Zofran 4 mg??

Lemon-yellow

Üye
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2015
115
39
18
32
Arkadaşlar çok bulantım ve kusmam olduğu için doktorum zofran 4mg verdi . Doktoruma güveniyorum fakat yinede kaygılıyım. Daha önce dramamine vermişti ama faydası olmadı. Bu Zofran sayesinde kendime geldim. Aranızda kullanan oldu mu acaba?? Bişey olur mu çok endişeliyim.. :110:

QUOTE="Lemon-yellow, post: 47860633, member: 714842"]Arkadaşlar çok bulantım ve kusmam olduğu için doktorum zofran 4mg verdi . Doktoruma güveniyorum fakat yinede kaygılıyım. Daha önce dramamine vermişti ama faydası olmadı. Bu Zofran sayesinde kendime geldim. Aranızda kullanan oldu mu acaba?? Bişey olur mu çok endişeliyim.. :110:[/QUOTE]
Merhaba, öncelikle geçmiş olsun. Ben hamileligimin ilk 3,5 ayında kullandım. Nette ilaçla ilgili çok olumsuz şeyler okudum.1 ay önce dogum yaptim. Çok sukur oglum da hiçbir sağlık problemi olusturmadi. bebeğe zarar verse zaten doktorlar onermezdi. Endişelenmeyin, Allahın izniyle bişey olmaz

QUOTE="Lemon-yellow, post: 47860633, member: 714842"]Arkadaşlar çok bulantım ve kusmam olduğu için doktorum zofran 4mg verdi . Doktoruma güveniyorum fakat yinede kaygılıyım. Daha önce dramamine vermişti ama faydası olmadı. Bu Zofran sayesinde kendime geldim. Aranızda kullanan oldu mu acaba?? Bişey olur mu çok endişeliyim.. :110:
Merhaba, öncelikle geçmiş olsun. Ben hamileligimin ilk 3,5 ayında kullandım. Nette ilaçla ilgili çok olumsuz şeyler okudum.1 ay önce dogum yaptim. Çok sukur oglum da hiçbir sağlık problemi olusturmadi. bebeğe zarar verse zaten doktorlar onermezdi. Endişelenmeyin, Allahın izniyle bişey olmaz[/QUOTE]
Ayy inşAllah yaa içmeyim diyorum ama duramıyorum da öyle . Çok korkuyorum yaa

Merhaba, öncelikle geçmiş olsun. Ben hamileligimin ilk 3,5 ayında kullandım. Nette ilaçla ilgili çok olumsuz şeyler okudum.1 ay önce dogum yaptim. Çok sukur oglum da hiçbir sağlık problemi olusturmadi. bebeğe zarar verse zaten doktorlar onermezdi. Endişelenmeyin, Allahın izniyle bişey olmaz
Ayy inşAllah yaa içmeyim diyorum ama duramıyorum da öyle . Çok korkuyorum yaa[/QUOTE]
Icinizi ferah tutun, yalnızca siz icmiyorsunuz bu ilacı binlerce hamile kadın da kullanıyor. Hiçbir doktor bilerek bebeğe zarar verecek bir ilacı vermez

Bende ilk kizimda neredeyse 3 ay icdim.cok direndim ama olmuyordu.hatta onun 2 ayini hastanede serum altinda aldim.1 ayinida tablet olarak.suan kizim 6 yasinda cok şükür

7.ayimdayim 6.haftamdan beri zofer 4mg kullaniyorum. Zofran ve zofer birbirinin muadili. Ilaci almadigim zaman yedigim ictigim her seyi 15dk icinde çıkarıyorum hala. Ayrıntılı ultrasona da girdim 2li ve 4lu test de yaptırdım bir problemi yok bebeğimin Allaha şükür. Ki forumda da okudum doguma girerken bile bu ilaci alan arkadaslar varmiş. İstatistiki bilgi dışında kotu bir sey duymadim ben bu ilaclar hakkinda. Icinizi ferah tutun umarim en kisa zamanda gecer bulantilariniz.

Arkadaşlar çok bulantım ve kusmam olduğu için doktorum zofran 4mg verdi . Doktoruma güveniyorum fakat yinede kaygılıyım. Daha önce dramamine vermişti ama faydası olmadı. Bu Zofran sayesinde kendime geldim. Aranızda kullanan oldu mu acaba?? Bişey olur mu çok endişeliyim.. :110:
Hiç endişe etme, daha yeni bazen alıyor bazen almıyorum. Şiddetli kusmaları Zofran dışında hiçbirşey geçirmiyor. Benim Dr doçent hamilelikte yarar ve zarar var. Kusma çok zarar veriyorsa mutlaka veriyoruz dedi. Antibiyotikte zararlı hamilelikte ama enfeksiyon daha zararlı, antibiyotikte alabiliyoruz mantar dı idrar yolları enfeksiyonu gibi. Serum alsan içine zofranda koyuyorlar. Hergünde serum zor. Bu hafta benim azaldı. 2 günde 3 günde bir almaya başladım ki önceden sabah akşam alıyordum.

Canim ben kullAndim tek carem o ilacti . Gayette iyi geldi

Back
X