zmir'de hastanede muayene olunabilecek jinekolog-dermatolog?

dessiris

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2009
20
0
arkadaşlar konuyla ilgili başka bir başlık olduğunun farkıdnayım ancak konu içinde inceleyemedim. benim durumum biraz acil. kısa süre sonra işe başlayacağım, bu nedenle sağlık sorunlarımı bir an önce halletmem gerek. yaklaşık 3yıldır hem regl sorunu hem cilt sorunum var. 25 yaşındayım. çok doktor gezdim çok ilaç kullandım ama geçmedi. aslında dermatolog-jinekolog ortak çalışan bi yere gitmem gerek sanırım. ancak muayene ücretleri de malumunuz. o yüzden İzmir'de, hastanede görev yapan bildiğiniz iyi ve ilgili bir dermatolog ya da jinekolg varsa yazar mısınız? teşekkür ederim şimdiden.
 
canım sosyal güvencen varsa sana üçyol daki zeybek tıp merkezini ve şifa hastanesini önereblirim
 
gaziemirde irem tıp merkezini önerebilirim...ege üniversitesinde de çok iyi jinekologlar var...oraya da gidebilrisin..
 
selam arkadaşlar bana da önerebileceğiniz jinekolog var mı mesela namık demir nasıl bir doktor bılıyor musunuz (alsancak kent hastanesi) daha önce giden varsa lütfen olumlu olumsuz fikirlerini benimle paylaşabilir mi?
 
canım öncelikle hangi semtte oturdugunu söyle ona göre yardımcı olalım çok uzaklara göndermeyelim seni, Aynı şekilde bende size birşey sorayım arkadaşlar, bende jinekolog Tahir Özgüder e gitmek istiyorum daha önceden ona giden varsa bilgi alabilirmiyim konusunda uzman diyorlar.yeni acılan buca ssk da çalışıyor.
 
iki sorununda birbiriyle ilgiliyse ve teşhis konulamadı ise bence üniversite yada yeşilyurt devlete gitmen daha iyi olur gibi.detaylı işlerde daha en iyisi buralar, biraz yorulusun ama ancak aralarda sonuç alabiliyoruz malesef.
 
selam arkadaşlar bana da önerebileceğiniz jinekolog var mı mesela namık demir nasıl bir doktor bılıyor musunuz (alsancak kent hastanesi) daha önce giden varsa lütfen olumlu olumsuz fikirlerini benimle paylaşabilir mi?

namık bey çiğli kent hastanesinde diye biliyorum ama alsancaktakinemi geçmiş?
ama iyimi diye soruyorsan iyi doktordur en az bir ay önce randevu alman gerek çok yoğun.
 
güzelyalıdayım. teşekkür ederim herkese cevaplar için. üniversite hastanesi evet olabilir ama çok detaylı ve uzun sürüyor. büyük bi rahatsızlığım yok aslında. ama dediğim gibi yaklaşık 3 yıldır adetim her ay düzenli gelse de sadece 1-2gün sürüyor, o da çok az. cildim de orantılı olarak aynı süreden beri sivilceli, hatta yanağımda 2 yıldır kistik halindeydi. şimdi geçti. ama çıkmaya devam ediyor yine de tektük. tamamen kurtulayım istiyorm artık:). bu nedenle önerebileceğiniz bi doktor varsa çok sevinirim..
 
X