikten önce bunu halledelim dedi ilaç vermişti ilaçlarım bitti randevu alıcam şimdi bakalım artık yara yakılacak yada dondurulacak ondan sonra onun iyileşmesi bide pko luyum hemen hamile kalamıyorum.... offf ne çok yazdım çok sabırsızım bir an önce olup geçsede bebeğime kavuşsam bende
orçun beyi bilmiyorum ama kent hastanesinde ki kadın doğumcular bizim de içimize sinmedi.bir kere Namık bey çok ünlü,çok tercih ediliyor ama aynı şekilde çok yoğun.benim ilk hamileliğim o nedenle onu eledik.geriye kalan bir doktor vardı ki ammannnn.Mehmet tunç canda ismi de.iki kere gittim ona muayeneye,ultrasona girdim.15 ve 16.haftalarda olmama ragmen iki kez bebeğimin cinsiyetinde kesinliğe ulaşamadı.hatta şöyle söyleyeyim;erkek olabilir çıkıntısı var diye de beni iki kez koşulladı.en son gittiğimde de azarlıyormuşçasına davrandı.strese giriyormuş kendisi göremediği için bebeğin cinsiyetini.halbuki bebeğim kız.yani her doktor her hastaya iyi gelmiyor olabilir -bu kötü doktor demek değil ama görüşümü paylaşmadan geçmek istemedim.DOKTOR SEÇİMİ ÇOK AMA ÇOK ÖNEMLİ...Hasta doktoruna güvenebilmeli,bu kadar.
Özel sigortam olduğu için ben genelde düşük fiyat ödedim muayene ücreti... Tam net bilmiyorum muayene ücretleri hakkında.. Doğumumda Temmuz ayında oldu... Suit oda, ilaçlar, doğum hepsine sanırım 5.000 TL ödedik.. Hastanede 2,5 gün kaldık. Benim doğumum biraz zorlu geçti... Orçun Bey sayesinde bebeğime sağ salim kavuştum... Tabii beni acilen sezeryana alan Namık Bey ve Tunç Bey'de dünya harikası insanlar..
Ayrıca hamileliğim boyunca ne zaman arasam hemen bana dönerdi, hala da öyle... Hiçbir zamanda ekstra bir test, tahlil istemiyor.. Hatta ben istediğim zamanda gerekirse isterim diyordu.. Tabii bana iyi gelen başkasına iyi gelemeyebilir; ama İzmir'de bir sürü doktor denedim en ünlü doktorlara gittim. Eşim, ailem herkes doktorumuzdan çok memnun kaldı. Herşeyden önce kesinlikle paragöz biri değil
arına oncelıkle gecmıs olsun .cok sukur bebegını sag salım kucagına almıssın . tebrık ederım.
ben bıseyı merak ettım ozeldende yazabılırsın neden sezeryana alındın sezeryana hepsımı gırıyor . kendıne ve bebıse dıkkat et.
arına oncelıkle gecmıs olsun .cok sukur bebegını sag salım kucagına almıssın . tebrık ederım.
ben bıseyı merak ettım ozeldende yazabılırsın neden sezeryana alındın sezeryana hepsımı gırıyor . kendıne ve bebıse dıkkat et.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?